Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    kuanza - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz Etz 251
    yamaha güzel görünüyor.Aşagıdaki nasıl..http://www.sahibinden.com/aciiil_son...em?keyword=ybr

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    250cc Chopper
    Arkadaşlar Pazar Günü Inegöle Geziye Ne Dersiniz.biraz Rahatlar Hemde Tanışmış Oluruz.pazar Sabahtan Buluşuruz.ilgilenenler Buraya Yazsın Veya Beni Arasın.538 208 39 04

alooooo nerdesiniz yahu
    arkadaşlar ben çıkıyom hep bişeyler yapalım tanışalım diyonuz işte fırsat.yarın buluşma noktası ve saatini belirtirim.
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Planın nedir dostum inegölde nereye gidilebilir??
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Planın nedir dostum inegölde nereye gidilebilir??
    inegölde bi arkadaş var o bizi karşılayıp gezdircek bizi.
    ya zaten nereye gitmemiz önemli değil bence maksat tanışıp birlikte bişeyler yapmak.
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı kuanza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yamaha güzel görünüyor.Aşagıdaki nasıl..http://www.sahibinden.com/aciiil_son...em?keyword=ybr
    Nakit paran hazırsa eğer ona göre yardımcı olma durumları değişir...Eğer taksitle alacaksan sıfırını alman gerekir
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    hyosung gv 250
    Alıntı proggressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    inegölde bi arkadaş var o bizi karşılayıp gezdircek bizi.
    ya zaten nereye gitmemiz önemli değil bence maksat tanışıp birlikte bişeyler yapmak.
    arkadaşlar, bu hafta ankara yolculuğumu hava durumu münasebeti ile ertelemek durumunda kaldım. bu akşam konu hakkında katılımda bulunup, bulunamayacağımı burdan yazarım. sevgiler...

Motosikleti
    250cc Chopper
    arkadaşlar her bütçeye uygun olacağını düşünüyorum bu gezinin.nerde motorcu dostluğu-ruhu.hadi canlanın biraz yahu.siz sıkılmadınızmı yalnız gezmekten yoksa sırf lafdamıydı o.4 zamanlı motor 20 ytlye rahatlıkla gezer ben iki zamanlıyla katılıyom hadin yapmayın gözünüzü seveyim.

kuanza kardeşim ve diğerleri 2006 model honda cg titan 10.000km anahtar değmemiş değişen hiç bir şeyi yok.kız gibi makine.3.500ytl istiyor arkadaş ilgilenen varsa devreye girer fiyatta bişeyler yapmaya çalışırım.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    Alıntı kuanza adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım ybr 125 Mt üyemiz yasar'ın motorsikleti cbf 250 aldığı için şimdi ybr 125 gerek kalmadı bu yüzden satıyor.motorsiklet ilk günkü kadar temiz.ben kefilim.sadece düştü diye kafa grenajını orj ile değiştirmiş sanırım.(olduğu yerde düştü)
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı yalnızgezen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar, bu hafta ankara yolculuğumu hava durumu münasebeti ile ertelemek durumunda kaldım. bu akşam konu hakkında katılımda bulunup, bulunamayacağımı burdan yazarım. sevgiler...
    hem sevindim hem üzüldüm.inşallah planlarsında gideriz gezmeye.zaten geçen gün gelemedim sizle barı böylecene kendimi af ettirmiş olurum
    akşam 6 da çıkıyom işten.ozaman en son nete bakarım kimler geliyor diye. eğer bi aksilik olmazsa buluşma yeri eski fakültenin orda PO var (Petrol Ofisi)orası uygundur sanırım.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    hem sevindim hem üzüldüm.inşallah planlarsında gideriz gezmeye.zaten geçen gün gelemedim sizle barı böylecene kendimi af ettirmiş olurum
    akşam 6 da çıkıyom işten.ozaman en son nete bakarım kimler geliyor diye. eğer bi aksilik olmazsa buluşma yeri eski fakültenin orda PO var (Petrol Ofisi)orası uygundur sanırım.
    Orası total yanlışlık olmasın...

Motosikleti
    250cc Chopper
    Orası total yanlışlık olmasın...
    motorunun anahtarına giriyonmu iddaya
    şaka bi yana petrol ofisi değilmi eski fakültenin orada ankara yolıunda
    sen geliyon dimi birader???
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    Hemen şimdi evimin yanı çünki:D
    Total orası benzin alıp kartçektiğim sabit bir yer..

Motosikleti
    250cc Chopper
    Hemen şimdi evimin yanı çünki:D
    Total orası benzin alıp kartçektiğim sabit bir yer..
    allah allah bende oraya çok yakın oturuyom meskenden aşagı eski fakülte kavşağından sağa dönünce ilk benzinlik dimi.???doğrudur aklımda po olarak kalmış demekki.eee geliyonmu sen ne diyon ???
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    Hiç bir zaman söz veremem belli olmaz benim işlerim...
    Aylık 1300km yol gezerim zevkine ama hiçbir programa uyamam..
    Mayısın 3ünde Tekirdağa gidip geldim feribota binene kadar ben bile bilmiyodum o derece yani
    http://tbk1980.spaces.live.com/photo...D033EB7E!1135/
    Tanışır geziniriz.. Her hafta gemlik e gidip ordaki motorcuları kaldırıyom bazen izniği turluyoz bazen kumlayı...
    Adamlar rahat eder biraz sen kaşınıyom de yeter bıkana kadar gezersin

Motosikleti
    250cc Chopper
    Hiç bir zaman söz veremem belli olmaz benim işlerim...
    Aylık 1300km yol gezerim zevkine ama hiçbir programa uyamam..
    Mayısın 3ünde Tekirdağa gidip geldim feribota binene kadar ben bile bilmiyodum o derece yani
    http://tbk1980.spaces.live.com/photo...D033EB7E!1135/
    Tanışır geziniriz.. Her hafta gemlik e gidip ordaki motorcuları kaldırıyom bazen izniği turluyoz bazen kumlayı...
    Adamlar rahat eder biraz sen kaşınıyom de yeter bıkana kadar gezersin
    kardeş konu o değil benim zoruma giden bazı arkadaşlar yazıyor hadin gezi yapınkatılalım hadi, ne zaman gezeceğiz diye şimdi ufakta olsa hem tanışmak hemde gezmek maksatlı bi gezi yapalım dedik kimseden tık yok.bende anlamadım yane.lafla olmuyor işte bende derim hadin yunanistana gidek diye önemli olan icraat.hem her bütçeyede uygun bu tanışma gezi diye düşünüyorum.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    Ben anladım senin derdini dostum...Bursa sayfası bu yüzden adam olmuyor ya zaten:(

Motosikleti
    250cc Chopper
    Ben anladım senin derdini dostum...Bursa sayfası bu yüzden adam olmuyor ya zaten:(
    haklısın galiba ne bileyim herkez övdü bursadaki motorcular hep burda gezi vs diye bizde inandık boşver ben kafama göre tek tabanca devam ederim
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    bursanın en büyük organizasyonunu ben yuvacık gezisinde gördüm.yanlış mı düşünüyorum beyler

hemen hemen 10 motorsikletli felan gelmişti.çokta güzel bir gün geçirmiştik

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı playboy_77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursanın en büyük organizasyonunu ben yuvacık gezisinde gördüm.yanlış mı düşünüyorum beyler

hemen hemen 10 motorsikletli felan gelmişti.çokta güzel bir gün geçirmiştik
    doğrudur arkadaşım ama ne bileyim ben ankaradayken biri gezinin g sini yazsa 40 kişi cevap verirdi hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
    bu arada senin motor nasıl memnunmusun sorun çıkarıyormu biraz bilgilendirirmisin.yakıt olayı nasıl?
    arada bi bizim yalovadaki şubeye geliyom servise.geleceğim zaman müsaitsen görüşürüz.
    0538 208 39 04 A (rh)+

Motosikleti
    doğrudur arkadaşım ama ne bileyim ben ankaradayken biri gezinin g sini yazsa 40 kişi cevap verirdi hayal kırıklığına uğradım açıkcası.
    bu arada senin motor nasıl memnunmusun sorun çıkarıyormu biraz bilgilendirirmisin.yakıt olayı nasıl?
    arada bi bizim yalovadaki şubeye geliyom servise.geleceğim zaman müsaitsen görüşürüz.
    oldukça memnunum makinemden ne ben onu üzüyorum nede o beni üzüyor. yakıt ise beklediğimden daha az yakıyor.km başı yada 100 km de lt hesaplamadım ama bursaya görükle konutlarına gidiyorum(otobanda allah ne verdiyse) git gel 15-17 ytl civarı bişey yakıyor.ortalama 180 km felan yapıyorum herhalde.geldiğinde mutlaka beklerimm..gelen giden çok olur bana.kapım her zaman açıktır yani

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler