var mı pazrtesi benle ankara-bursa yapacak???
var mı pazrtesi benle ankara-bursa yapacak???
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Arkadaşlar kusura kalmayın , nete anca girebildim...
bu arada , pazar günü baya yoğun olacağım... malum , yaz mevsimi düğün mevsimi. öğlen bir komşunun düğünü , akşam 6 da amcaoğlunun sünneti , akşam 8 bir başka düğün....
haydaaaaaaa , noldu gene senin rotaya.... ne adamsın ama , hani akdeniz diyordun?
Kartallar yalnız uçar...
http://www.motosiklet.net/forum/moto...t-getirme.html
Bu günü birlik arkadaşa eskort olacam hem gezecem
honda beat le gel dersen gelirim
para verseler bursa enduroya üye olmam.
yaşasın FAZER TÜRKİYE.
Yaşasın Mt
texas16nb nıye uye olmassın bursa enduroya bı acıklarmısı merak ettim de
Ooooo arkadaşlar ben hafta sonu için şehir dışıyken buralar hareketlenmiş.Eğer dolaştıysanız gezi maceralarınızı dinlemek isteriz.Umarım uygun bir gün bende size katılırım.Şu ana kadar genelde bireysel katıldım;Acaba grup dolaşmalarında nelere dikkat ediliyor? Belirli kuralları varmı merak ediyorum ve bu konuda aydınlatılmayı bekliyorum....
Sym Joyride 200 ,Peugeot satalis 250 ,Ybr125 ,Suzuki Bandit 600, Yzf-r25...
sebebini yazayım.cumhurıyet bayramı için geçiş yapacağız vergi dairesinin orada toplandık 200 tane motosiklet vardı küçük büyük,o zaman bende 1100 dragstar vardı herkezin üzrinde bayrak tabi bizdede oradan birileri bağırdı bursa enduro toplan diye bursa endurocular 200 kişilik gruptan ayrılıp kendileri bir kortej oluşturdular ve bizler orada sap gibi kaldık.ne demek bursa enduronun bi özelliğimi var öteki arkadaşlara ayıp olmadımı.bu olay geçen sene oldu. bir bursalı BURSASPORLU olarak bursa enduroyu sevmiyorum haklımıyım haksızmıyım.millet karar versin
hııı dorudur hocam haklısı walla ayıp etmısler ya bursaspor dedıkde toplanıp maclara mı gıtsek :D:D n_tuncak gezi filan olmadı cunku 2 kısıydık sadece daha guzel bı organısazyon yaparsa abılerımız iyi olur
Bende oradaydım ve anlatılan gibi , motorcu sıcak kanlı ve içiçe dayanışma halinde olur, toplanıp bir pikniğe bile gidilse bu adamlar bir arada izcilik oynarlar, kafdağında gezerler...
neden kendilerini soyutladıklarını, bizi aralarına almak değil bize katılmaları gerektiğini farketmediler mi ben anlayamadım...
Boşverin enduroyu falan arkadaşlar.Kalabalığın arkasından gitmektsense ,sürükleyici olup onların arkaya takılmalarını tercih ederim ben.Tesadüf eseri denk gelip alırlarsa ne ala.Onun dışında hiç kasmayın kendi kendilerine eğlene dursunlar.Zaten motorcu adam özgür adamdır. Çoğunluğun arasından sıyrılıp farklı kalabilendir.Sürüdekilerden ziyade çoban olandır..
bana acıkcası ehliyetini aldıktan sonra gel bekkleriz dediler grubumuza ama bu anlattıklarınızdan sonra bıdaha dusuncem heralde haklısınız aslında motorcu adam ozgur adamdır bazen yanında gezcek bı kac motor arıyor
benide 1-2 kez davet etti bursa enduro bir kez buluşmalarına gittim.hemen hemen hepsinin(istisnalar hariç)bir yerleri beş karış havada.sanki bir tek kendileri motorcu , bir tek kendileri geziyor ve en iyiyi onlar biliyor.ilk ve son görüşmem oldu onlarla.tabi içlerinde görüştüğüm arkadaşlarım da var onları ayrı tutuyorum.
" İnsan kendini ne kadar büyük görürse o derece küçüktür..." der n_tuncak
(filozofmuyum ne)
arlkadaslar bursada motocross pisti varmı ? ben 2 tane var dıye soylentı aldım . aranızda bılgısı olan varsa paylasabılırmı .
saygılarımla
daga taşa cık ıste dostum pist mi lazım ozel bu arada internet kucuk bi arastımayla bulabılırsın bende war dıye duymustum ama yerını tam bılmıyorum
kestel de yeni açıldı
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)