S.A tüm BURSA MT'nin bayramı mübarek olsun (biraz geç oldu ama)
S.A tüm BURSA MT'nin bayramı mübarek olsun (biraz geç oldu ama)
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
iki üç sayfa önce belirlendi buluşma yeri. zaten biz mamiyle teleferik meydanda buluşuruz oradan gideriz sende gel.
garajdaki bpnin yanında buluşulacak genel olarak oradan mudanya..
YohK Ya ßen SizinLe ßuLuşup öLe Gideyim (:
Siz kaçta ßuLuşacaksınız rıdvan ?
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
ARKADAŞLAR GENEL BİLGİLENDİRME AMAÇLI Bİ TOPİC AÇTIM....
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...ml#post1279838
BÜTÜN BİLGİLER BURDA...
SADO SEN SAAT 8:45 TE BİZİM DÜKKANDA OL BURDAN RIFAT'I ALIR İNERİZ
lan sado bendeki saflığa bak bilgi topüğine gir ne fırlamış ordan çok özür dilerim ya kusura bakmayın mami sende kusura bakma sonunu okumadan daldım
belki benim gibi gurup sürüşlerinde tecrübesiz olanlar vardır diye veriyim dedim gercekten yararlı bilgiler var
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...surusleri.html
bursa mt nin bayramını kutlar sağlık mutluluklar dilerim
yarın akşam katılım listesini,kimin nerede kiminle buluşacağını yazacağım karışıklık olmaması adına.
Çok önemli bi değişiklik olmazsa pazar günü bende gelirim bu arada hava durumuda galiba güzel olucak.
08/10/2008, Çarşamba Güneşli 23°C 9°C
09/10/2008, Perşembe Genelde Güneşli, Sıcak 24°C 10°C
10/10/2008, Cuma Güneşli 25°C 12°C
11/10/2008, Cumartesi Genelde Güneşli 26°C 12°C
12/10/2008, Pazar Ara Ara Güneşli 25°C 11°C
WwW.MoToSiKLeT.NeT
EVET ABİ DOĞRU DÜŞÜNÜYOSUN 8:45 TE BİZİM DÜKKANDA OLURSAN SADO DA BURDA OLCAK HEMEN TELEFERİKTEN RIFATI ALIP GİTCEZ...
YANLIZ HAVALARDAN DOLAYI PEDERLE ARAMDA PROBLEM VAR...
BENİM GELEMEME İHTİMALİM VAR AMA OLSUN YİNE BEN ORGANİZASYONU YAPAR SİZİ YOLA KOYARIM ;)
BEKLERİZ ARKADAŞIM...
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)