Teşekkürler saol.İş için kariyer.neti kullandım çağırdılar gittim...
İnş.. gönlüne göre bir iş bulursun...
Ekrem ustadan memnun kalmazsanız adliyenin arkasındaki sokakta aralık içinde Ali usta da var...
Teşekkürler saol.İş için kariyer.neti kullandım çağırdılar gittim...
İnş.. gönlüne göre bir iş bulursun...
Ekrem ustadan memnun kalmazsanız adliyenin arkasındaki sokakta aralık içinde Ali usta da var...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadasklar merhaba artık bızde scooterlarımızı modıfıye yapalım bırbırımıze yadımcı olalım.ben basladım kendı capımda kendı maddı kosullarım ımkanında
arkadaşalar nasıl foto eklıcem yardımcı olurmusunuz
arkadaslar bursada en ıyı tavsıye edebılecegınız motor modıfıyecısı varmı 125 lık motorumu ya 200 yada 150 lık yapmak ıstıyorum
Motorculukta servis işi de denemeden bilinmez.. Benim yeni şirket honda aktivaları sıcaksu daki yamaha servisinde baktırıyo, kim kimle anlaırsa yani
Bu bakımda bi Ekrem ustayı dene derim ben, Ali abide iyidir, bak kafana göre yaw fazer 600 diilkibu yağ-değişimi sibop ayarı ve bu adrewslerde sağlam adamlar bak beğen...
herkeze merhabalar bende nilüfer ataevlerdeyim ybr 125 aldım 2.el
herkeze kazasız belasız sürüşler...
pardon yanlış yere yazmışım mesajımı size iyi günler
Sevgili Şenol bey belkide bu yazdıklarınızı sürekli dile getirmenizden insanlar bıkmış olamazmı?Ben sizlerin daha mütevazi olmanızı dilerdim herşeyin en güzelini siz yapıyorsunuz en iyiyi siz biliyorsunuz ve bunları sürekli reklam yapar gibi her fırsatta dile getirip kendi kulubünüzü bir marka gibi yansıtıyorsunuz.Dünya sanki sadece sizin etrafınızda dönmekte.Bunlarda tabi çok hoş bir izlenim bırakmamakta.Tabiki içinizdeki herkes için aynı şeyleri söyleyemem aranızda çok sevdiğim arkadaşlarımda var.İyi günler...
yaptıklarınız gercekten cok guzel ama bunları bole sıtelerde degılde abi size katılmayı dusunen arkadaslara solersenız daha iyi olur gercekten
Dostum burada paylaşımda bişiyler öğrenmeye çalışan herkez kask nedir nasıl kullanılır korumalıklar ne işe yarar nelerdir ve nelerden oluşur vs.. şeklinde bilinçlenmeyi hedefler daha sözünün başında sizden olmayanları itam etmişsin bile...
Sırf iyi korumalıklar alabilmek için ancak 125lik bir motosiklet alabilecek param kaldı...
M.F.Ö. nün peki peki anladık-sen neymişsin be abi şarkısı sizlere armağan olsun...
Sadece siz varsınız ve motosiklet tutkunusunuz...Biz özgürlük ve hız için yaşarız yani basarız uzarız gideriz.(size göre böyleymiş demek)..
Çerkezköyde bile B.enduro dan vatandaşlar gördüm sadece 125 lik motorumla yollardaydım, ama sadece benzinlik ödeme kasasında 1kişi yalnızca 1 kişi selam verme zahmetine girdi ki ondan da Allah razı olsun...
Pekela sosyal bir grup olarak bişiler başarmışsınız belkide bunlardan şımarıp kendinizi alemden soyutlamışsınız...
Motosiklet tutkunu olan bunu hisseden herkese saygılar selamlar...
arkadaslar bende bulvarda oturuyorum kahve lata ya cok takıldım bu yaz gormusuzdur kesın bırbırımızı
ben böyle bonus kafalı garsondum orda tanırsın ya minder tarafına bakyordum
gorusmusuzdur kesin dostum o zaman ya hazır fazlalasmaya baslamısken motorcu abilerimiz bi bulusma ayarlasa
walla bende motor almayı düşünüyodum ehliyeti yeni alıcam yeni kayıtoldum.motoru kullanmaya korkuyodum bu defa hiç elimi bile sürmem...:D
way halimize ozamn
dimi
Arkadaşlar ramazan ayı bitmeden bir iftar yemeği organizasyonu yapsak , nasıl olur? Herkese uygun bir tarih ve yerde yapılabilir gelen öneriler doğrultusunda.
aynen barannet bı ıftar cok guzel olur aslında artık bı bulusalım ama bursalı motorcu abilerimiz pek takmıyo bizi gaba barannet
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)