yamaha güzel görünüyor.Aşagıdaki nasıl..http://www.sahibinden.com/aciiil_son...em?keyword=ybr
yamaha güzel görünüyor.Aşagıdaki nasıl..http://www.sahibinden.com/aciiil_son...em?keyword=ybr
Arkadaşlar Pazar Günü Inegöle Geziye Ne Dersiniz.biraz Rahatlar Hemde Tanışmış Oluruz.pazar Sabahtan Buluşuruz.ilgilenenler Buraya Yazsın Veya Beni Arasın.538 208 39 04
alooooo nerdesiniz yahu
arkadaşlar ben çıkıyom hep bişeyler yapalım tanışalım diyonuz işte fırsat.yarın buluşma noktası ve saatini belirtirim.
0538 208 39 04 A (rh)+
motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz
Planın nedir dostum inegölde nereye gidilebilir??
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadaşlar her bütçeye uygun olacağını düşünüyorum bu gezinin.nerde motorcu dostluğu-ruhu.hadi canlanın biraz yahu.siz sıkılmadınızmı yalnız gezmekten yoksa sırf lafdamıydı o.4 zamanlı motor 20 ytlye rahatlıkla gezer ben iki zamanlıyla katılıyom hadin yapmayın gözünüzü seveyim.
kuanza kardeşim ve diğerleri 2006 model honda cg titan 10.000km anahtar değmemiş değişen hiç bir şeyi yok.kız gibi makine.3.500ytl istiyor arkadaş ilgilenen varsa devreye girer fiyatta bişeyler yapmaya çalışırım.
0538 208 39 04 A (rh)+
motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
hem sevindim hem üzüldüm.inşallah planlarsında gideriz gezmeye.zaten geçen gün gelemedim sizle barı böylecene kendimi af ettirmiş olurum
akşam 6 da çıkıyom işten.ozaman en son nete bakarım kimler geliyor diye. eğer bi aksilik olmazsa buluşma yeri eski fakültenin orda PO var (Petrol Ofisi)orası uygundur sanırım.
0538 208 39 04 A (rh)+
Hemen şimdi evimin yanı çünki:D
Total orası benzin alıp kartçektiğim sabit bir yer..
0538 208 39 04 A (rh)+
Hiç bir zaman söz veremem belli olmaz benim işlerim...
Aylık 1300km yol gezerim zevkine ama hiçbir programa uyamam..
Mayısın 3ünde Tekirdağa gidip geldim feribota binene kadar ben bile bilmiyodum o derece yani
http://tbk1980.spaces.live.com/photo...D033EB7E!1135/
Tanışır geziniriz.. Her hafta gemlik e gidip ordaki motorcuları kaldırıyom bazen izniği turluyoz bazen kumlayı...
Adamlar rahat eder biraz sen kaşınıyom de yeter bıkana kadar gezersin
kardeş konu o değil benim zoruma giden bazı arkadaşlar yazıyor hadin gezi yapınkatılalım hadi, ne zaman gezeceğiz diye şimdi ufakta olsa hem tanışmak hemde gezmek maksatlı bi gezi yapalım dedik kimseden tık yok.bende anlamadım yane.lafla olmuyor işte bende derim hadin yunanistana gidek diye önemli olan icraat.hem her bütçeyede uygun bu tanışma gezi diye düşünüyorum.
0538 208 39 04 A (rh)+
Ben anladım senin derdini dostum...Bursa sayfası bu yüzden adam olmuyor ya zaten:(
bursanın en büyük organizasyonunu ben yuvacık gezisinde gördüm.yanlış mı düşünüyorum beyler
hemen hemen 10 motorsikletli felan gelmişti.çokta güzel bir gün geçirmiştik
doğrudur arkadaşım ama ne bileyim ben ankaradayken biri gezinin g sini yazsa 40 kişi cevap verirdi hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
bu arada senin motor nasıl memnunmusun sorun çıkarıyormu biraz bilgilendirirmisin.yakıt olayı nasıl?
arada bi bizim yalovadaki şubeye geliyom servise.geleceğim zaman müsaitsen görüşürüz.
0538 208 39 04 A (rh)+
oldukça memnunum makinemden ne ben onu üzüyorum nede o beni üzüyor. yakıt ise beklediğimden daha az yakıyor.km başı yada 100 km de lt hesaplamadım ama bursaya görükle konutlarına gidiyorum(otobanda allah ne verdiyse) git gel 15-17 ytl civarı bişey yakıyor.ortalama 180 km felan yapıyorum herhalde.geldiğinde mutlaka beklerimm..gelen giden çok olur bana.kapım her zaman açıktır yani
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)