Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı tbk_1980 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostlar ben daha önce günübirlik gitmek gibi bir hata yaptım inanın bir süre oturamaz halde geziyorsunuz...
    Ben iş durumuna göre cumadan gidip iki gün çadırlanabilirim...
    Ama yinede belli olmaz işten izin alamazsam pazara size yetişirim...
    Selamlar...
    özgür pazar sabahı erken çıkarız 8.00 gibi 17,00 gibi dönüşe geçeriz maksimum 350 km git gel yuvacıktan 50 km daha fazla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Ben daha önce sabah 07 de çıktım Orhangazide kahvaltı karamürselde çay molası...200km gittim Sakarya grubuyla oturup 2 saat çay sohbeti dönüşte yemek molası gemlikte soluklanma derken akşam 8 de evdeydim...
    Sonuç: 400km yol ve dehşet bir .ıç ağrısı...Ayrıca Kocaeliden sonra Sakarya yolu Sakarya ve civarında dinmek bilmez sabit yönlü (giderken sağdan gelirken soldan) devamlı olarak şiddetli poyraza mağruz kalıyosunuz ve ençok yoranda bu... :ıç ağrısına baş ağrısı eklendi ve 3 gün kulaklarım uğuldadı...
    Önbilgilendirme böyle... 400 km yol göze almanız gereken...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    geçmişim 2 silindir geleceğim 4 silindir olacak:))
    arkadaşlar merhaba..sanırsam poyrazlar festivaline gitmeyi düşünüyorsunuz? yaa ben diyorum ki cumt akşamı kaçta olursa olsun çıkalım yola.pazar günü git-gel ölürüz.cumt akşamı kendimizi atalım oraya pazar günü dinç kafayla kalkar güzel bir gün geçiririz.ne dersiniz
    LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    arkadaşlar heykelde yeni açılacak bir fast food için a2 ehliyetli eleman aranıyor. ilgilenenler bana özel mesajla ulaşabilirler.

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadaslar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv250si olup da takas etmeyi düşünen varsa bilgilendirirseniz sevinirim...cbr125r'ım var onunda takas etmeyi düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...Ender bulunan mavi renkte ve çok temiz eksiksiz bakımlı bir motosikletim var...Bilenler bilir Bursa'da motorumu...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Versys '07
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv250si olup da takas etmeyi düşünen varsa bilgilendirirseniz sevinirim...cbr125r'ım var onunda takas etmeyi düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...Ender bulunan mavi renkte ve çok temiz eksiksiz bakımlı bir motosikletim var...Bilenler bilir Bursa'da motorumu...
    yalnızgezen arkadaşımızda var Akın ama takas edermi bilemem

http://www.motosiklet.net/forum/memb...zen-52306.html

Motosikleti
    Bısan Lıfan Shalter 125
    slm arkadaslar bendede bısan 125 shalter var ustune ekleyıp ıkıncı el cbr125 arıorum ılgılenen yada bana yardımcı olacak varsa bana ulasırsa sevınırım..tsk..

he bu arada kırazlı yayla senlıklerı varmıs duyduguma gore pazar gunu oraya gelcek varsa buraya yazsın hem tanısmıs olurus ben zaten bısanla gelıcem kolaylıkla tanıyabılırsınız benı tanısırsak ıyı olur,

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı motoracer125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm arkadaslar bendede bısan 125 shalter var ustune ekleyıp ıkıncı el cbr125 arıorum ılgılenen yada bana yardımcı olacak varsa bana ulasırsa sevınırım..tsk..

he bu arada kırazlı yayla senlıklerı varmıs duyduguma gore pazar gunu oraya gelcek varsa buraya yazsın hem tanısmıs olurus ben zaten bısanla gelıcem kolaylıkla tanıyabılırsınız benı tanısırsak ıyı olur,
    arkadaşım cbr 125cc alacaksın sendeki zaten 125cc umduğun performansı alamazsın gel sen beni dinle sana 600f alayım bi düşün istersen hertürlü yardımcı olurum sözz.
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    Bısan Lıfan Shalter 125
    600f mıvalla almayı ısterdım ama maddı ımkanım yok hem benım gozum yukseklerde deıl cbr 125 yada cbf 150 olsa yeter

Motosikleti
    250cc Chopper
    600f mıvalla almayı ısterdım ama maddı ımkanım yok hem benım gozum yukseklerde deıl cbr 125 yada cbf 150 olsa yeter
    arkadaşım maddi imkanını düşünüpte dedim ben zaten cbr fiyatına ayarlarız sorun değil çalışır vaziyette anahtar teslim istediğin yere götürüp göstere bilirsin.arkadaş korktuğu için satıyor araba alacak bi düşün istersen
    0538 208 39 04 A (rh)+
    motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz

Motosikleti
    Bısan Lıfan Shalter 125
    tmm olur ozaman da nasıl olcak motor nerde bı gorsek

Motosikleti
    250cc Chopper
    tmm olur ozaman da nasıl olcak motor nerde bı gorsek
    ceycey_06_@hotmail.com ekle beni daha rahat konuşuruz ben 20 dk sonra yemekten döneceğim gelir gelmez yazarım ok.
    0538 208 39 04 A (rh)+

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı proggressive adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım maddi imkanını düşünüpte dedim ben zaten cbr fiyatına ayarlarız sorun değil çalışır vaziyette anahtar teslim istediğin yere götürüp göstere bilirsin.arkadaş korktuğu için satıyor araba alacak bi düşün istersen
    Model km renk vs durumu nasıldır biraz bilgi verirmisin?
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Model km renk vs durumu nasıldır biraz bilgi verirmisin?
    90 model kırmızı renk km.sini bilmiyorum akrabamın motor dükkanında,motor aşağıda bakım yapılıyor görmek isteyen olursa ilgilenirim.akrabam olduğundan dolayı içiniz rahat olsun ben alacaktım motoru doğum olunca param yetişmedi mz aldım.akrabam bana veriyordu bi kaç suzi kawa vardı onlar sana gelmez dedi o yüzden içiniz rahat olsun.

başka modeller de mevcut benimle gittiğiniz zaman motorun neyi var neyi yok herşeyi açık ve net şekilde öğrenirsiniz scooter ve diğer modeller fark etmez her türlü yardımcı olmaya elimden geldiğince yardımcı olurum.ben akrabam dükkan açmadan önce 2.800 lük güzel bi kazık yedim.allah kimseye yedirtmesin. yanlış anlaşılmasın motorlardan hiç bir karım yok sadece motorcu motorcuya yardım felsefesi

538 208 39 04 ceycey_06_@hotmail.com
    0538 208 39 04 A (rh)+

İyileşince geçiiyooorrr

Sitede ÇOOOK yeniyim Henüz çözemedim buranın dilini
    Öğrenirim yakında
    HaYaLLeR GeRÇeKLeŞTiRMeK iÇiNDiR:wiinkk:
    Yolların FaTiHi olmak iSTiYoRuM ben deeee :wiinkk:
    Amaaa önce "YaKıŞaCaK bi MoToR" lazım :bounce:

Motosikleti
    Bısan Lıfan Shalter 125
    Sitede ÇOOOK yeniyim Henüz çözemedim buranın dilini
    Öğrenirim yakında[/QUOTE]

Burası cok eglencelı ve bılgı alabılecegın bı sıte ha bu arada aramısa hoşgeldın

Motosikleti
    hyosung gv 250
    slm kader, hoş geldin. bende yeniyim sitede ama sıcak bir ortam. hoş geldin...

Motosikleti
    250cc Chopper
    yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz iyi ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle.
    0538 208 39 04 A (rh)+

barannet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco CK 125
    bende merak ettim bak 600f i umarım aşağıdaki ilan değildir.

http://www.sahibinden.com/26_400_km_...XQQdisplayitem

Motosikleti
    250cc Chopper
    Alıntı barannet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende merak ettim bak 600f i umarım aşağıdaki ilan değildir.

http://www.sahibinden.com/26_400_km_...XQQdisplayitem
    değil arkadaşım öle olsa direk linki ben verirdim.bitek 600f için değil bütün motorsiklet almak isteyen arkadaşlar arayabilir yardımcı olmaya çalışırım.takas vs olur.+90 model dedim 85 değil
    0538 208 39 04 A (rh)+

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler