güzel gezinin güzel fotoları hazırlanıyo aazzsss sonraaa
GERCEKTEN KEYİFLİ BİR GEZİ OLDU.BİDE BENİM ŞU UNUTKANLIĞIM OLMASAYDI DAHA Bİ GÜZEL OLACAKTI GERGİN GERGİN GEZDİK.BİDE FİNALİ TABİ SİZ BİLMİYORSUNUZ.MAMİ SAĞ OLSUN EVE KADAR REFAKAT ETTİ.O KADAR AKSİLİĞİN ÜSTÜNE OH TAMAM EVE KADAR GELDİK ŞÜKÜR.MOTORCEYİZİMİ Bİ GÜZEL ÖRTTÜM SARDIM SARMALADIM.EVE GECTİM OLE KOLTUĞUN ÜSTÜNE UZANDIM UFAK UFAK UYUKLARKEN YUKARDAN ANNEMİN CAYIRTISI KOPTU CIKTIM BAKTIM BENİM MAZLUM GARİP MOTORUM İKİSEKSEN YERDE YATIYOR:(GARİBİM O DA YORULDU HERHALDE AMA MOTOR YATMAZKİ BİLMİYO SAF)RÜZGAR BRANDAYI ŞİŞİRİNCE MOTORU DEVİRMİŞ. VALLA BAKMADIM MORALİM BOZULMASIN DİYE BEN ONU ESKİ HALİYLE HATIRLAYACAM.
BU ARADA HAFTA SONU NE YAPIYORUZ
okadar hor görme bizi yahu kırk yılın başı bir gezi yaptık cok bile.buarada 250 km yol yaptık şaka maka
Geçmiş olsun Engin kardeş,yok yok kesin nazarımız değdi bizim senin araca,sen ona bi kurşun filan döktür.Ne batsız insansın ya türk filmi kahramanlarını bile geçtin.
Bu arada arkadaşlar topikte hasta olan varsa parmağını kaldırsın bi daha indirmesin.Turp gibiyim maaşallah,teşekkürler bağışıklık sistemim,sen hep böyle geliştin...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Arkadaşlar gezi gerçekten mükemmeldi. Şükürki hiçbir aksilik yaşamadık. Arkadaşların hepsi dörtdörtlük insanlar güzel bir ortam oldu. Herşey için Teşekkürler. Bu arada fotoları merakla bekliyoruz.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
engin hocam dün vardı sende bi gariplik . Şeytan Kulağına kurşun... Bu arada anahtar sorununu halletmişsindir umarım.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
abi kesin benim nazarım değdi hasta oldum lastiklerine bile aman onunla geçmiş olsun.
bu arada en motorumu sattım dün gece iyi fiyata teklif gelince kısmet değilmiş. inşallah bir sonraki sezona daha büyük birşeyler almak istiyorum.
tabi bu gezilere katılamayacağım anlamına gelmiyor arabaylada olsa gelirim. sizin sohbetinizden mahrum kalmak istemiyorum.
bu arada herkes unutmuş mehmet abiye çok teşekkür ediyoruz çaylar için
çok gelmek istiyodum ama aksilikler işte :(
SAĞOL RIFATIM ALLAH SANA DAHA İYİLERİNİ NASİP EDER UMARIM MOTORU SATTIĞINA ÜZÜLDÜM BU ARADA AMA EĞERKİ GEZİ FALAN OLURSA BU ARA BEN SENİ SEVE SEVE ARTÇI OLARAK ALIR KARDEŞİM AYIP ETTİN ZATEN BENDE MOTORU YAKIN ZAMANDA KALDIRACAM BİZİM OTARAFIN LODOSU YAĞMURU KARI ÇOK OLUYOR KIŞIN.DÜN GECE YAŞADIM MALUM
yapma be rıfat abi :( ben en iyisi lastiğimi yaranları bulıyım onlardan cıkarıyım acısını
arkadaşlar şu resimleri görsek artık diyorum
aRkadaşLar Hayran kaLdığım ßir geZiydi.
Hepinize Tek tek teşekkürLer.
barannet Senin Gittiğini ßiLmiyordum Sei Göremeyince Nerede ßu aDam Diye Sordum Gitti dediLer inSan ßi ßizide uYandırır ßen uYuyorum maLüm
engin aßi MotosikLetinLe imRene kadar Gittim Ya Hayran kaLdım kuLLanmak ÇohK ZevkLi yßr iLe kıyasLayamam (:
anCak o Kadarda MaaşaLLah dedim oLsun SağLık oLsun..
Keşke Hep üzeRinde Kimse YohKken Düşse ßu MotosikLetLer (:
Her Pazar Tüm oRganizaSyonLara aÇığım..
Daha uZun Yeni aRkadaşLArda katıLırSA Sevinirim.
Rıdvan ßu aRada KardeŞim ayırLısı oLsun, aRtçı oLarak katıLırsın Ne oLucak
DaLga mı geÇiyon Len Sen aZ Sonra Demiş aRadan 12 Saat Geçti
ade aCeLe eT ßütün Gün pC ßaşındasın Hiç çaLıştını Görmedim :D
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Pardon ben mudanya kısmından öteye geçememişim Tekerlerinize sağlık...Olsun Şehirden pek uzaklaşılmamış yine de...Ben Bu yılın sadece lk yarısında 6dan fazla istanbula geldim...Ondan daha fazlasınıda geçen 3buçuk ayda yaptım Tamam siz bana bakmayın ben abartıyorum ama olsun motorcu adam nerde uyandığını bilmemeli
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)