Sevgili Büyüklerim Saygılı Küçüklerim Son Geziden Ben Pek Bir şey Anlayamadım Malum Unutkanlığım Yüzünden Biraz Gergin Gecti Benim Adıma Yolda Kalırmıyım Vs.vs.o Nedenle Ben Bu Haftasonuna Bir Gezi Daha Talep Ediyorum.özgürün Dediği Gibi(gerçi özgür Gelemem Dedi Ama Kıvırmaz Diye Umuyorum Onsuz Olmaz Hatta Hafta Sonu Geziye Katılanlar Zaten Gelecekte Gelmeyen Diğer Arkadaşlarımda Katılır Bu Sefer.)yalova Cınarcık Tarafı Olabilir Haldunlarda Katılır Bize,hatta Mehmet Abide Gelir.
Ben Valla çok Isterim Son Son Bir Gezi Yapmayı Tabi Sizde Isterseniz
Ben varım arkadaşlar.Zaten dün bir Bursa yaptım 250 km yoldan sonra o kadar rahattımki akıyordu mübarek sym.Hatta ordanda artçımı alıp Gündoğdu,Kurşunlu,Altıntaş üzerinden Mudanya ya geldik,Kurşunlu da baktık teker izleri duruyormu diye...
HattaPazar uludağa çıkıp mangal yapalım diyorduk ama sizinle olduktan sonra her yer olabilir,yinede Haldunların gelmesi açısından Çınarcık ta uygun.Özgür umarım yine dayanamayıp yine bize katılır.Haldun Pazar organizasyonlarına katılabileceğini söyledi...
Bu sefer eşimde gelebilecek gibi,geçtiğimiz geziyi öyle bir anlattımki resmen üzüldü gelemediğine ve bundan sonrakine katılmak istediğini söyledi...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
eeeeeeeeeee nerde resimler ?
Mami askere falanmı gitti az sonra diye yazmış gecede uyuyup uyandım baktım ama resimler yok ..........
WwW.MoToSiKLeT.NeT
bu sefer kesin bende gelcem engin abi :D
tabi yine lastiğimi yarmazlarsa
Mami Msn de ama tanımıyo,sallamıyo...Pederle buzları eritme operasyonlu çalışmalarla kendini kaybetmiş olabileceği hakkında da çeşitli rivayetler var İbrahim abi.Bence uzaylılar götürdü ulaşılamıyor.
Dünyadan Mamiye...
Dünyadan maiye...
Bağlantı kurulamıyo...
Oldu tamam...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Mami Bursa diye yanlış otobüsemi bindin kardeş .Yapar bu adamlar Kars'ada yollarlar van'ada
Şaka bi yana babayla aran açıldıysa kötü rivayet falan ama böyle bi ihtimal var gibi görünüyo resim oayını kafaya takma ortamı düzelt biz bekleriz.
WwW.MoToSiKLeT.NeT
hocam sizin makinadaki resimleri görseydik bari..
eVet pazaRa kadar karaRLaşsında gideLim
Rıdvan Senin Motoyu Gördüm Maksem ßayırında Cd cinin Yanında Duruyordu ßeLki Seni Görürüm ßeLki geRi aLmışındır Diye ßakındım aMA YohKtun (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
ya mami resimleri ayırmış o gece sonra karıştırmış sonrada ayarlayamamış bir sürü iş vardı diyor yarın akşama hazır oluyor inşallah dedi az önce görüştük
rıfat benim adım sado orası bizim diğer şube oradaki bi arkadaşa sattım zaten motosikletimi
Egzosum dagıldı zırıl zırıl zırıldiyi bir egzoscu bulamazsam kendim söküp toplıyacam, jant ve lastikleri söker dağıtırsam gelecek gezilerde yalan olur...
biraz baksam iyi olur artık motora bakımda şart...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)