http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nin-fethi.html
Bu ve benzeri gezilerde beraber olmak dileğiyle
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...nin-fethi.html
Bu ve benzeri gezilerde beraber olmak dileğiyle
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Güzel olmuş , çevremizi tanımak lazım...
Daha neler olacak neler...
Bir yerde okumuştum "ne kadar yaşadığını kendi gözünle görmek istiyorsan , bir harita al ve gittiğin-gezdiğin yerleri işaretle" diyordu. Umarım bizim hayatımız da patikaları bile işaretlenmiş bir harita olur.
Yolları paylaşmak ümidi ile...
Kartallar yalnız uçar...
Valla Arkadaşlar Bende Gezi Olsursa Sadece Pazar Yada Hafta Içi 21.00 Den Sonrada Olur Katılmak Ve Tanışmak Isterim Valla Tek Başına Gezmek Belli Bir Zamandan Sonra çok Keyifli Olmuyor Zaten şurda Ramazana Az Kaldı Zaten Sonrada Havalar Pek Tad Vermez Diye Düşünüyorum
Görüşmek Dileği Ile Kazasız Sürüşler
AYRICA BARANNET BEN SENİ GEZDİRİRİM SEN MOTOR ALANA KADAR
Yeni arkadaslar hoşgelmişler...Bizim BUrsa'daki grbumuz pek aktif deil maalesef.Daha önceleri her salı toparlanıyorduk haftasonu gezilerimz oluyordu vs. vs. Şimdi ara verdik dağıldık askerler falan derken uzak kaldık.Sizler yeni bir oluşum yapabilirsiniz.Önünüz açık.Ben üniversite dolayısıyla İstanbul'a yerleşiyorum...
AKIN FİDAN
arkadaslar bende bursalıyım we cok gercekten bursa MT en aksıyonsuz grup buna bı el koymalıyız bu pazar bulusmaya ne dersınız arkadaslar
tamam ben varım... yer ve saati belirleyelim..
Merhabalar Bursa MT sakinleri,
Acaba Bursa'da Orhangazi'de veya yakınında oturan, motosikletten özellikle 2t'den anlayan, baktığı zaman kazası-boyası var anlayan bir arkadaş var mıdır?
İstediğim profesyonel olaraktan motora alınabilir raporu vermesi değil.Sadece göründüğüyle kusuru var mı onu öğrenmek istiyorum.Sonuçta ben de motoru almadan servise göstereceğim ama en azından baştan anlayan birisi bakıp da boya var derse İstanbul'dan boş yere kalkıp da gelmem.
Valla yapabilecek arkadaş varsa bana özelden ulaşırsa sevinirim.İstediğim motordan İstanbul içinde ne kadar varsa baktım ve de hepsinde kusur var malesef
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
selam arkadaşlar etkinlik yok bu aralar bursada
beyler yarın herkez uygun olcagı saati yazsın ona gore bısıler ayarlayalım
tmm o zaman 6 dan sonra bi saat olcak heralde baska arkadaslarda yazarsa sewınırız
ruckerpark BİZDEN BAŞKA KİMSE YOK HERHALDE
burdayım yahu geldim. tamam 6dan sonra herhangi bir saat banada uygun. peki yer?
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)