Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    seflek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    metin ve ben, ctsi ender'le yüzyüze tanıştık. ender ve bir gurup arkadaşıyla. bildiğimiz gençlerden işte! kulaklarında küpeler, burunlarında hızmalar, bakışları uyuşturucu kullanmış gibi uzaklara...
    ender'in şeyini de gördük, çok heybetliydi, gv 250'sini. doğrusu ben vuruldum. metin dede de hysoung (nasıl yazılıyorsa) motordan etkilendi. sanırım bir hysoung 650 şopar alacak. benim gönlüm gv 250'de. bulan ve bilen varsa söylesin.
    dr. ilkay'ı da gördük. nöbetçiymiş, beyaz önlüğüyle çok etkileyiciydi. sahi ilkay, o adam sana neden temizlik şirketi elemanıymışsın gibi; "len şoraları da siliveee!" diye bağırıyordu mana veremedim?

BU ARADA ARKADAŞLAR; DADYW REGAL RAPTOR'UN BAYİLİĞİ'Nİ YENİDEN ÇELİK MOTOR ALDI. 3 ADET SİYAH REGAL'İN MONTAJI CTSİ BİTTİ. İLGİLENEN ARKADAŞLAR GÖREBİLİR! GAZCILAR MOTOR (=ÇELİK MOTOR) SAHİBİ SÜLEYMAN DİKİLİTAŞ. TELEFONU: 0532 772 11 69 (yaşlı ve aksi arnavutun cebini vereyim de, yakın akrabalarımın kulaklarını çınlatsın)

Alıntı shadowsing adlı üyeden alıntı
    arkadaşlar slm bu ehlıyet olayı sakat oldu ya.ben ünvde ogrencıyım canakkalede bursaya doner donmez ehlyıet alıcaktım ama sınaw tarıhı 26 agustostaymış gerco motoruda daha alamadık ama mondial zat 150 dusunuyorum.2 ay ehlıyetsız takılcam yane nerelerde cevırme oluyo bılen varmı pekı bursada ?
    sen dadyw al kardeş
    [U][COLOR="Red"][B]NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE![/B][/COLOR][/U]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok

abi ek iş yapıyom
    naparsın tek maaşla olmuyor.
    evlerede temizliğe gidiyom lazımsa doktordan

Selmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    söylemem, nazar değiyor
    ...............

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı Selmet adlı üyeden alıntı
    Seflek,
    Benim uzun yol tecrübem pek olmadığı için öyle dedim. Birde benim motorumla sizleri yavaşlatabilirim. Metin67 de yazdıklarını okursa işin zor. Daha önce yazılanlardan anladığım kadarıyla ikinizde biribirinize DEDE diyorsunuz

Yine yazılanlardan anladığım kadarıyla; Bursa MT'nin üye profili çok gırgır. Ama yine de tercihim gezilerinize ilk etapta, sıkı bir motorun artçısı olarak katılmak olacaktır
    bu ctsi kumyaka programımız var. davetlimizsin o zaman
    ender'in gv-250'si var. sıkı bir motor. artçı koltuğu da rahat. iyi de kullanıyor. ben ender'e artçılık yaptım, oradan biliyorum.

Merhaba arkadaşlar ve Bursa MT'ye yeni gelenlere de hoş geldiniz..

İlkay, hangi bankaymış kardeşim sana krediyi vermeyen? Cem'e söyleyelim, mahkemeye versin hıyarları. Yada başvuru formuna, önlüklü bir resmini ekle, Cem Dedemiz gibi mest olsunlar Senin hastaneden çıkınca, Cem'in aklı önlüğünde kaldı yahu, bu arada motorun hazırlandığında Buttim'e getirelim de antremanlara başla... Gerçi kara kuru bir motor ( Cem janjanlı diyor ama SİYAH işte) ama sen onu renklendirirsin

Ender kardeş, ben bu gün Buttim'deyim, akşama Cem Dede ve avanesi de gelir inşallah.. Şöyle erkek erkeğe bir kahve içeriz ( Cem yabancı değil, dışlamayalım, böyle olması onun seçimi değil, Allah vergisi )..

Ender, nasıl cesaret ettin Cem'i arkana bindirdin ya

Ve yeni arkadaşlar, işiniz uygunsa yerim Buttim E4,no: 1327 ( 211 45 20). Beklerim......

Motosikleti
    söylemem, nazar değiyor
    ....................

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Cem Bey;
    İşimin yoğunluğundan dolayı her zaman nette olamıyorum.. Bunu için de özel mesaj yollamanıza gerek yok, değil mi...

Metin67 nin yazdığına göre, motor siyah mış, sizde janjanlı diyordunuz. Kumyaka'ya gelince.. Kiminle geleceğim ben? Hani şöyle bir Dragstar filan olsa diyorum
    özel mesaj mı? huyum diildir. bir yanlışlık belki.

harley olsa olmaz mı?

Cem Bey;
    İşimin yoğunluğundan dolayı her zaman nette olamıyorum.. Bunu için de özel mesaj yollamanıza gerek yok, değil mi...

Metin67 nin yazdığına göre, motor siyah mış, sizde janjanlı diyordunuz. Kumyaka'ya gelince.. Kiminle geleceğim ben? Hani şöyle bir Dragstar filan olsa diyorum
    Üzgünüm Selmet,
    O sadece bir fotoğraf. Kumyaka ise bir şaka..

Topuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar.. benim için de gezin.. her nerelere gidiyorsanız..

sizden bir istirhamım olacak.. eğer toplu gezi yaparsanız.. motorların yanında güzel bir toplu foto çektirip burada yayınlayın.. içimiz açılsın.
    [COLOR="Red"][B]Dikkat. 6D Kuralı. Konu motosiklet olunca 4x4-10 yönlü bir sürüş dikkati gerekir.[/B][/COLOR]
    [COLOR="Red"]D1: Öne dikkat, D2: Arkaya dikkat, D3: Sağa dikkat, D4: Sola dikkat, D5: Aşağı dikkat, D6: Yukarı dikkat.[/COLOR]

Alıntı Topuz adlı üyeden alıntı

sizden bir istirhamım olacak.. eğer toplu gezi yaparsanız.. motorların yanında güzel bir toplu foto çektirip burada yayınlayın.. içimiz açılsın.
    Hocam,
    Bursa MT'ye hoşgeldin.
    Okullar da bitmek üzere, ne zaman Bursa'da olacaksın? Ha bir de kendini şöyle detaylı bir tanıt ta biribirimizi iyice tanıyalım...

Motosikleti
    söylemem, nazar değiyor
    ................

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Alıntı Topuz adlı üyeden alıntı

toplu foto dedin de, hiç böylesini gördünüz mü?
    metin kardeşim sen anlarsın! yorumun ne?

Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    toplu foto dedin de, hiç böylesini gördünüz mü?
    metin kardeşim sen anlarsın! yorumun ne?
    Dedeciğim,

Bu gidişle biz bu resmi vesikalık olarak kullanırız seninle

Selmet, bozulmana gerek yok arkadaşım ama öyle gizemli ve tuhaf yazıyorsun ki, insanın aklına ister istemez kekleniyormuşuz hissi geliyor. Buradakilerin tümü gerçek insanlar ve birçoğu yüzyüze tanışmış durumda, madem gerçeksin, çık ortaraya, önce tanış bizlerle, sonra da gezilere buyur arkadaşım.

Bir kullanıcı, 2 dakikalığına foruma girip, hemen çıkmaz, en azından neler oluyor diye yazılanları okur...
    Ama senin girmenle çıkman bir oluyor... Hiç mi merak etmiyorsun diğer bölümlerde ne yazdığını. Burası bir motosiklet sitesi malum, arkadaş arama sitesi değil...

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    Test mi?
    Kusura bakmayın ama ÖSS'yi unutalı çok oluyor. Bende daha kibar karşılanacağımı düşünmüştüm... Kısaca gelemezsin demeniz yeter di! Hoşçakalın.....
    aşkolsun metin! selmet kardeşi küstürmüşün.
    selmet sen bakma bize, yaşlılığın verdiği bir huysuzluk oluyor tabi. sen idare et biraz, bak öss'yi unutalı çok olduğuna göre, (ki bana dün gibi geliyor) sen de çok genç sayılmazsın. bugün bize, yarın sana!

Alıntı seflek adlı üyeden alıntı
    aşkolsun metin! selmet kardeşi küstürmüşün.
    selmet sen bakma bize, yaşlılığın verdiği bir huysuzluk oluyor tabi. sen idare et biraz, bak öss'yi unutalı çok olduğuna göre, (ki bana dün gibi geliyor) sen de çok genç sayılmazsın. bugün bize, yarın sana!
    Küsmek mi?
    Dedecim, sende biliyorsun ki, burada kimse kimseye küsmez... Hepimiz biribirimiz için CANIZ. Her ne kadar yeni tanışmış dahi olsak ta, ben kendi adıma başta sen olmak üzere herkesi çok sevdim ve kendime yakın buldum.

İnsanların bayan yada erkek olması değil, dost olması önemli. Şundan da eminim ki, kimsenin kimseden maddi bir beklentisi yok burada. Biliyorum şu ana kadar bu kadar ciddi birşey yazmadım ama arkadaşlarımın '' özel mesaj atmana gerek yok''tu gibi yazılarla azarlanır havası verilmesine kayıtsız kalamam. özel mesaj atsan ne olur ki, cevabını da özel olarak atarsın olur biter. Bunu bu sayfada yazmak ne anlama geliyor.

Sevgili Selmet, evet bende o zaman açık söylüyorum, GELME (bunu geziyi düzenleyenler cevaplasa daha iyiy di ya neyse)... İnsanları biribirne düşürmek gibi bir havan olduğunu sezinledim. Karşı bir sav'ın varsa yaz, okuyalım.......

fuser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor DADYW DD 250E-9
    Metin abi mrb
    abi kask mont falan alıcam ama seni telefondan mı arayım
    yoksa burdamı yazışalım

freeman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    ewet sewgili arkadaşlar selmet (ki her ne cins ise)burda biraz insanları birbirine düşürmek gibi bir niyeti var herhaldeki herşeyden kıllanıyor.ewey banka kredimi verdi.motorda yarın olcak inşallah(öyle değil mi cem abi)
    yarın nöbetçiyim yaw ne sıkıcı yine bi sürü hasta, motor serviste zaten nişanlımda galiba beni terk ediyor yada etti neyse ben biraz alkol alayım da açılayım
    hepinize hürmetler.

Motosikleti
    VOLVO S40 CLASSIC
    kim tutar seni be metin kardeşim. coşmuşun yine. her zamanki gibi haklısın da...

ilkay, dostum sen de üzme kendini. seni bırakmayacak kadar akıllı kızdır nişanlın. ne de olsa talim terbiye ve dahi medrese görmüş. zaten nişanlından ayrılman da kötü nişey değilki. (hem şeyma epey sevindi buna) ayrıca alkol deyip beni zayıf yerimden vurma. ulan sen sırf kendine mi müslümansın? tek başına içilir mi? ne var cem abini de çağırsan?

yaa kardeşler, grubumuz harika be! 40 yaşımda bu kadar samimi dostların arasına gireceğime ihtimal vermezdim. bugün yine harika muhabbetimiz vardı. sizi seviyorum, öpiiim abi. (şişede durduğu gibi durmuyor işte)

Lightbringer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kısmet...
    Bursa MT alemine selamlar saygılar.şimdilik sadece junior olaraktan aranıza katılmaktayım.inşallah kısa zamanda tanışıp dost oluruz.herkese uğraşında kolaylık ve bol kazanç dilerim.iyi günler...
    ---In the Name of Light---

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Hoşgeldiniz ailemize umarım dilediğiniz motora sahip olursunuz.motor hastalığı dışında sağlığınız yerinde olsun.
    Birde forum tanışma bölümünde kendini tanıtırsanız daha iyi olur.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)

Bu Konudaki Etiketler