Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 Günlük Hava Tahmini;

Arkadaşlar şans bizden yana tahmin doğru çıkarsa hava harika gibi
    ABİ NASIL HARİKA GÜNEŞ NERDEAMA HAKLISIN YAĞMURLARDAN SONRA BU HAVADA GÜZEL SAYILIR

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    honda nt700deauville
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin salvano.

kendisiyle kymco servisinde tanıştık. iznik gezisi resimleri sayesinde bursa mtye katılmaya ikna ettim

koralayilker

gs250yi hangi şehirden aldın? bursa'da çok az var bildiğim kadarıyla
    burdurdan almıştım dostum evet az çok az var fakat sattım ağustos sonunda
    iyi motorlar sizi a noktasından b noktasına ulaştırır,mükemmel motorlarsa sadece başınıza bela açar::xrock::

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ABİ NASIL HARİKA GÜNEŞ NERDEAMA HAKLISIN YAĞMURLARDAN SONRA BU HAVADA GÜZEL SAYILIR
    şu havaya bak yaa bu havada gezi mezi yapılmaz oturun oturduğunuz yerde işte

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şu havaya bak yaa bu havada gezi mezi yapılmaz oturun oturduğunuz yerde işte

Kıskanma Mami hava hiç olamayacağı kadar güzel,yağmurun ıslaklığı(gerçi ben severim),güneşin zararlı viyole ışınları(onuda severim) olmadığı gibi,sıcaklık ta tam ideal oda sıcaklığı(bu normal bir şey pek sevmem),demek sen çalışmak zorunda kalacaksın bizler sürüler halinde ortalığı talan edip,kaleleri fethederken,gitmediğimiz ücra köşe,uğramadığımız durak bırakmazken,zavallı Mami evde sanal alemlerde takılacak en fazla chat yapacak,bari gogle earth den takip et bizi resim resim kare kare.Olmadı Nasa ile bağlantıya geçip uydudan seyret ,hatta uydu fotoğraflarımızı çekip yorumlamaya başla,biz döndüğümüzde hazır olsun sitede yayımlanmış bir şekilde...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiiiki herkesi bekliyoruz.Maksat gezmek,motorları açmak,bir arada olmak...Körfez pistini falan desteklemiyoruz,önce orayı düzeltsinler.Arkadaşım sen bizim içinde seyret gidersen,ben seyretmekten çok gezmeyi severim.
    Ona bakarsan halkın yüzde 70 i sporsever,futbol maçlarını seyredip oturduğu yerden hakeme futbolcuya kızarak deşarj olmaya çalışıyor,hayır sporu bizzat kendileri yapsınlar,bunun yerine kalkıp bir koşuya çıksalar çok daha güzel deşarj olup zinde ve formda kalırlar.(bunu niye yazdıysam şimdi ben)
    beden eğitimi öğretmeni olduğunuz için olabilir hocam bu arada muhammed abi keşke gelsen ya iki beat giderdik :( rıfat abi benim görükle yarıa erlendi ya

Motosikleti
    mondial-125.agk
    eklemek isteyen akadaşlar msn c-m-x.d-j-y.cemil@hotmil.com sohbet etmek isterseniz burdayız

by_001 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5 cbr 929
    selam herkese gunaydin
    kawasaki er5 yamaha xjr 1300

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı by_001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam herkese gunaydin
    sanada günaydın

Motosikleti
    engin abi hazırız demi gidiyoruz

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olum bugün cumartesi

Kıskanma Mami hava hiç olamayacağı kadar güzel,yağmurun ıslaklığı(gerçi ben severim),güneşin zararlı viyole ışınları(onuda severim) olmadığı gibi,sıcaklık ta tam ideal oda sıcaklığı(bu normal bir şey pek sevmem),demek sen çalışmak zorunda kalacaksın bizler sürüler halinde ortalığı talan edip,kaleleri fethederken,gitmediğimiz ücra köşe,uğramadığımız durak bırakmazken,zavallı Mami evde sanal alemlerde takılacak en fazla chat yapacak,bari gogle earth den takip et bizi resim resim kare kare.Olmadı Nasa ile bağlantıya geçip uydudan seyret ,hatta uydu fotoğraflarımızı çekip yorumlamaya başla,biz döndüğümüzde hazır olsun sitede yayımlanmış bir şekilde...
    çalışmak zorunda kalmıyorum hocam... geziye kendi istediğimle gelmiyorum...
    istesem bunada gelirim ama gelmemem gerektiğini düşünüyorum tamamen benim kararım yani

bu arada evde chat falan yapmıcam pazar günü birine bi sürpriz hazırladım onunla uğraşıcam

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    DOĞUŞTAN HAZIRIZ AYIPSIN

BU ARADA TOPLU SÜRÜŞ KURALLARINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM

http://www.motosiklet.net/forum/fayd...surusleri.html

Motosikleti
    tam ben vermeyi düşünüyodum sen vermişin engin abi dersime iyi çalışıp gelcem

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    geçen sefer ben pek umursamayıp okumamıştım pişman oldum. aman arkadaşlar basite almayıp okuyun toplu sürüş kurallarını. Uzun yolda gerçekten hayati önem taşıyor.

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    tam ben vermeyi düşünüyodum sen vermişin engin abi dersime iyi çalışıp gelcem
    SENDEN COK YAŞAYACAM DEMEKKİ

BU ARADA TOPLU SÜRÜŞ KURALLARINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRELİM

http://www.motosiklet.net/forum/fayd...surusleri.html

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Tabiiiki herkesi bekliyoruz.Maksat gezmek,motorları açmak,bir arada olmak...Körfez pistini falan desteklemiyoruz,önce orayı düzeltsinler.Arkadaşım sen bizim içinde seyret gidersen,ben seyretmekten çok gezmeyi severim.
    Ona bakarsan halkın yüzde 70 i sporsever,futbol maçlarını seyredip oturduğu yerden hakeme futbolcuya kızarak deşarj olmaya çalışıyor,hayır sporu bizzat kendileri yapsınlar,bunun yerine kalkıp bir koşuya çıksalar çok daha güzel deşarj olup zinde ve formda kalırlar.(bunu niye yazdıysam şimdi ben)
    BUrada amaç deşarj olmak deil ki!Futbolla bir tutulmamasını talep ediyorum.Eğer ülkemizdeki motosiklet kültürünü geliştirmek istiyorsak desteklemeliyiz...Orada yarışçılarımızın yanında olmak en azından izlendiklerini hissettirmek onlar için çok önemli...Şehirler arası geziler yapıp onları sitede paylaşmak sanmıyorum ki ülkemizin motosiklet kültürüne yararı olsun.Sadece size yararı olur.Kenan Sofuoğlu'nun başarıları dolayısıyla dünya'da adımız bir kez daha üstüne basa basa geçildi...Koskoca Shoei firması ay-yıldızlı bir kask yaptı ve adını Kenan Sofuoğlu Replica yaptı.Bunun ne kadar muhteşem oldğuğu düşünün...

Açıkçası milyonlar kazanıp hala da kazanmaya devam eden futbol camiasının izlenmesini desteklemedim hiç biz zaman.Ama biraz işin içinde olanlar bilirler.Piste çıkmak ne kadar masraflıdır.Hep sizden yer.AMa hiç bir getirisi olmaz çok uzun süre...O yüsden en azından izlenmeye destek görmeye hakları var...Şunu da belirtmek isterim ben şu zamana kadar izleme fırsatım olmadı.Çünkü hep pazar günleri çalışıyordum.Üniversite dolayısıyla artık pazar günleri boşum.Fakat özel bir sebepten ötürü bu yarışa gidemeyeceğim...

Açıkçası motosiklete bakış açımızdan ötürü yaşayış tarzımız biraz farklı olabilir...Ben günlerimi hep bir gün yarışa atılacağımı düşünerek geçirdiğim için açıkçası böyle bir gezidense gidip yarışları izlemeyi tercih ederim...Belirtmek isterim ki bu sezon maddi imkansızlıklarım olmasaydı cbf250cup'ta yarışacaktım.Bu yüzden bu konuya karşı biraz fazla hassasım...

Bu arada çok konuştum kusura bakmayın gezinizde hayırlı yolculuklar diliyorum kazasız belasız tamamlayıp gelirsiniz inşallah...
    AKIN FİDAN

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Heyecanlandım yaff herkes hazır geziye Umarım havada güzel olur iyi bi gezi çıkar ortaya
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Heyecanlandım yaff herkes hazır geziye Umarım havada güzel olur iyi bi gezi çıkar ortaya
    OLUR ABİ MERAK ETME HAVADA GÜZEL 24 DERECE GÜNEŞLİ

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    selam bursalı arkadaşlar ooynanmakta olan maçta 21.kez karşılaşıyormuşuz şuanki skor BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor sağlıcakla kalın

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam bursalı arkadaşlar ooynanmakta olan maçta 21.kez karşılaşıyormuşuz şuanki skor BURSASPOR 0- 2 ESKİŞEHİRSPOR maç güzel geçiyor sağlıcakla kalın
    OLAYI GENEL OLARAK ELE ALALIM TEK MAÇ GENEL SIRALAMAYI FAZLA ETKİLEMEZ NETİCEDE SIRALAMA BELLİ

Motosikleti
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    OLAYI GENEL OLARAK ELE ALALIM TEK MAÇ GENEL SIRALAMAYI FAZLA ETKİLEMEZ NETİCEDE SIRALAMA BELLİ
    eet engin abi haklısın ama zaten bir golü eskişehirin penaltıdan ve bursa 2.yarı full 10 kişi oynadı ona rağmen bir gol buldu neyse eskişehirdede biz yeneriz

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 40 kullanıcı var. (0 üye ve 40 misafir)

Bu Konudaki Etiketler