Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam gecen hafta sizin sozunuze uyup gelseydim kesin benimde lastik havalarda uçardı heralde hocam bide başınıza böle bişi gelirse bidaha bir telefon uzağınızdayım aramamanıza üzüldüm :(
    hoca heyecan olsun mecera olsun diye aramamış yoksa hangimizi arasa giderdik bunu biliyo

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoca heyecan olsun mecera olsun diye aramamış yoksa hangimizi arasa giderdik bunu biliyo
    yok abi bende bu soğukta gezmek için zaten çıkmazdım benzini bitmiş ya hocamın ona yardım etmek için giderdim

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Ya senin yüzünden oldu zaten kem gözlü namzet asker mami,ama paso senden bahsettik ne çınlamıştır o kulaklar.

yok abi bende bu soğukta gezmek için zaten çıkmazdım benzini bitmiş ya hocamın ona yardım etmek için giderdim
    Öğrenci işte velinimetim benim.Mert çiğim sen o soğukta donar yağmurda erirdin,hem belki yolda kurtlar saldırır,babanene pardon öğretmenine gelemeden nallanırdın.Bak yalnız birdahakine arıycam o manzaraları görmenizi isterdim cidden şahane yalnız hat safada çılgın olmak lazım.He birde arasam zaten benim orda kazıklandığım benzini siz yakacaktınız yani sıfır kar.Yinede bir ara dağa çıkıp şu adamı vuralım sonra bi şey yokmuş gibi ineriz.
    Dile kolay Litresi 8 Ytl ye çekti adam ATV den benzini
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

Motosikleti
    tmm hocam ben yanlışıkla kar lastiği almışım arkaya her tarafa çıkarım bu arada sizde beni iyice apartman çocuğu yaptınız

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya senin yüzünden oldu zaten kem gözlü namzet asker mami,ama paso senden bahsettik ne çınlamıştır o kulaklar.

Öğrenci işte velinimetim benim.Mert çiğim sen o soğukta donar yağmurda erirdin,hem belki yolda kurtlar saldırır,babanene pardon öğretmenine gelemeden nallanırdın.Bak yalnız birdahakine arıycam o manzaraları görmenizi isterdim cidden şahane yalnız hat safada çılgın olmak lazım.He birde arasam zaten benim orda kazıklandığım benzini siz yakacaktınız yani sıfır kar.Yinede bir ara dağa çıkıp şu adamı vuralım sonra bi şey yokmuş gibi ineriz.
    Dile kolay Litresi 8 Ytl ye çekti adam ATV den benzini
    ahh be hocam siz benim maceraları bilmiyonuz heralde ben oraya 10 cm karın üstünde çıkmış adamım ocak ayında bilemiyorum yani

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    Geçmiş olsun Nevin hocam ama, güzel bi anı yaşadığınızı düşünüyorsunuzdur şu an olsun bazan bu tarz şeyler olacakki yaşam dersleri alalaım tabi arkadaşlarımında dediği gibi bir telefon etseydiniz koşarak gelirdik tabiki. Ha bu arada Atv li arkadaşı upoad ettim pc me bakarız ona dağa çıktığımızda kaç cc miy onun yüreğiki Bursa Mt den bi arkadaşımızı böle kazıklamaya kalkıo
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    tmm hocam ben yanlışıkla kar lastiği almışım arkaya her tarafa çıkarım bu arada sizde beni iyice apartman çocuğu yaptınız
    Sizi bu yaşta gaza getirmiyim cnm tehlikeli.Yalnız cidden hoşuma gitti yardım etmek istemen boş çocuk değilmişsin(tahmin etmiştim)

ahh be hocam siz benim maceraları bilmiyonuz heralde ben oraya 10 cm karın üstünde çıkmış adamım ocak ayında bilemiyorum yani
    Şimdide karın üstünde sürünmeye hazırlan müstakbel asker mami,aman sıcak tarafına denk getir kendini.
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Nevin hocam ama, güzel bi anı yaşadığınızı düşünüyorsunuzdur şu an olsun bazan bu tarz şeyler olacakki yaşam dersleri alalaım tabi arkadaşlarımında dediği gibi bir telefon etseydiniz koşarak gelirdik tabiki. Ha bu arada Atv li arkadaşı upoad ettim pc me bakarız ona dağa çıktığımızda kaç cc miy onun yüreğiki Bursa Mt den bi arkadaşımızı böle kazıklamaya kalkıo
    Zaten beni bilirsiniz pişman ettim bir güzel.HAtta insaniyetten,çıkarcılıktan,üçkağıttan bir başladım,resmini çekerken bile görürsün seni yayımlıycam üçkağıtçı atv ci diyordum gülerek.Adam yüzünü sakladı skalmasına ama ben espri ile karışık söyleyince herşeyi benzini yinede vermemezlik etmedi.Hatta atv ile 2 teker gösteri bile yaptı video ya çektik.Ama yinede bana yaranamaz o.İndiricem ben onu ilk çıkışımda.Onun için eşkiya olurum.

Motosikleti
    hocam beni çoktan gaza getirdiniz hemde sizin gibi gün ışığında değil zifiri karanlıkta çıktım

buda tarihi çınardayken

birde bugün sabahtan döşemeciye gitmiştim bagajın da kilidi bozuk benim ordaki abi fark etmiş ben yaparım diye girişti saat 1 gibi 5 de ordan çıktım onlada ilgili bir resim koymak istedim işt beatin kalbi

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    hocam güzel gezi olmuş. tam anlatılacak türden

mertçim sende dağyolunun ilk kmlerine çıkıp kandırma insanları

bu arada dün akşam küçük bir kaza yaptım. uykusuzluktandı sanırım karşı tarafın beni gördüğünü varsayarak yanından geçerken beni farketmedi ve topcase taraından küçük bir darbe aldım. ama fazla kilolarım ve artçım olduğu için dengeyi sağlamakta zorluk çekmedim ve düşmedim

aman arkadaşlar karşı taraftan her türlü öküzlüğü(çok affedersiniz) bekleyin ve ona göre davranın ve uykusuz yola çıkmayın..

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Geçmiş olsun Rıfat:Trafikte her zaman karşındaki hata yapabilecekmiş gibi temkinli olunmalı ve korumalı olunmalı,buna rağmen bir şeyler oluyorsa bu da kaderdir diyorum ben.
    3 Hafta önce falan çıkmıştım İnkaya ya Mert manzarası cidden harika ve gece başka gündüz başka güzel.Yinede Bursa ışkları gece bir harika görünür oralardan,Yoldaki oksijeni ve bitki kokusunu da ciğerlerine doldurdunmudu tamamdır.
    Ya arkadaşlar bu arada havaya bakın,şimdi gezide olacaktık,yazıklar olsun bana ama 2 düğün için birazdan hazırlanıcam,birde arkadaş gelmiş İstanbul'dan onunla bir ara ilgilenicem.Umarım haftaya acısını feci şekilde çıkarırız,çok iyi bir gezi teklifim olacak Pazar için.he birde bizim evde doğalgaz için deşilmedik yer kalmadı,evin içine bile çukurlar açılmış durumda,kaç defa ayağım takıldı,acaba kasklamı dolaşsam koruma amaçlı.Gören evde petrol kuyusu çalışmaları var sanır.

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster

bu arada dün akşam küçük bir kaza yaptım. uykusuzluktandı sanırım karşı tarafın beni gördüğünü varsayarak yanından geçerken beni farketmedi ve topcase taraından küçük bir darbe aldım. ama fazla kilolarım ve artçım olduğu için dengeyi sağlamakta zorluk çekmedim ve düşmedim

aman arkadaşlar karşı taraftan her türlü öküzlüğü(çok affedersiniz) bekleyin ve ona göre davranın ve uykusuz yola çıkmayın..
    Rıfat geçmiş olsun kardeş
    Hava bu gün harika bi organizasyon yapılsaydı süper olurdu.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti

rıfat abi çok geçmiş olsun bu arada ilk km lerine cıkmadım sarı alana kadar gittik daha yukarı çıkçaktık ama arkadaşda ehliyet yoktu jandarma filan çevirir diye geri donduk resimleride dönüş yolunda çektik zaten

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Geçmiş olsun Rıfat:Trafikte her zaman karşındaki hata yapabilecekmiş gibi temkinli olunmalı ve korumalı olunmalı,buna rağmen bir şeyler oluyorsa bu da kaderdir diyorum ben.
    3 Hafta önce falan çıkmıştım İnkaya ya Mert manzarası cidden harika ve gece başka gündüz başka güzel.Yinede Bursa ışkları gece bir harika görünür oralardan,Yoldaki oksijeni ve bitki kokusunu da ciğerlerine doldurdunmudu tamamdır.
    Ya arkadaşlar bu arada havaya bakın,şimdi gezide olacaktık,yazıklar olsun bana ama 2 düğün için birazdan hazırlanıcam,birde arkadaş gelmiş İstanbul'dan onunla bir ara ilgilenicem.Umarım haftaya acısını feci şekilde çıkarırız,çok iyi bir gezi teklifim olacak Pazar için.he birde bizim evde doğalgaz için deşilmedik yer kalmadı,evin içine bile çukurlar açılmış durumda,kaç defa ayağım takıldı,acaba kasklamı dolaşsam koruma amaçlı.Gören evde petrol kuyusu çalışmaları var sanır.
    hocam yaa kurşunsuz varsa bi sözleşme yapabiliriz

o akşam bende olayın tam üstüne gelmişim rıfat tam bireatıp kalkış yapıyodu

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    evet kaza yerinden 10mt gitmeden mamiyle karşılaştık.
    bursa gerçekten çok küçük galiba :p

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Arkadaşlar geliyim Pazar günü için gezi teklifine.(Bu arada bizim evdeki çukurlar hala kapanmadı borular zeminden geçiyor,arada ayağım girip lastiği inmiş motor gibi yalpalıyorum,galiba çukurların etrafına emniyet şeridi çekmem gerekecek...)Ben size şehir dışı gezisi,Ankara Yolu-Mezitler-Bozüyük Ömür tesislerinde porsiyonu 7.50 olan iskender-ordan Bilecik-Pazaryeri ilçesi oranın zengin gölet ve dağ manzaraları ve sudan ucuz Kınık Vazoları -ordaki evimde kendi ellerimle çay teklifi yapmak istiyorum.Km. olarak geçen geziyle hemen hemen aynı gibi fakat daha manzaralı diyebilirim.Hava tahmini güneşli ve açık gibi.(Mami evden çıkan petrole demokrasi getiricem diye Amerika el koydu,üzgünüm başka kapıya,)..

Zakokkk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FYM FY250/PL
    valla hocam bana hertürlü uyar hava durumu ne olursa olsun. Sanki bu gezi biraz bana heyecan katacak gibi
    ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA

Motosikleti
    honda nt700deauville
    çok çok selam bende öğrencilik dolayısıyla güzel bursamdan uzak kalmıştım sonunda kavuştuk ve artık bursa mt ye yazmak daha doğru sanırım akdeniz tarafındaki aktivitelere katılımlarım oldu artık sizlerle marmarayı daha iyi keşfetme vakti şimdiden memnun oldum saygılar

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    su an havalar cumaya kadar iyi görünüyor 23 derece cuma tabi biz kadersiz bursa mt cilere pazar süprizi kesin olur yanlız hocam bu arada gezi güzergahı cok güzel daha önce bir cok kez gitme fırsatım oldu hatta rotayı bilecik üstünden yenişehirede uzatabiliriz, ama haldunlar gelebilirmi bilmiyorum ehliyet olayı vardı biliyorsunuz.bu hafta sonu için oda işlerini ayarlayıp geziye katılacaktı.yalova cınarcık tarafı için olmadı arada derede kaynatırız saklarız

evet kaza yerinden 10mt gitmeden mamiyle karşılaştık.
    bursa gerçekten çok küçük galiba :p
    RIFATIM GECMİŞ OLSIN KARDEŞİM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN HERKESİ

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Alıntı Zakokkk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hocam bana hertürlü uyar hava durumu ne olursa olsun. Sanki bu gezi biraz bana heyecan katacak gibi
    Kesinlikle heyecanlı ve güzel bir gezi olacak kısmetse,ben eşimi ikna ettim sende şu bayan artçını ikna ediver be kardeş.

Alıntı koralayilker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çok çok selam bende öğrencilik dolayısıyla güzel bursamdan uzak kalmıştım sonunda kavuştuk ve artık bursa mt ye yazmak daha doğru sanırım akdeniz tarafındaki aktivitelere katılımlarım oldu artık sizlerle marmarayı daha iyi keşfetme vakti şimdiden memnun oldum saygılar
    Hoş geldin,bu haftaki geziyle bizimle tanışarak başlayabilirsin.

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    su an havalar cumaya kadar iyi görünüyor 23 derece cuma tabi biz kadersiz bursa mt cilere pazar süprizi kesin olur yanlız hocam bu arada gezi güzergahı cok güzel daha önce bir cok kez gitme fırsatım oldu hatta rotayı bilecik üstünden yenişehirede uzatabiliriz, ama haldunlar gelebilirmi bilmiyorum ehliyet olayı vardı biliyorsunuz.bu hafta sonu için oda işlerini ayarlayıp geziye katılacaktı.yalova cınarcık tarafı için olmadı arada derede kaynatırız saklarız

RIFATIM GECMİŞ OLSIN KARDEŞİM ALLAH BETERİNDEN KORUSUN HERKESİ
    Tabiii Engin kardeş,her şey uyar bize,hem şu senin geçen geziden tıkınamadığın gözleme işinide hallederiz.Haldunlar ı biz gizleriz,olmadı ehliyetini gösteren çaktırmadan sıradaki Haldun'a verirO yeterki gelirim desin.
    İbrahim abide bir aksilik olmazsa bize katılacağını söyledi.
    5 falan olduk bile.

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Kesinlikle heyecanlı ve güzel bir gezi olacak kısmetse,ben eşimi ikna ettim sende şu bayan artçını ikna ediver be kardeş.

Hoş geldin,bu haftaki geziyle bizimle tanışarak başlayabilirsin.

Tabiii Engin kardeş,her şey uyar bize,hem şu senin geçen geziden tıkınamadığın gözleme işinide hallederiz.Haldunlar ı biz gizleriz,olmadı ehliyetini gösteren çaktırmadan sıradaki Haldun'a verirO yeterki gelirim desin.
    İbrahim abide bir aksilik olmazsa bize katılacağını söyledi.
    5 falan olduk bile.
    BENİMDE BİR ARKADAŞIM BELKİ BABAM VE BİRDE İSTANBULDAN BİR ARKADAŞIM DAHA GEZİYE KATILABİLİR AMA BEN GARANTİ GELİYORUM ANAHTARIMIN YEDEĞİNİDE YAPTIRDIM FARIMDA ÇALIŞIYOR BENZİNDE ALABİLİRİM RAHAT RAHAT HEHEH

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)

Bu Konudaki Etiketler