Merhabalar.. Aranıza Yenı Katıldım. Sagolsun, Rıfat Arkadasım Vesıle Oldu. Gecen Hafta Yaptıgınız Gezının Cok Guzel Oldugunu Duydum, Nasıp Olursa Bır Sonrakıne Bende Katılmak ıstıyorum. Sevgı Ve Saygılar..
Merhabalar.. Aranıza Yenı Katıldım. Sagolsun, Rıfat Arkadasım Vesıle Oldu. Gecen Hafta Yaptıgınız Gezının Cok Guzel Oldugunu Duydum, Nasıp Olursa Bır Sonrakıne Bende Katılmak ıstıyorum. Sevgı Ve Saygılar..
nevin hocam beni saymıyomusunuz :( bu arada kesin gelcem bu sefer
Bursa'da Tekyıldız sattı sanırım gs250'yi...
Ayrıca haftasonu bursa'da olabilme durumuma göre ben de katılabilirim geziye...Ama henüz daha belli deil...
AKIN FİDAN
Bu yedek anahtar olayını çok merak ettim benimkininde yedeği yok tırstım
Anlaşıldı arkadaşlar yine en az 10 kişi olucaz ve içimde çok daha güzel geçicek gibi bir his var.En güzelide uğraşacak zavallı öğrencim Mert'in olması, kötü olansa artçım Melihşah'ın memeleketi Ayvalık'ta yeni işe başlıyor olması ve gelememesi...
Bu arada bu gezide silkmede 80 kilo ile eşimi artçı deniycem,geçen koparmada 62 kiloluk Melihşah vardı.
Alınacak ilk 3 şeyden ilki çok iyi soğuk geçirmeyen kıyafet
alın arkadaşlar oralar tam dağ havası ve sert.Burdan en az 4 C düşük.
Bu arada bizim evdeki yer yer açılmış olan doğalgaz çukurları kaşım gözüm patlamadan kapandı bilgilerinize arz ederim(niye söylediysem şimdi ben bunu).
Engin'in isteğiyle hafif değişerek şekillenen gezi güzergahı...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
[QUOTE=barannet;1291725]hoşgeldin salvano.
kendisiyle kymco servisinde tanıştık. iznik gezisi resimleri sayesinde bursa mtye katılmaya ikna ettim
hosbulduk rıfat. sahiii sen motoru sattın, geziye katılacak mısın? sen gelmezsen ben de katılmayabilirim..
bu arada kymco'nun, tr de yeni satısa sundugu cup motoru var; "150 straight" cok hosuma gitti, motor almaya niyetin varsa tavsiye ediyorum.
saygılar..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Rıfat inanıyorum sen geldiğinde artçı alanda çıkacaktır(Hiç kimse olmasa bile Salvano) fakat gezi için ödünç motor bulmak gibi bir ihtimalin yokmu? Bu gezilere birlikte başladık,birlikte devam edelim Birşeyler ayarlayabileceğine inanıyorum ve bizi bırakmayacağına...
Mami sende asker olucan eminim nazın geçer pederine.Ya da olmadı öncesinde çalış çok çalış hakettiğini düşündürt geziyi kendini ispatla.Yalnız belin için korse al tak ya da bandaj sar uzun yol seni yoruyor...
Özgür Kaptanı zaten bekliyoruz,ve yol düzenlemelerini yapan Sadoyu.Onların tecrübeleri bize yardımcı olacaktır her zaman.Gerçi onların ne yağmur ne lodos problemleri var,yol deyince motor deyince zaten dayanamayıp kopacaklardır diye umuyoruz.
Haldunlar mazeretli gelemiyorlar.Bunun dışında herkes gezide olacak.:
Engin Bilecikte Şeyh Edebali var Osmangazinin Hocası yani bu vatan topraklarının ilk kurulmasına manevi desteği büyük olan evliyalarımızdan uğrar iki dua ederiz şefaat isteriz,her şeyimiz bu dünya olmayacakya,ebedi yaşam içinde ne yapsak kardır,dini ve kültürel bir gezide olmuş olacak ne güzel.Şimdiden sabırsızlanıyor ve hafta sonunu bekliyorum arkadaşlar...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mami tabiki senin yardımına ihtiyacımız var yine bi dünya resim olucak onları düzenlemek yazı eklemek bu işi senin kadar iyi yapabilen varmı hatta askere bile gitsen fotoları sana yollıcaz..
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Merhaba arkadaşlar Bursada Ybr125 için yan sanayi yedek parçalarını bulabileceğimiz bir yer var mı? Ön dişli, arka dişli vsvs gibi. Teşekkürler.
imza :cherry:
hocam eski motorumu ödünç alarak gelme ihtimalim var. çok istiyorum gelmeyi....
Engin Bilecikte Şeyh Edebali var Osmangazinin Hocası yani bu vatan topraklarının ilk kurulmasına manevi desteği büyük olan evliyalarımızdan uğrar iki dua ederiz şefaat isteriz,her şeyimiz bu dünya olmayacakya,ebedi yaşam içinde ne yapsak kardır,dini ve kültürel bir gezide olmuş olacak ne güzel.Şimdiden sabırsızlanıyor ve hafta sonunu bekliyorum arkadaşla
hocam beni maneviyat kısmında yoruma dahil etmeniz sevindirdi gercekten bir müezzin olarak (sanırım son gezideki resimlerden)
bu arada 1 kişi bi aksilik olmaz ise gelecek.1 de istanbuldan arkadaşım gelebilir büyük ihtimal.birde babamıda getirebilirim
slm ben enginin arkadaşıym arkadaşlar aranıza bende katıldım umarım benide aranızda kabul edersiniz
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)