Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    slm arkadaşlar uzun bi süredir yokum ortalıkta bi tanıdığım eskilerden ukala kalmış galiba

baya kalabalık ve genç kesim gelmiş buraya galiba bizim dedeler yok artık neyse arasıra bakarım gene ben ....

Bu arada reklam yapmıyayımda izmir yolu üzerinde teknolojinin kalbinin attığın yerdeyim beyler beklerim ))) ( Orhan abim yani ihtiyara sorun yerimi beklerim herkesi teknolojiyi bana sormadan almayın derim )

Artık bir motorum yok ama olsun ruhumuzda var o rüzgar yetmezmi

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Eskilerin minik'i ben kaldım efet V&B ihtiyarlarımızdan ses seda yok maalesef...Olsun motordur olur satılır yenisi alınır...

yalnızgezen
    Dostum hayırlı satışlar dilerim.Valla düşündüğüm bir makina lakin fiyat beni fazlasıyla aşıyor telefonda da konuşmuştuk...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    hyosung gv 250
    Alıntı proggressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 gün önceden haber verseydin keşke dün kendimede arkadaşımada 250 cc chopper aldıkhayırlısı olur inşallah istediğin motora en yakın zamanda kavuşursun.
    hayırlısı kardeşim, almış olduğun motor en iyi motor demek lazım hoş bende motorumu çok seviyorum fakat şu vakit darlığında motoruna tam tekmil binen biri olarak hazırlanmak için zaman harcamaktan motora hafta içi binmeye fırsatım kalmıyor. bu yüzden scoter konusunda sıcak bakışım var ama chooper'ın tadı bambaşka...

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Eskilerin minik'i ben kaldım efet V&B ihtiyarlarımızdan ses seda yok maalesef...Olsun motordur olur satılır yenisi alınır...

yalnızgezen
    Dostum hayırlı satışlar dilerim.Valla düşündüğüm bir makina lakin fiyat beni fazlasıyla aşıyor telefonda da konuşmuştuk...

evet sevgili kardeşim, telefonda konuşmuştuk. dediğin gibi sonuçta bu işin ucu bi yerde maddiyata dayanıyor. birde kendimden yola çıkarak biraz nankörlük seziyorum. motorum on numara, bineceksen o zahmete katlanacaksın(giyinme kuşanma olayları) diyorum kendime. her neyse umarım hafta sonu hava güzel olurda çıkarım biraz...

kuanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    alabalık var ama bizde takım yoktu tutmaya eskiden çok balıkçı olurmuş orada.
    bu arada gideyim mi GİDELİM Mİ???!!!
    Bir organizasyon olursa bende katılmak isterim tabiiki.Fakat hafta sonları çalışıyorum, salı günleri izin kullanıyorum.Birde hala motosikletim yok.Ama gözüme kestirdiğim bir motor var.Bu motorla ilgili düşünceleriniz benim için önemli. Kanuni Freedom 200

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Al bir ybr bak keyfine...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    250cc Chopper
    Al bir ybr bak keyfine...
    kardeşime katılıyorum japondan şaşma çin alacaksanda ağır makina al chopper cruiser gibi onlar pek üzmez senin ama hafif makinalarda çinden uzak dur.sonradan kafanı çok duvara vurun.
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    250cc Chopper
    BENZİN FİYATLARI
    İyi Günler,
    Benzin fiyatlarının, birkaç ay içinde bugünkü seviyelerden (3,39 YTL/Litre) % 20 oranında artış göstererek
    4,20 YTL/Litre
    seviyesini ulaşacağı söylenmektedir.

Fiyatların inmesini mi istiyorsunuz?
    BU MÜMKÜN !
    Bu nedenle harekete geçmeliyiz.
    HEMEN ve aklımızı kullanarak!

Geçen yıl, 'Bir gün benzin almayın!' diye boykot önerileri yapılmıştı.
    Petrol şirketleri buna gülmekteydi, çünkü pazartesi günü almadığımız benzini salı günü alacağımızı biliyorlardı.
    Bu onlar için küçük bir aksaklıktı ama problem olmamıştı.

Bir kişi olabilirliği yüksek bir plan oluşturdu ve
    EĞER İSTERSEK GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ !
    diye yola çıktı.
    Okumaya devam edin ve ikna olursanız bize katılın.

Kurşunsuz benzin'in litresi şu anda Fransa'da
    2,45 YTL/Litre
    BU BÜTÜN PETROL DEVLERİ TARAFINDAN SOYULDUĞUMUZUN FARKINDAYIZ DEMEKTİR.

Hatırlar mısınız, fiyatları 2 YTL'ye çıkartırken dünyada petrol rezervlerin tükenmeye başladığını söylüyorlardı.
    Şu anda petrol kıtlığı falan yok ve 35 yıl öncesinden daha fazlasına sahipler.
    O zaman petrol fiyatları 0,20 Euro/Litre idi.

Bu nedenle agresif bir yol izleyerek tüketicilerin her zaman borsaları ve fiyatları kontrol ettiklerini göstermemiz gerekiyor. Fiyatların düşüşe geçmesini sağlamak için, petrol şirketlerinin en hassas oldukları bölgelerinden vurmak gerekiyor:
    BU DA ONLARIN CÜZDANINDAN DEMEKTİR!
    BUNU GERÇEKLEŞTİREBİLİRİZ!

NASIL MI?
    Hepimizin, araçlarımıza bağımlı olduğumuzu biliyoruz ve benzinsiz bir yere gidilemeyeceğini biliyoruz.
    Buna rağmen, fiyatlar üzerinde büyük bir etki yaratabiliriz:
    ORTAK HAREKET EDEREK bir FİYAT SAVAŞI başlatabiliriz!!!

Önerimiz:
    Sene sonuna kadar aşağıdaki iki petrol şirketlerinden BENZİN ALMAYALIM:

TOTAL VE SHELL

Bi Düşünün!
    En büyük iki petrol şirketi benzin satamadığı takdirde fiyatları zorunlu olarak düşürmek zorunda kalacak ve bu da hemen fiyat indirme savaşını tetikleyecektir.
    Hedefimize ulaşabilmek için ise milyonlarca TOTAL ve SHELL müşterilerine ulaşmamız gerekiyor.

YAPILMASI
    GEREKEN ŞU!

Ben bu maili yaklaşık 30 kişiye gönderiyorum.
    Bu gönderdiklerimden hepsi 10'ar kişiye daha gönderse 300 kişiye ulaşmış oluruz.
    Bu 300 kişi ise 3.000 kişiye gönderecek....
    Bi sonraki derken gönderim 3 milyon kişiye ulaşır, vs..

Hepimiz aynı gün 10'ar kişiye iletirsek, bir hafta içinde! bu petrol devlerine savaş ilan etmiş
    300 MİLYON kişi olabiliriz
    EVET, KAZANABİLİRİZ,
    ANCAK.......
    Hedefimize ulaşana kadar;

TOTAL ve SHELL

haricindeki benzin istasyonlarından
    ALMALIYIZ
    Bu nedenle bu e-postayı iletmenizi rica ediyoruz!
    VAR MISINIZ bu savaşı kazanmaya?[/COLOR][/U][/I]
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Şimdi şöyle de bir durum var...O iki şirketten almazsak eğer diğerlerinden alacağız.Başkalarına yarayacak bu...Ama dediğiniz gibi işe yaramayacak şey deil...Düşünmek gerek.Ben benzinimi sürekli olarak shell'den alıyorum.Bulamadığımda opet kullanıyorum...
    AKIN FİDAN

kuanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    kardeşime katılıyorum japondan şaşma çin alacaksanda ağır makina al chopper cruiser gibi onlar pek üzmez senin ama hafif makinalarda çinden uzak dur.sonradan kafanı çok duvara vurun.
    Kanuni'nin çin malı olduğunu bilmiyordum arkadaslar.Yahu sallasan çinliye çarpacak.Pİysayı işgal etmiş bunlar be.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    piyasa'da japon-kore-italyan-alman-amerikan-çin başlıca olmak üzere motosiklet marka doğum yerleri olanlar var....Bunların büyük bir kısmını çinliler oluşturuyor şaşmamak gerek...
    AKIN FİDAN

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    bursa mt varmı pazara bi planınız yoksa haftaya mı

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Benim güzel bir planım var :D Sabah 9:30'da öss'ye gireceğim...Sora 12:45'te çıkacağım sınavdan ardından evime gelip duşumu alıcam dinlenicem üzerime düzgün bişeler giyip motorumu garajıma kapatacağım ve doğru Arap Şükrü'ye eğlenmeye alkolün dibine vurmaya...
    AKIN FİDAN

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    umarım dilediğin gibi geçer öss. gerçi bu yıl sorular kolaymış :p

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Selamlar sevgiler,son 1 yıldır soluksuz ve yoğun iş seyahatleriyle boğuşmaktayım.
    şu an Kayseri'de bir otelden yazmaktayım.
    İşlerimin yoğunluğunu anlatmak için !!!!!! geçen yaz sadece 15 dakika denize girebildim,bu yaz hedefim 30 dakika .........

Sevgiler selamlar.
    İHTİYAR dedeniz.
    Not Mesajı: Sevgili gençler öss vss kasmayınız,sınavı kazanmak ya da kazanmamak önemli değil.önemli olan yaşam amcamızın kucağında aldığımız pozisyondur..................öptüm

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Ve Aleyküm selam Orhan abii... sağol hatırlaman da yeterli bizi...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    hyosung gv 250
    Benim güzel bir planım var :D Sabah 9:30'da öss'ye gireceğim...Sora 12:45'te çıkacağım sınavdan ardından evime gelip duşumu alıcam dinlenicem üzerime düzgün bişeler giyip motorumu garajıma kapatacağım ve doğru Arap Şükrü'ye eğlenmeye alkolün dibine vurmaya...
    Sevgili Akın, şu anda uyuduğunu düşünerek sınavında başarılar diliyorum kardeşim. bu satırları okurken çoktan sınavdan çıkmış, evine gelmiş, duşunu almış ve hatta motorunu bırakıp Şükrü Hocaya bile gitmiş olacaksın. Umarın hayat istediklerini senden esirgemez. Sonuç ne olursa olsun Sağlık en büyük servetimiz Sevgiler...

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Teşekkür ederim Ayhan..Sınavdan çıktım şu anda duş almak üzereyim...Ayrıca şükrü hocaya birazdan geçeceğim...Teşekkür ederim iyi dileklerin için..
    AKIN FİDAN

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Sevgili Akın,Şükrü efendiye benden selamlar iletiniz.

Afiyet olsun......

Motosikleti
    250cc Chopper
    hoşgeldin ihtiyar seni görmek ne şeref.daha sık yazasın diye sana seyyar internet bağlantısı çekmek lazım aslında ama neyse
    nasılsın iyimisin.daha sık görüşmek ümidiyle kal sağlıcakla.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sevgili Akın,Şükrü efendiye benden selamlar iletiniz.

Afiyet olsun......

valla şükrü efendi beni dün fena yaptı Evin yolunu taksi zor buldu
    AKIN FİDAN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)

Bu Konudaki Etiketler