Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Aslında körfez pisti çok fazla eleştri aldı,bu sbeple gitmemiz doğru olurmu bilemiyorum.Gidersekte büyük çaplı bir organizasyon yapıp ülke geneline yaymalıyız ve pisti protesto etmeliyiz diye düşünüyorum.
    Rıfat cuma günü kandil benim akraba ziyaretlerim olur fakat yarın bir toplantı için BTSO Eğitim vadisine gidicem yarın bişey yaparsanız haberleşelim ,gerçi iftara dönerim yine Mudanya ya,yine de belli olmaz...

Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olsun hocam onemlı olan bayram ruhunu yakalamak zaten yada sekerede gerek yok motorunuzu bi tur werirsiniz yeter bana
    Mert çim bayramın ilk günü sen uğrama benim ufak bir işim çıktı,yok yok hastalanıcam böyle başım neyim ağrıycak,hem neme lazım tatilde okul muhabbeti falan kasar bizi
    Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ---------
    Merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sizin sıcak muhabbetinizden dolayı bende artık mt ciyim.Adım Faruk namı değer Nevin Hoca'nın Eşi...
    Artık forumunuzdayım görüşmek üzere...

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Hoş geldin aşkım,ben buradan 8 yıllık eşime beni motosiklet hastalığımdan vazgeçirmek yerine destek olduğu,güvendiği ve gözettiği için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
    İlk başladığım zamanlarda kaza yaptığım kabusları gördüğü ve korktuğu halde zamanla bunlarada alıştı.
    En yakın zamanda ona arabasını sattırıp güzel bir iki teker aldırmak umuduyla ...

engindmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbf 500
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoş geldin aşkım,ben buradan 8 yıllık eşime beni motosiklet hastalığımdan vazgeçirmek yerine destek olduğu,güvendiği ve gözettiği için en içten teşekkürlerimi sunuyorum.
    İlk başladığım zamanlarda kaza yaptığım kabusları gördüğü ve korktuğu halde zamanla bunlarada alıştı.
    En yakın zamanda ona arabasını sattırıp güzel bir iki teker aldırmak umuduyla ...
    VALLA BAYILDIM SİZLERE.ARAMIZA HOŞGELDİN FEROMEN NAMI DEĞER NEVİN HOCANIN EŞİ FARUK SANIRIM İSMİNLE HİTAP ETMEMİN SAKINCASI YOKTUR HERHALDE AYNI YAŞLARDAYIZ. BEY DEMEK BANA COK SICAK GELMEDİ ACIKCASI TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    ben faruk abiyide hocam demek istiyorum izin warmı newin hocam

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Sen parmak kaldırıp,söz hakkı bile almadan topikte ne söylemeye çalışıyorsun ZavallıÖğrencimMert,lafı ağzında geveleme,elini cebinden çıkart, Sonrada kurallı,çatılı cümleler ile derdini anlat.

Motosikleti
    Hocam forumda damı parmak kaldırcam ya napalım siz ne dersiniz odur kaldırırız artık Bu arada çatılı demişken edilgen çatılımı kurıyım ettirgen çatılımı hocam

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    faruk bey hoşgeldiniz. en yakın zamanda sizide motorize görmek istiyoruz

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı n_tuncak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen parmak kaldırıp,söz hakkı bile almadan topikte ne söylemeye çalışıyorsun ZavallıÖğrencimMert,lafı ağzında geveleme,elini cebinden çıkart, Sonrada kurallı,çatılı cümleler ile derdini anlat.

aaa hocam bu kadar üstüne gitmeyin ama isyankar olcak çocuk
    aslında ben olsaydın sizi hocalığınız burda sökmez falan derdim

faruk abi hoş gedin diyim bende
    arabayı satmana gerek yok araba her aileye lazım...
    bi motorla 2 kişi gezersiniz zaten... dönüştede diğeri kullanır

Motosikleti
    ---------
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    faruk bey hoşgeldiniz. en yakın zamanda sizide motorize görmek istiyoruz
    Hoşbulduk tek temennim sizlere katılmak ama galiba şimdilik artçı olarak.

Sen bana hocam de söz sana ders mers çalıştırmak yok erken yatırmak yok hatta ders çalışma isteği duyduğunda hemen bu topiğin başına otur ve bu isteğinin geçmesini bekle.seni motorunla ve siteyle başbaşa bırakacağım haberin olsun

Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    VALLA BAYILDIM SİZLERE.ARAMIZA HOŞGELDİN FEROMEN NAMI DEĞER NEVİN HOCANIN EŞİ FARUK SANIRIM İSMİNLE HİTAP ETMEMİN SAKINCASI YOKTUR HERHALDE AYNI YAŞLARDAYIZ. BEY DEMEK BANA COK SICAK GELMEDİ ACIKCASI TEKRAR GÖRÜŞMEK DİLEĞİ İLE
    hoşbulduk engin kardeş yaşım 32 ama ismimle hitap etmeniz samimiyetin göstergesi olacaktır.

bi motorla 2 kişi gezersiniz zaten... dönüştede diğeri kullanır [/QUOTE]

Hoşbulduk mami eğer beni artçı alacak başkası çıkmazsa karizma yerlerden toparlamak zorunda kalacağız.

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.

Motosikleti
    Alıntı feromen adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Sen bana hocam de söz sana ders mers çalıştırmak yok erken yatırmak yok hatta ders çalışma isteği duyduğunda hemen bu topiğin başına otur ve bu isteğinin geçmesini bekle.seni motorunla ve siteyle başbaşa bırakacağım haberin olsun

sonunda aradıgım hocayı buldum nevin hocam

Motosikleti
    Honda Cbf 500

hoşbulduk engin kardeş yaşım 32 ama ismimle hitap etmeniz samimiyetin göstergesi olacaktır.

Hoşbulduk mami eğer beni artçı alacak başkası çıkmazsa karizma yerlerden toparlamak zorunda kalacağız.

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.[/QUOTE]

EVET TAHMİN ETTİĞİM GİBİ AYNI YAŞLARDAYIZ AMA BENDEN 1 YAŞ BÜYÜKSÜN O YÜZDEN BEN YİNE FARUK ABİ DİYEYİM

Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    [QUOTE=M@M!;1271702]aaa hocam bu kadar üstüne gitmeyin ama isyankar olcak çocuk
    Hedef yurdumun insanı eğitim ve öğretimi mami, mesele ciddi,anlayış göster...

sonunda aradıgım hocayı buldum nevin hocam
    Öyle hocayı herkes arıyor ben bile öğrenciyken hayalini kurardım ama boşuna sevinme Mert,ben onu engellerim, çevrimdışı olduğundada silerim,pc boşta kalırsın...
    Alıntı engindmn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]

EVET TAHMİN ETTİĞİM GİBİ AYNI YAŞLARDAYIZ AMA BENDEN 1 YAŞ BÜYÜKSÜN O YÜZDEN BEN YİNE FARUK ABİ DİYEYİM
    Heralde aynı yaşta olmalıyız Engin,ne mutlu ki bize hiç göstermiyoruz(taş çatlasa 40 bilemedin 50)

Motosikleti
    HONDA BEAT

Bu arada canım aşkım n_tuncak hoşbulduk.Ben seni motordan soğutamadım kendim bu işe ısındım galiba senin aracı arasıra çaktırmadan kaçıracağım.[/QUOTE]

ben o açıdan hiç düşünmemiştim yaaa
    şimdi sizinki inada biner birbirinden sağlam motorlar alırsınız

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    bütün Bursa mt'nin kandili mubarek olsun. Bu akşam kandil ve yağışlı. benim motosikleti başka akşam kutlayalım

Motosikleti
    Honda Cbf 500
    [QUOTE=n_tuncak;1271863]
    Alıntı M@M! adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aaa hocam bu kadar üstüne gitmeyin ama isyankar olcak çocuk
    Hedef yurdumun insanı eğitim ve öğretimi mami, mesele ciddi,anlayış göster...

Öyle hocayı herkes arıyor ben bile öğrenciyken hayalini kurardım ama boşuna sevinme Mert,ben onu engellerim, çevrimdışı olduğundada silerim,pc boşta kalırsın...

Heralde aynı yaşta olmalıyız Engin,ne mutlu ki bize hiç göstermiyoruz(taş çatlasa 40 bilemedin 50)
    DEĞİLMİ

ibrahim16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    UAG.125

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
    WwW.MoToSiKLeT.NeT

Motosikleti
    HONDA BEAT
    Alıntı ibrahim16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

♥ Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.
    teşekkürler samimiyet dolu mesajın için bende senin ve diğer tüm arkadaşlarımızın kandilini kutluyorum...

Forumdan Uzaklaştırıldı yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 250
    Bütün İslam Alemi vede Bursa-MT
    [IMG][/IMG]

Motosikleti
    HONDA BEAT
    ARKADAŞLAR BAYRAMDA YAPILMASI PLANLANAN GEZİ İLE İLGİLİ Bİ KAÇ BİŞEY SÖYLEMEM GEREKİYOR SANIRIM...
    bayramda ikinci günde dükkanda olmam gerekicek sanırım malesefki...
    3. gün kücücük bi ihtimla belki çıkabilirim...
    yani eğer bi orgaizason yaparsanız müsait olursam 3. gün katılabilirim aranıza ilgilenen arkadaşların dikkatine... saygılarımla

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler