Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)
HIZ VE KIZ HASTASI
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli ; bayramınız kutlu olsun !
Ayrıca Eskişehir - Antalya MT ninde bayramını kutluyoruz.
Tüm Bursa MT Üyelerinin ve Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Bayramı Mübarek olsun Gönüller Neşe ile Keseniz Bereket ile dolsun
WwW.MoToSiKLeT.NeT
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.Kazasız Belasız Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle...Eskişehir MT...
:bounce:[B]тєк вαѕıηαℓıgıη уσℓ¢υѕυ тєк σℓυя...[/B]:bounce:
arkadaşlar az önce baktım söylemeden yapamam haftasonu hava 29C olacağı tahmin ediliyor, umarım bu kez meteoroloji yanılmaz..
bayramınız mübarek olsun arkadaşlar istanbul mt
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Bayramınız Mübarek Olsun Arkadaşlar ....Trakya MT
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
aRkadaşLar Hepinizin ßayramı Mußarek oLsun ßüyükLermin eLLerinden YaşıtLarımın Ve küçükLermimin YanakLarından öPerim (:
aYrıca Pazar Günü YapıLacak oLan oRganizasyonda ßuLuşma Yeri VE Saatini ßeLirLerseniz Sevinirim ßen SürekLi Giremiyorum.
Tüm oRganizasyona aÇığım ßu aRada..(:
seLametLe..
tbk_1980 Sen Nie geLmiyosun akŞam üStü Görüşürüz oLmassa ?
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT
en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.
Bütün motorcu arkadaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdikleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim
eet bir buluşma yeri belirsek iyi olur şimdiden bu işi en iyi mami abi yapıyor zaten
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT
ee evet şimdi şöyle oluyor. Bursadan gidecek arkadaşarla pazar sabahı saat 9:00 da santral garajın ordaki garanti bankasının yanında (bitişiğinde otopark var)
http://img206.imageshack.us/img206/2879/ads1zxt7.jpg
buluşuyoruz ve fazla gecikmeden saat 9:15 te hareket ediyoruz. sarı yoldan dönüp dooru mudanya yolu mudanyada nevin hoca ile buluşacağımız yeri bana bırakın forumu meşgul etmeyelim hep beraber oraya varırız ;) farklı düşüncesi yada düzeltmek istediği bi yeri olan varsa söylesin lütfen...
Formu meşgul ettiğim için tüm yetkililerden ve üyelerden ve yurttan özür diliyorum ama Hancı'nın önü bana uyar saat 09.40 gibi.(Kalkışa geçene kadar 10 olur)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
bende dedim yaparsa mami abi yapar dedimm herkeze yakın ve uygunsa benim içinde sorun olmaz . . . bu arada rıfat abi özgür abi gelmicek mi ???
Şu an bu konu içerisinde 51 kullanıcı var. (0 üye ve 51 misafir)