Ben varım arkadaşlar.Yeri ve zamanı bildirirseniz neden olmasın.Aslında Mudanya uygun derim ben ama mümkünse alkol alınmayan bir yer olması daha çok uyar...
Ben varım arkadaşlar.Yeri ve zamanı bildirirseniz neden olmasın.Aslında Mudanya uygun derim ben ama mümkünse alkol alınmayan bir yer olması daha çok uyar...
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
aaa evet mudanya cok zewkli olur gercekten gecen pazartesi gittim cok eglencelı oldu ama bayırda beni bekliceksiniz benim okulum mudanyada yeri ayarlayabilrim siz sadece ne tip bi yer olcagını soleyın bana kebabcı balıkcı v.s gibi ickili yer olmaz zaten ya iftara gidiyoz sonucta
neden mudanya şehir merkezinde daha fazla alternatif olacağını düşünüyorum.
ama demokrasi sözkonusu olunca mudanya gibi duruyor şimdlik. mudanyada iftar için nereler var peki?
Merhaba arkadaşlar bende bursada nım motosiklet hastasıyım ehliyetimde var ama ne yazıkki motosikletim yok sırf bu hastalığım yüzünden paketci olarak calıştım motosiklet binebilmek için ama artık zamanı geldi kendime bi chopper almayı düşünüyorum bursada ki arkadaşlardan fikirlerini benimle paylaşmalarını istiyorum nasıl bi chopper almalıyım?????
barannet ne istersen war ama ille mudanya olcak diye bisi yok yani ama mudanyanın awantajı bıraz motorlarla yol yapmıs oluruz o yani
bilmiyorum hiç oyle düşünmemiştim peki diğer arkadaşlarında fikirlerini alalım yeri ve zamanı belirleyelim.
parola61; motosiklet için ne kadar bütçe ayırdın peki?
Galiba 3 kişi falan görünüyoruz.Olsun emin olun bu zamanla artacaktır.Bi yerlerden başlamak gerekiyor.İstanbul MT ye gıpta edip duruyoruz.Mudanya olursa benim gelme ihtimalim çok daha yüksek olacaktır.Bence bu hafta olmalı her hangi bir akşam....
eet olabilir ama 3 kısıyle olmaz gaba :D
ben diğer siteden bir arkadaşımı daha davet edeceğim, gelecektir beni kırmayıp. 3kişi ile neden olmasın ki? zaten bir yerlerden başlasak gerisi gelecektir.
Bende aranızda olmayı isterdim ama cuma Bursa'da olmayacağım büyük ihtimal yarın veya çarşamba günü Eskişere ordanda hafta sonu Ankara'ya gideceğim iş için öbür hafta olursa herhangi başka bir buluşmada yanınızdayım
Ben zaten eşimle gelirim 4 olduk.Sizde birer artçı alırsanız daha çok kişi olabiliriz.Amaç bir yerlerden başlamaksa cuma akşamı kabul derim.Ramazan sonrasıda geziler olur...
Bu arada sende hoş geldin.Bence hangisiyle mutlu olacağına inanıyorsan o makineyi al.Şimdiden hayırlı olsun.
bulusma yaklasıyo gaba :d
arkadaşlar iftar yemeğine bende gelebilirim cuma havanın durumu belirsiz dun baktığımda yağmurlu idi c.tesi sizede uygunsa c tesi yapalım ertesi gün tatil nasılsa uzun uzun laflarız
tamam cumartesi benim içinde uygun. diğer arkadaşlarında istekleri doğrultusunda ortak bir karara varalım zira zaman yaklaşıyor.
hava durumu
http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/t...r.aspx?m=BURSA
cumartesi banada uygun bide yer ayarlasak daha iyi olur sanki
Demekki bu durumda cumartesi akşamına başka yerde randevu vermiyorum.Yer olarak balıkçı barakalarına ne dersiniz Sahil Dolgu Alanı.Park yeri problemi olmaz muhtemelen.Eğer kabul derseniz ben 1-2 gün öncesinden katılım sayısı doğrultusunda ayarlama yapabilirim.
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)