evet resimleri bekliyoruz arkadaşlar. En yakın zamanda gemlik organizasyonunu gerçekleştirelim,yağmur kar olsada
hocam rahat bırakın mert'i ama
evet resimleri bekliyoruz arkadaşlar. En yakın zamanda gemlik organizasyonunu gerçekleştirelim,yağmur kar olsada
hocam rahat bırakın mert'i ama
sagol rıfat abi sende olmasan yandık walla ewet gemlik yapalım guzel olur gercekten
Gökte yıldızların parladığı ,güneşin batıdan battığı sürece zavallı öğrencim Mert le uğraşmaya....
Bu arada Rıfat senin msn ver de atıyım benim karanlık fotoları,görünmesek te bir yerlerde olduğumuzu bilmek yeter.
Diğer arkadaşlar belliki yoğun,yağmur çamur demeden geziyorlarda bizi çağırmıyorlarmı nedir?
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
arkadaşlar bizede yer varmı gelebilirmiyiz
tabiki gelebilirsiniz biz burdan yazıyoruz zaten keske dunku iftar yemeginde gelseydiniz
Biraz Gec Oldu Ama Gercekten Fekaladenin Fevkinde Cok Leziz Bir Akşamdı Yağmura Rağmen(sanki Cok ıslanmışım Havası Vermek Acısından) Keşke Daha Onceleri Davransaydıkta Butun Yaz Sap Gibi Gezmekten Kurtulmuş Olurdum Neyse Artık Bundan Sonraki Sezon Acısını Cıkartırız Diye Umuyorum.ayrıca Nevin Hocama Katılıyorum Bayram Sonundaki Ilk Pazar Gemlik Hatta Iznik Falan Da Yapabiliriz Dönüşte Cumalı Kızık Köyünde Gözleme ööf Karnımda Acıktı şaka Maka
Bu Ara Rıfat Dun öğlen Senin Nete Uğradım Yokmuşsun Bi Selam Vereyim Dedim
Bu Arada Gun Içinde Yolu Küçükbalıklı Tarafına Dusen Olsursa Karahan Telekom Okul Cd 15 Kuyumcunun(ismi Aynı ) Sorsanız Gösterirler Mutlaka Beklerim
[QUOTE=engindmn;1266720]Biraz Gec Oldu Ama Gercekten Fekaladenin Fevkinde Cok Leziz Bir Akşamdı Yağmura Rağmen(sanki Cok ıslanmışım Havası Vermek Acısından) Keşke Daha Onceleri Davransaydıkta Butun Yaz Sap Gibi Gezmekten Kurtulmuş Olurdum Neyse Artık Bundan Sonraki Sezon Acısını Cıkartırız Diye Umuyorum.ayrıca Nevin Hocama Katılıyorum Bayram Sonundaki Ilk Pazar Gemlik Hatta Iznik Falan Da Yapabiliriz Dönüşte Cumalı Kızık Köyünde Gözleme ööf Karnımda Acıktı şaka Maka
Bu Ara Rıfat Dun öğlen Senin Nete Uğradım Yokmuşsun Bi Selam Vereyim Dedim
Bu Arada Gun Içinde Yolu Küçükbalıklı Tarafına Dusen Olsursa Karahan Telekom Okul Cd 15 Kuyumcunun(ismi Aynı ) Sorsanız Gösterirler Mutlaka Beklerim[/QUOTE
YANİ KUYUMCUNUN DA ADI KARAHAN YANINDA DİYECEKTİM DÜZELTEMEDİM
haftasonları pek çalışmıyorum kendime vakit ayırmak adına servisten çıksın bayramı beklemeden toplanalım. çaylar benden..
ARKADAŞLAR GEZİMİZİN FOTOLARI YAYINLANDI BUYRUN LİNK...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1266869
bu arada resimler gelmiş. mami eline sağlık
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1266869
muhammed bi super olmus resimler eline saglık o kadar ugrastın ettin en kısa zamanda tekrarlayalım hawalarda duzelıyo galıba su an gunes actı hatta
rica ederim ne demek her şey sizler için
Ne çabuk unutulmuşuz yahu insan bi haber verir bu çocuk internete giremiyor bi sorunu vardır vs die....
AKIN FİDAN
Ben anlamam bensiz gezmişsiniz işte...İnsan haber verir bu çocuk istanbulda mı bursa'da mı diE?
AKIN FİDAN
ultraukala sen en son ben istanbula gidiyorum aranızda olamıcam gıbı seyler yazmıstın yoksa nıye aramasınlar
bide madem ultraukalada burda gitmeden bayramdan once kucuk bı bulusma ayarlayabılırız bayramdan sonra zaten wer elini gemlik iznik
ARKADAŞLAR DOSTLUĞUMUZU VE MUHABBETİMİZİ DAHADA Bİ PEKİŞTİRMEK BABINDA 23.09.2008 SALI AKŞAMI 20:30 DA ÇELEBİHAN DA HERKEZİ ÇAY İÇMEYE DAVET EDİYORUZ...
BİZEDE YER VARMI FALAN DEMEYİN ARAMIZA DAMDAN DÜŞER GİBİ GİRMEK ESASTIR
İRTİBAT: M@M! 0536 811 31 50
muhammetbas61@hotmail.com
Not: YAĞMUR YAĞMASI DURUMUNDA PROGRAM İPTAL EDİLECEKTİR...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)