Kıskanma Mami hava hiç olamayacağı kadar güzel,yağmurun ıslaklığı(gerçi ben severim),güneşin zararlı viyole ışınları(onuda severim) olmadığı gibi,sıcaklık ta tam ideal oda sıcaklığı(bu normal bir şey pek sevmem),demek sen çalışmak zorunda kalacaksın bizler sürüler halinde ortalığı talan edip,kaleleri fethederken,gitmediğimiz ücra köşe,uğramadığımız durak bırakmazken,zavallı Mami evde sanal alemlerde takılacak en fazla chat yapacak,bari gogle earth den takip et bizi resim resim kare kare.Olmadı Nasa ile bağlantıya geçip uydudan seyret ,hatta uydu fotoğraflarımızı çekip yorumlamaya başla,biz döndüğümüzde hazır olsun sitede yayımlanmış bir şekilde...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
eklemek isteyen akadaşlar msn c-m-x.d-j-y.cemil@hotmil.com sohbet etmek isterseniz burdayız
selam herkese gunaydin
kawasaki er5 yamaha xjr 1300
engin abi hazırız demi gidiyoruz
olum bugün cumartesi
çalışmak zorunda kalmıyorum hocam... geziye kendi istediğimle gelmiyorum...
istesem bunada gelirim ama gelmemem gerektiğini düşünüyorum tamamen benim kararım yani
bu arada evde chat falan yapmıcam pazar günü birine bi sürpriz hazırladım onunla uğraşıcam
DOĞUŞTAN HAZIRIZ AYIPSIN
BU ARADA TOPLU SÜRÜŞ KURALLARINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...surusleri.html
tam ben vermeyi düşünüyodum sen vermişin engin abi dersime iyi çalışıp gelcem
geçen sefer ben pek umursamayıp okumamıştım pişman oldum. aman arkadaşlar basite almayıp okuyun toplu sürüş kurallarını. Uzun yolda gerçekten hayati önem taşıyor.
SENDEN COK YAŞAYACAM DEMEKKİ
BU ARADA TOPLU SÜRÜŞ KURALLARINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...surusleri.html
BUrada amaç deşarj olmak deil ki!Futbolla bir tutulmamasını talep ediyorum.Eğer ülkemizdeki motosiklet kültürünü geliştirmek istiyorsak desteklemeliyiz...Orada yarışçılarımızın yanında olmak en azından izlendiklerini hissettirmek onlar için çok önemli...Şehirler arası geziler yapıp onları sitede paylaşmak sanmıyorum ki ülkemizin motosiklet kültürüne yararı olsun.Sadece size yararı olur.Kenan Sofuoğlu'nun başarıları dolayısıyla dünya'da adımız bir kez daha üstüne basa basa geçildi...Koskoca Shoei firması ay-yıldızlı bir kask yaptı ve adını Kenan Sofuoğlu Replica yaptı.Bunun ne kadar muhteşem oldğuğu düşünün...
Açıkçası milyonlar kazanıp hala da kazanmaya devam eden futbol camiasının izlenmesini desteklemedim hiç biz zaman.Ama biraz işin içinde olanlar bilirler.Piste çıkmak ne kadar masraflıdır.Hep sizden yer.AMa hiç bir getirisi olmaz çok uzun süre...O yüsden en azından izlenmeye destek görmeye hakları var...Şunu da belirtmek isterim ben şu zamana kadar izleme fırsatım olmadı.Çünkü hep pazar günleri çalışıyordum.Üniversite dolayısıyla artık pazar günleri boşum.Fakat özel bir sebepten ötürü bu yarışa gidemeyeceğim...
Açıkçası motosiklete bakış açımızdan ötürü yaşayış tarzımız biraz farklı olabilir...Ben günlerimi hep bir gün yarışa atılacağımı düşünerek geçirdiğim için açıkçası böyle bir gezidense gidip yarışları izlemeyi tercih ederim...Belirtmek isterim ki bu sezon maddi imkansızlıklarım olmasaydı cbf250cup'ta yarışacaktım.Bu yüzden bu konuya karşı biraz fazla hassasım...
Bu arada çok konuştum kusura bakmayın gezinizde hayırlı yolculuklar diliyorum kazasız belasız tamamlayıp gelirsiniz inşallah...
AKIN FİDAN
Heyecanlandım yaff herkes hazır geziye Umarım havada güzel olur iyi bi gezi çıkar ortaya
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
selam bursalı arkadaşlar ooynanmakta olan maçta 21.kez karşılaşıyormuşuz şuanki skor BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor sağlıcakla kalın
Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)