Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    Merhabalar.. Aranıza Yenı Katıldım. Sagolsun, Rıfat Arkadasım Vesıle Oldu. Gecen Hafta Yaptıgınız Gezının Cok Guzel Oldugunu Duydum, Nasıp Olursa Bır Sonrakıne Bende Katılmak ıstıyorum. Sevgı Ve Saygılar..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    nevin hocam beni saymıyomusunuz :( bu arada kesin gelcem bu sefer

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    Alıntı SALVANO adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhabalar.. Aranıza Yenı Katıldım. Sagolsun, Rıfat Arkadasım Vesıle Oldu. Gecen Hafta Yaptıgınız Gezının Cok Guzel Oldugunu Duydum, Nasıp Olursa Bır Sonrakıne Bende Katılmak ıstıyorum. Sevgı Ve Saygılar..
    hoşgeldin salvano.

kendisiyle kymco servisinde tanıştık. iznik gezisi resimleri sayesinde bursa mtye katılmaya ikna ettim

koralayilker

gs250yi hangi şehirden aldın? bursa'da çok az var bildiğim kadarıyla

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Bursa'da Tekyıldız sattı sanırım gs250'yi...

Ayrıca haftasonu bursa'da olabilme durumuma göre ben de katılabilirim geziye...Ama henüz daha belli deil...
    AKIN FİDAN

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BENİMDE BİR ARKADAŞIM BELKİ BABAM VE BİRDE İSTANBULDAN BİR ARKADAŞIM DAHA GEZİYE KATILABİLİR AMA BEN GARANTİ GELİYORUM ANAHTARIMIN YEDEĞİNİDE YAPTIRDIM FARIMDA ÇALIŞIYOR BENZİNDE ALABİLİRİM RAHAT RAHAT HEHEH
    Engin busefer anahtarının bi yedeğini ben alcam senden gezi başında neme lazım ne olur ne olmaz
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Bu yedek anahtar olayını çok merak ettim benimkininde yedeği yok tırstım

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Anlaşıldı arkadaşlar yine en az 10 kişi olucaz ve içimde çok daha güzel geçicek gibi bir his var.En güzelide uğraşacak zavallı öğrencim Mert'in olması, kötü olansa artçım Melihşah'ın memeleketi Ayvalık'ta yeni işe başlıyor olması ve gelememesi...

Bu arada bu gezide silkmede 80 kilo ile eşimi artçı deniycem,geçen koparmada 62 kiloluk Melihşah vardı.
    Alınacak ilk 3 şeyden ilki çok iyi soğuk geçirmeyen kıyafet
    alın arkadaşlar oralar tam dağ havası ve sert.Burdan en az 4 C düşük.

Bu arada bizim evdeki yer yer açılmış olan doğalgaz çukurları kaşım gözüm patlamadan kapandı bilgilerinize arz ederim(niye söylediysem şimdi ben bunu).

Engin'in isteğiyle hafif değişerek şekillenen gezi güzergahı...
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anlaşıldı arkadaşlar yine en az 10 kişi olucaz ve içimde çok daha güzel geçicek gibi bir his var.En güzelide uğraşacak zavallı öğrencim Mert'in olması, kötü olansa artçım Melihşah'ın memeleketi Ayvalık'ta yeni işe başlıyor olması ve gelememesi...

Bu arada bu gezide silkmede 80 kilo ile eşimi artçı deniycem,geçen koparmada 62 kiloluk Melihşah vardı.
    Alınacak ilk 3 şeyden ilki çok iyi soğuk geçirmeyen kıyafet
    alın arkadaşlar oralar tam dağ havası ve sert.Burdan en az 4 C düşük.

Bu arada bizim evdeki yer yer açılmış olan doğalgaz çukurları kaşım gözüm patlamadan kapandı bilgilerinize arz ederim(niye söylediysem şimdi ben bunu).

Engin'in isteğiyle hafif değişerek şekillenen gezi güzergahı...
    hocam estağfurullah ben oylesine söyledimdi(yalaaan gelsin gözlemeler )

Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engin busefer anahtarının bi yedeğini ben alcam senden gezi başında neme lazım ne olur ne olmaz
    ben iyisimi birde yedek motor getireyim hehe cok unutkan oldum bu ara nedendir bilmem

Motosikleti
    er6F ABS 2014
    [QUOTE=barannet;1291725]hoşgeldin salvano.

kendisiyle kymco servisinde tanıştık. iznik gezisi resimleri sayesinde bursa mtye katılmaya ikna ettim

hosbulduk rıfat. sahiii sen motoru sattın, geziye katılacak mısın? sen gelmezsen ben de katılmayabilirim..

bu arada kymco'nun, tr de yeni satısa sundugu cup motoru var; "150 straight" cok hosuma gitti, motor almaya niyetin varsa tavsiye ediyorum.

saygılar..
    Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Rıfat inanıyorum sen geldiğinde artçı alanda çıkacaktır(Hiç kimse olmasa bile Salvano) fakat gezi için ödünç motor bulmak gibi bir ihtimalin yokmu? Bu gezilere birlikte başladık,birlikte devam edelim Birşeyler ayarlayabileceğine inanıyorum ve bizi bırakmayacağına...

Mami sende asker olucan eminim nazın geçer pederine.Ya da olmadı öncesinde çalış çok çalış hakettiğini düşündürt geziyi kendini ispatla.Yalnız belin için korse al tak ya da bandaj sar uzun yol seni yoruyor...

Özgür Kaptanı zaten bekliyoruz,ve yol düzenlemelerini yapan Sadoyu.Onların tecrübeleri bize yardımcı olacaktır her zaman.Gerçi onların ne yağmur ne lodos problemleri var,yol deyince motor deyince zaten dayanamayıp kopacaklardır diye umuyoruz.

Haldunlar mazeretli gelemiyorlar.Bunun dışında herkes gezide olacak.:

Engin Bilecikte Şeyh Edebali var Osmangazinin Hocası yani bu vatan topraklarının ilk kurulmasına manevi desteği büyük olan evliyalarımızdan uğrar iki dua ederiz şefaat isteriz,her şeyimiz bu dünya olmayacakya,ebedi yaşam içinde ne yapsak kardır,dini ve kültürel bir gezide olmuş olacak ne güzel.Şimdiden sabırsızlanıyor ve hafta sonunu bekliyorum arkadaşlar...

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Rıfat inanıyorum sen geldiğinde artçı alanda çıkacaktır(Hiç kimse olmasa bile Salvano) fakat gezi için ödünç motor bulmak gibi bir ihtimalin yokmu? Bu gezilere birlikte başladık,birlikte devam edelim Birşeyler ayarlayabileceğine inanıyorum ve bizi bırakmayacağına...

Mami sende asker olucan eminim nazın geçer pederine.Ya da olmadı öncesinde çalış çok çalış hakettiğini düşündürt geziyi kendini ispatla.Yalnız belin için korse al tak ya da bandaj sar uzun yol seni yoruyor...

Özgür Kaptanı zaten bekliyoruz,ve yol düzenlemelerini yapan Sadoyu.Onların tecrübeleri bize yardımcı olacaktır her zaman.Gerçi onların ne yağmur ne lodos problemleri var,yol deyince motor deyince zaten dayanamayıp kopacaklardır diye umuyoruz.

Haldunlar mazeretli gelemiyorlar.Bunun dışında herkes gezide olacak.:

Engin Bilecikte Şeyh Edebali var Osmangazinin Hocası yani bu vatan topraklarının ilk kurulmasına manevi desteği büyük olan evliyalarımızdan uğrar iki dua ederiz şefaat isteriz,her şeyimiz bu dünya olmayacakya,ebedi yaşam içinde ne yapsak kardır,dini ve kültürel bir gezide olmuş olacak ne güzel.Şimdiden sabırsızlanıyor ve hafta sonunu bekliyorum arkadaşlar...

hocam askerlik falan hikaye farklı durumlar var... çalışmak bişeyler ispatlamak falan ayrı konular... pazar kesinlikle gelmiyorum (ben kesin konuşmam ama bu defa öyle) ama yardımıma ihtiyacınız olursa hazırım elimden geldiğince...

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Mami tabiki senin yardımına ihtiyacımız var yine bi dünya resim olucak onları düzenlemek yazı eklemek bu işi senin kadar iyi yapabilen varmı hatta askere bile gitsen fotoları sana yollıcaz..
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

FANTASTICUA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Merhaba arkadaşlar Bursada Ybr125 için yan sanayi yedek parçalarını bulabileceğimiz bir yer var mı? Ön dişli, arka dişli vsvs gibi. Teşekkürler.
    imza :cherry:

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    hocam eski motorumu ödünç alarak gelme ihtimalim var. çok istiyorum gelmeyi....

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mami tabiki senin yardımına ihtiyacımız var yine bi dünya resim olucak onları düzenlemek yazı eklemek bu işi senin kadar iyi yapabilen varmı hatta askere bile gitsen fotoları sana yollıcaz..
    ben sıralamasını yayınlamasını hallederek bi arkadaşımıza gerekli linkleri atarın oda yorumları yapar gelmeden yorum yapamam ben kim yayınlıcaksa ben yardımcı olurum o sadece yorum yazar

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Engin Bilecikte Şeyh Edebali var Osmangazinin Hocası yani bu vatan topraklarının ilk kurulmasına manevi desteği büyük olan evliyalarımızdan uğrar iki dua ederiz şefaat isteriz,her şeyimiz bu dünya olmayacakya,ebedi yaşam içinde ne yapsak kardır,dini ve kültürel bir gezide olmuş olacak ne güzel.Şimdiden sabırsızlanıyor ve hafta sonunu bekliyorum arkadaşla

hocam beni maneviyat kısmında yoruma dahil etmeniz sevindirdi gercekten bir müezzin olarak (sanırım son gezideki resimlerden)

bu arada 1 kişi bi aksilik olmaz ise gelecek.1 de istanbuldan arkadaşım gelebilir büyük ihtimal.birde babamıda getirebilirim

tiki_16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL
    slm ben enginin arkadaşıym arkadaşlar aranıza bende katıldım umarım benide aranızda kabul edersiniz

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı tiki_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ben enginin arkadaşıym arkadaşlar aranıza bende katıldım umarım benide aranızda kabul edersiniz
    HOŞ GELDİN ARAMIZA UMARIM SENDE BİZE KATILIR TANIŞIR KAYNAŞIRSIN

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı tiki_16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldin aramıza.

Engin kardeş hepimiz müslümanız çok şükür ama sana söylemem ondan ziyade,gezi güzergahını birlikte biçimlendirdiğimizden kaynaklanıyor.

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Hoş geldin aramıza.

Engin kardeş hepimiz müslümanız çok şükür ama sana söylemem ondan ziyade,gezi güzergahını birlikte biçimlendirdiğimizden kaynaklanıyor.
    TAKILDIM HOCAM SADECE AYRICA GÖZLEMEYİ DÖNÜŞTE YAPARIZ DİMİ HOCAM

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)

Bu Konudaki Etiketler