bursa maçını stad da izledim ve yeni geldim ilk yarı iyi oynayamadık 2. yarı bursa süperdi ama maçı kaybettik niye yazdığımı bilmiyorum
yarın iktisas hastahanesi nin oradaki buluışma noktasına geleceğimi belirtmek istedim
bursa maçını stad da izledim ve yeni geldim ilk yarı iyi oynayamadık 2. yarı bursa süperdi ama maçı kaybettik niye yazdığımı bilmiyorum
yarın iktisas hastahanesi nin oradaki buluışma noktasına geleceğimi belirtmek istedim
Yoğun bir haftadan sonra merhaba dostlar...
Bilecik organizasyonu varmış...
Temmuzda emok festivali çerçevesinde gezdim gördüm güzel yerler...
Gidiş yada dönüşte Ahı dağı geçidini kullanmayı öneririm yani Bilecik-Pazaryeri ilçesi üstünden gitmek yada gelmek lazım ki görülesi virajlardır...
Görüşmek üzere..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşlar tüm hazırlıklar tamam.Umarım yarın hayırlısıyla güzel bir gezi yapar ve sorunsuz bir şekilde güzel Bursa'mıza geri döneriz.Allah yardımcımız olsun dualar benden...
Bu arada gezilerimize katılmaya tenzzül dahi etmeyen arkadaşlar tartışma ortamı yaratmaya çalışarak,acaba burayı Tv kanallarıylamı karıştırdılar da reyting peşine düştüler anlamadım.Gerçekten çok güzel oluşumlar içerisindeyiz ve bulandırılmasına müsade vermeyiz.Her şey dostluk ve iyi niyet üzerine mütevazi bir şekilde devam etsin lütfen.Biz tüm hata ve kusurlara rağmen yinede onları çok seviyoruz.
Bu arada Özgür kardeş gidiş güzergahımız Ahı dağından geçiyor zaten eminim arkadaşlar orayı çok beğenecekler,sen işi biliyorsun...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Son bir kez daha teyit etmek amacıyla yazıyorum;
Sabah 9 da santral garajın orada hazır olacağız... Allah kaza - bela vermez ise !!!
Asya Scooter = Cansu
YBR 125 = Orhan
CustomCruiser = Selin - Çaka
sevgili bursa mt
üzülerek söylüyorum yarın ki geziye katılamayacağım. yarın dükkanda kalmak zorundayım :(
Allah kazasız belasız gidip gelmeyi kısmet etsin arkadaşlar resimleri heyecanla bekliyorum.
yapma be rıfat abi mami de gelmiyo zaten neyse ben hazırım kahwaltımı ettim giyindim yola cıkıyorum yawastan
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (4 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
tbk_1980, ibrahim16, ruckerpark, n_tuncak
Konuyu okuyanlar hala yola çıkmadımı ki haydin çabuk oluun????
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Nevin abla neden bu kadar tepki gösterdin şaşırdım doğrusu...
Akın neden gezimize tenezzül etmesinki böyle düşündüren nedir merak ettim...
Tartışma ortamı, raiting, bu kelimeleri zaten hiç anlamış değilim....
Bende Akını desteklediğim için bendemi ortalığı bulandırıyorum acaba...
Selamlar.
Bursa'dan Emre.
Yaş 30
Bir kiz babasiyim - Ayse Naz
Gunluk otomobilim Citroen C2 1.4 HDI
Sevgili Arkadasim Mustafa ile topladigimiz bir 1967 Mustang'imiz var. Hafta sonlari rastgelebilirsiniz.
Yarın İzmir'e yolcuyum Silverwing FJS 600'umu almak icin.
En yakin tarihli organizasyonda bulusmak uzere. Saygi ve sevgiler!
Silverwing'imi teslim alayim, onun fotograflari da eklerim...
Bursa MT ye hoşgeldiniz. Mustang gerçekten hayranlık duyduğum arabaların başında geliyor. En az motosiklet kadar aşığım
umarım gezilere katılıp bizimle iyi vakit geçirirsiniz.
barannet ve M@M tesekkur ederim. hosbuldum.
barannet en guzel mustang'ler size insallah. keyifli, havali ve fakat hem madden hem de bedensel efor olarak yorucu, mesakkatli aletler.
M@M evim Mudanya yolu uzerinde. Isyerim ise K. balikli'da. Buttim, K. Balikli, yakin cevre yolu uzerinde yada evimin oralarda gormus olabilirsiniz.
evet mami ayni siyah c2den bizim mahallede var biraz yukarıda bizim akrabamızda kesin o arabayla karıştırıyorsun.
Arkadaşlar hayırlısı ile Bileciğe kadar gidip döndük nefis bir gezi oldu. Nevin hocam resimleri topic açıp upload edecek. Bi çok yeni arkadaş vardı hepsine teşekkürderiz bizi yanlız bırakmadıkları için. Yine herşey Dörtdörtlüktü Bursa MT farkıyla
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
evvet Geçmiş oLsun aRkadaşLar kaZasız ßeLasız 17 moto Gittik 16 ya düŞtük 17yi yoLda tamamLadık Ve geLdik(:
Mami Ve Rıfat'ın oLmaması üZdü ßizi Mami'de SağoLsun Yeni Şehire kadar geLmiş akŞam üStü Sırf ßizimLe ßurSA'ya Dönmek iÇin.
aRıza Yapan aßimiz için üzgünüz ama naSip ßuymuş ÇohK hoŞtu niCE geziLere.
3 Kez poLis Tarafından ÇevriLdik ALLah'tan vaLiye yoL Vermedik YohKsa poLisLer anonS eDip Davet etmeSLerdi (:
aRtık Nevin hoCamız ve eŞine kaLdık ßir An önCE görmek hatırLamak iÇ Çekmek diLeği iLe...
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
evet arkadaşlar resimleri heyecanla bekliyorum
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)