bursa(MT) nin ismini değiştirelim bence şansızlar kulübü olsun
Cuma ve cmrtesi çalışıyormuşum...Yorgunluk durumuna göre gelebilir ve +1 olarak taglis isimli üyeyi artçı alabilir ve getirebilirim...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Bende geleceğim büyük ihtimalle + 1 arkadaşım ile cuma kesinlik kazanır gelip gelmeme durumu
yağmur yağmassa her sey çok güzel olacak
O halde şimdiden en az 10 kişi olduk gibi.
Hava sağanak yağışlı arkadaşlar bu,ara sıra güneş açacak ıslaklığımız kuruyacak anlamına gelir.
Hem şeker gibi erimeyiz yahu yağmurda,hastalansak bile bağışıklılık sistemimiz tavan yapar gelişir.
Ya da şemsiye alırız sağanak başladığında durdurup motorlarımızın üzerine açar en sevdiğimiz aracımızla romantik anlar geçiririz.
Ya birde ilerde sasvaşlar neyim olur,zor şartlara alışmalı insan,ne o öyle el bebek gül bebek,
Ben her halikarda varım nazlanmam,kasmam,harbiyim,karizmatiğim,sadistim,yi ne de çoğunluk ne derse o olur.
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hocam haklısınız ama yağmurda ne kadar zevk alırız o geziden tartışılır bence bide o gün bursa-gs macı varmış bursamıza yannız bırakmayalım maça gidelim
1.Ders:Motora binmekle ölümü yanında hisseden şahsa yağmur koymaz.
Eve ve topiğe iş getirtiyorsunuz ama...
Tüm Bursa MT ailesinin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum
engindmn ve ben aynı yağmurluğu almışız birbirimizden habersiz çoğumuzda yağmurluk vardır sanırım.
geçen yıl çok şiddetli yağmurda giderken sanırım bujiye su kaçmıştı ve yolda kalmıştım.
yine çok şiddetlenirse sağa çekip mola verelim
BURSA MT Ailemizin RAMAZAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ
.
Selan Bursa MT Üyeleri Öncelikle Ramazan Bayramınzı Kutlu Olsun. Eğerki malum organizasyon bu pazar ise bende katılıyorum.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
pazar ama geziye katılmak için önemli bir kural var yağmurluk getirmek
Bursa Mt olarak bizde senin ve ailenin bayramını kutluyoruz Murat.Selam olsun Bursadan tüm Urfa'ya ve Ülkemin düzeni için çalışan insanlara...
He bu arada geziye herkesi bekliyoruz.Issız bir göle düşersek gerekli olan üç şeyi almayı unutmayınYedek buji,yağmurluk,yiyecek...
Teşekkür ederim arkadaşım Muhtemelen ben sizi Buski kavşağında yakalarım. Ama sonuç olarak tarih toplanma yeri katılımcı listesi ve haritayı toplu olarak tek mesajda toplarsak diğer arkadaşlar için kolay olur. Zira katılmak isteyipte mesajları farkedemeyen arkadaşlarımız olabilir.
ZAKOKKK//ZAMANI DURDURABİLİRSİNİZ AMA BENİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)