Evet arkadaşlar kandırıldık,
Bu freeman İlkay hepimizi kandırdı !!!! Olay şöyle gelişti:
Dün öğleden sonra,
f-ender, seflek(cem),
dedeefendi(levent), yeni üyemiz l
ightbringer(murat) ile hep beraber Cem'in ofisinde yemek yedikten sonra, Arnavut Süleyman (çelik motor) ağbinin oraya gittik, oradan da ender, murat ve ben benin ofise döndük.
Bir süre sonra bize Dr.İlkay'da katıldı ve kahve vs faslından sonra aşağıya inip motorları Buttim'in bahçesine çıkardık.
Zat- alim, naçizane Dr.İlkay'a ilk sürüş dersleri vermeye gayret edip, debriyaj şurası, vites burası derken, İlkay motora atladı ve hepimizin gözleri önünde vitese takıp hareket etti, ardından 2. vitese attı ve Ender, Murat , ben arkasından baka kaldık. Adam gayet güzel motor kullanıyor yahu.. Bizi bakir şöförüm, hiç vitesli kullanmadım diye
kandırmış
Eh İlkay, ben sana sormazmıyım bunun hesabını, hele hele İlkay bahçede turlarken Cem Dedenin bakışları görülmeye değerdi. Zaten yaşlılığın da verdiği görme bozukluğu var, süt dişleri tekrar çıkmak üzere iken öyle aval aval baktııııı kaldı arkasından İlkay'ın
ondan sonra da prostat sorununun verdiği sıkıntıyla sanırım WC ye gitti, hala İlkay'ın tuşe atmasını bekliyor ama İlkay motor tepesinden inmedi ki tuşe atabilsin
Sevgili doktorum, bu gün için de üzülmene gerek yok zaten. Hava yağmurlu, sen nöbetini tut, motora yarın binersin. Olmadı öbür gün, daha da olmadı bu yıl içinde bir aralar işte. O motor gelirse tabii
İkinci haberimiz ise; Cem Dedemiz İnşallah yakında kendisi gibi
genç ve güzel bir Volvo sahibi olacak. Şimdiden güle güle kullansın. Hicaz dönüşünde bunu ayrıca kutlayalım. Ha, bu arada Dedeefendi Levent te yeni bir jip aldı bilginize. Arabada sigara içmek, ayakkabıları çıkarmak, yellenmek, burun karıştırmak, yüksek sesle konuşmak, söförle muhattap olmak yasaaaaakk. Sende güle güle kullan arabanı Levent'çiğim