bana her türlü uyar walla köfte de yerim kumlada balık da ama yol gercekten baya uzun ve guzele benziyo
[QUOTE=M@M!;1275820]siz ikiniz kapışın bi harita çizin biz ona uyarız gönüller bir olsun farketmez ;)[/QUO
RİCA EDERİM KAPIŞMA FALAN OLMAZ OLAMAZDA HERKES FİKRİNİ SÖYLEMEKTE ÖZGÜR NETEKİM UYGUN OLANI BU ŞEKİLDE BULURUZ HERKESİN GÖRÜŞLERİ ÖNEMLİ SONUÇTA TOPLUCA GEZİ OLACAĞI İÇİN BİR KİŞİNİN FİKRİ HÜKÜM TEŞKİL ETMEZ
BEN HER DURUMA UYARIM OZAMN NO PROBLEM
büyüklerim warken bana söz düşmez
-İtiraz ediyorum oraya gidemeyiz...
-Nereye
-Oraya-
_Niye
-Neyse vazgeçtim,Engin'e bırakıyorum,ya da Özgür'e,nasıl olsa burda hocalıkta sökmüyo,ne derseniz uyarım
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
Bak şimdi burdan çıkıyosun tamammı? Dümdüz git...Kötü yola düşmeden aynen devam ediyosun...Bu arada yoldan çıkmıyosun...Sonracıklarıma...şey(unuttum adresi)
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
hıı bılıyorum hocam orayı gıtyelım gerek yok
arkadaşlar merhabalar uur ben
setbaşının o civarda oturuyorum
aranıza yeni katılıcam 1 ay içinde mondial 150 re almayı düşünüyorum
bu konuda bana yardımcı da olabilirseniz sevinirim
hemen yardımcı oliyim almssan iyi edersin !!! onun yerine ikinci el çin olmayan kaliteli scooterlara bakabilirsin yada suzuki ve yamahada kampayanlarda vardı en son bi araştırsan iyi olur
ama onlarında fiyatı çok uçuk
benim alabileceğim en fazla 1250 ytl ye kadar :(
tmm anlıyorum da aldıktan sonra cok cekersin servise gitmekten para vermekten bıkarsın www.sahibinden.com burdan bi bak ikinci el çin malı motorlar haricinde
:D bursada aradığım modeli satan yok
neyse şu setbaşı mahfel cafenin önüne çekip piyasa yapan takımdan varmı acaba aranızda :D
cık biz mudanyada piyasa yaparız BURSA(MT) olarak
arkadaşım buyur gel takıl problem değil biz genelde oturan değilde gezen takımız mahvelle falan alakamız yok ;)
motor işine gelince alma motora bile küsersin...
masrafının stresinin altından kalkamazsın...
bi adamın ünlü bi sözü vardı ben ucuz mal alacak kadar zengin değilim diye
Engin kardeş sen yine yap organizasyonunu,hemde reyting peşine düşmeden insanlık ve Bursa Mt namına yap bunu,hadi nazlanma..."
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)