ben gelirim
ben gelirim
Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdık Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanıp tanışıp yemek yiyecektik kaçırdık işte kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık
Akşama Iftara Davetliyim Eğer Ki Erken Kaça Bilirsem Mutlaka Gelmeye Calışırım Gecte Olsa
BU ARADA CELEBİ HAN HÜNKARIN YANINDAKİ YERMİYDİ?
Değerli Bursa-MT sakinleri; Mudanya,Osmangazi civarlarına bir motoru almaya geleceğim de.Motordan anlayan, bildik ustası olanlardan acele yardım istiyorum...
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
ARKADAŞLAR BU AKŞAMKİ BULUŞMAMIZ YAĞMUR NEDENİYLE İPTAL OLMUŞTUR BİLGİNİZE EN KISA ZAMANDA ACISINI ÇIKARTICAZ
MISIRA GİTSEK KAR YAĞACAK YAA NE ŞANS
YAĞMUR BİZİ SEVİYO:..P
walla yagmur pesimizi bırakmıyo abi ya yagmursuz bi gezi istiyoruz
mami geLdim Sizin Dükkan KapaLı teLde Cvp Vermiyor aßi Yağmur Dindi MotorCu aDama Yağmur Kar işLemez
geLicez DiyorSanız 5 dk Sonra önünde oLurum 0 546 923 82 72
göreLim deLikanLıLarı
ruckerpark Sen geLicek misin iStek Var Sanırım ? (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Bravo ShyTan ayakta alkışlıyorum.İşte motorcu adam bütün engelleri en iyi teknikle yıkar yolları açar.Bahaneye yer yoktur onun hayatında.Ya bu arada yarın iş günü,mekan uzak,haberide şimdi alınca bende bu akşam iş yok arkadaşlar...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
istek wardı acıkcası da yagmur yagınca istek gitmisti simdi tekrar gelmesi gerek ama banada delikalılıgıma la ettirmememde lazım ama
Ne zaman geliyorsun..Eğer bursa'da olduğum vakte denk gelirse yardımcı olmaya çalışırım alacağın motor nedir?
Ayrıca komple yerleşmiyoruz ya istanbula yahu bir ayağımız Bursa'da...Ayrıca nette oluşan problemimden ötürü giremiyordum bu sebeple takip edemedim...Ayrıca çelebihanda yapıyorsunuz organizasyonu yahu motorsuz gelin yine de iptal etmeyin ne olursa olsun...Gezi deil ki bu?
Ayrıca mami biliyor bütün kış motor tepesindeydik...Elbiseleriniz tam olduktan sora problem olmuyor...Benim hiç eksiğim yoktu.Özellikle revi't tulum yağmurluğu öneririm hem az yer kaplıyor benim cıbırın bagaja bile giriyordu hem güzel koruyor...
AKIN FİDAN
ultraukala senın motor satılıkmı ??? sahibinden de bi ilan gordumde senin nickin motorda mavi honda cbr
Efet satılık.......Doğru görmüşsün...
AKIN FİDAN
Maalesef ben hafta sonu bursa'ya dönüyorum bayram tatili için işte...Servis bulduysan sevindim...Şu anda istanbuldayım Bursa'da olsaydım yardmcı olmaya çalışırdım...
AKIN FİDAN
hafta sonu bısıler yapmak lazım o zaman
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)