Ben daha yeni döndüm Ayrıca umarım eğlenirsin ben bıraktığımda oldukça kalabalıktı...Hafta sonu olduğu için herkes dökülüp gelmişti...
Ben daha yeni döndüm Ayrıca umarım eğlenirsin ben bıraktığımda oldukça kalabalıktı...Hafta sonu olduğu için herkes dökülüp gelmişti...
AKIN FİDAN
Arkadaslar Gecen Gun 150kn Aldım Hayırlısıyla.bu Gunde Sınava Gırdım.kısmetse 1 Ay Sonra Yollardayım.
HAyırlı uğurlu olsun...Umarım kazasız belasız gider motosiklet hayatın...
AKIN FİDAN
Tesekkurler Ultra Arkadasım.aslında çinli Olduğu Için Zor Karar Verdım Almakta.forum Sıtelerınde Arastırdım.her Motosiklet Te Oldugu Gıbı Memnun Olanlarda Var Olmayanlarda.dayım Konya'nın Bır Koyunde Oturuyor.orda Bunlardan Cok Kullanan Varmıs.dağ Taş Tarlşa Demeden Kullanıyorlarmıs.hemen Hemen Herkesınde Memnun Oldugunu Soyledı.ıkıncı El Aldım.zaten Alalı 15 Gun Oldu Sadece ıkı Kere Bınebıldım Cok Kısa Mesafe De.zaman Buldukça Kullanmaya Alışmaya çalışacağım.tahmınımden Daha Serı Bır Motor.umarım Sık Arıza çıkarmaz.
hayırlı olsun kardesim çin bende çin li bi motorla baslamıstım her kez kotu tarafalarını sayar dogrudur ama ıyı bı tarafı war bence cok sık arazalandıgı ıcın motoru sokup ıcıne fılan bakıyddum yada cıkan parcaları yerıne takıyodum yani anlacagın motosikletin motorunu ogrenıyosun ugrasmaktan obur ıyı tarafıda fiyatı tabiki :D
Merhaba
Ben de yeni motorumla, bursa-mt ye üye olmak isterim. Bursalıyım, fakat üniversiteyi Sakarya da okuduğumdan kimi zaman sakaryada, kimi zaman bursada bulunuyorum. Yaş:21 Motor: Regal Raptor DD125E
hoş geldin schuacher hayırlı olsun yeni motorun da
bursa mt yalova festivaline geliyorsunuz dimi? hepinizi bekliyorum
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
organize hareketleri sevmediğimden ben yorum yapamıycam.. Katılamıyorum planlara dahil olamıyorum..
Yalovaya belki giderim...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
ehliyetimi alabilsem o zamana kadar gelirdimde alamıcam galiba o tarihe kadar
o yuzden aranızda olamıcam :/
ben motor alıcam ne önerrisiniz racing tarzı düşünüyorum
honda cbr125 al ii bişi ama hiç kullanmadım nası gider bu arada ben hakan organizasyonlara katılmak isterdim ama ehliyet 20 gün sora inşallah...
saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..:queen::queen: (ç)alıntıdır...
yalova ya gidicem pazar kesin cumartresi işimi ayarlayailirsem öğleden sonra gitmeyi düşünüyorum ama kalamam herharlde pazar sabahı çıkarım yola gidecekler burdan yazsın belki topluca gideriz
Arkadaşlar yarın 16sı, 17si için varmı bi planımız, ben beraber gidelim derim yinede herkes kendi bilir...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
sumensko nickli arkadaşımız 2 motorsiklet geliyor bursadan.özelden ulaşın isterseniz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Ben yarın çıkmayı düşünüyorum yola...İsteyenler için haberleşelim.1 motor 2kişi olacağız aksilik olmazsa..croner haberleşelim...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)