Ben daha önce sabah 07 de çıktım Orhangazide kahvaltı karamürselde çay molası...200km gittim Sakarya grubuyla oturup 2 saat çay sohbeti dönüşte yemek molası gemlikte soluklanma derken akşam 8 de evdeydim...
Sonuç: 400km yol ve dehşet bir .ıç ağrısı...Ayrıca Kocaeliden sonra Sakarya yolu Sakarya ve civarında dinmek bilmez sabit yönlü (giderken sağdan gelirken soldan) devamlı olarak şiddetli poyraza mağruz kalıyosunuz ve ençok yoranda bu... :ıç ağrısına baş ağrısı eklendi ve 3 gün kulaklarım uğuldadı...
Önbilgilendirme böyle... 400 km yol göze almanız gereken...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
arkadaşlar merhaba..sanırsam poyrazlar festivaline gitmeyi düşünüyorsunuz? yaa ben diyorum ki cumt akşamı kaçta olursa olsun çıkalım yola.pazar günü git-gel ölürüz.cumt akşamı kendimizi atalım oraya pazar günü dinç kafayla kalkar güzel bir gün geçiririz.ne dersiniz
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
arkadaşlar heykelde yeni açılacak bir fast food için a2 ehliyetli eleman aranıyor. ilgilenenler bana özel mesajla ulaşabilirler.
Arkadaslar tanıdığınız bildiğiniz hyosung gv250si olup da takas etmeyi düşünen varsa bilgilendirirseniz sevinirim...cbr125r'ım var onunda takas etmeyi düşünüyorum...Yardımcı olursanız sevinirim...Ender bulunan mavi renkte ve çok temiz eksiksiz bakımlı bir motosikletim var...Bilenler bilir Bursa'da motorumu...
AKIN FİDAN
yalnızgezen arkadaşımızda var Akın ama takas edermi bilemem
http://www.motosiklet.net/forum/memb...zen-52306.html
slm arkadaslar bendede bısan 125 shalter var ustune ekleyıp ıkıncı el cbr125 arıorum ılgılenen yada bana yardımcı olacak varsa bana ulasırsa sevınırım..tsk..
he bu arada kırazlı yayla senlıklerı varmıs duyduguma gore pazar gunu oraya gelcek varsa buraya yazsın hem tanısmıs olurus ben zaten bısanla gelıcem kolaylıkla tanıyabılırsınız benı tanısırsak ıyı olur,
0538 208 39 04 A (rh)+
motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz
600f mıvalla almayı ısterdım ama maddı ımkanım yok hem benım gozum yukseklerde deıl cbr 125 yada cbf 150 olsa yeter
0538 208 39 04 A (rh)+
motorcu olmak bi ayrıcalıktır her insan motora binebilir ama her insan motorcu olamaz
tmm olur ozaman da nasıl olcak motor nerde bı gorsek
ceycey_06_@hotmail.com ekle beni daha rahat konuşuruz ben 20 dk sonra yemekten döneceğim gelir gelmez yazarım ok.
0538 208 39 04 A (rh)+
90 model kırmızı renk km.sini bilmiyorum akrabamın motor dükkanında,motor aşağıda bakım yapılıyor görmek isteyen olursa ilgilenirim.akrabam olduğundan dolayı içiniz rahat olsun ben alacaktım motoru doğum olunca param yetişmedi mz aldım.akrabam bana veriyordu bi kaç suzi kawa vardı onlar sana gelmez dedi o yüzden içiniz rahat olsun.
başka modeller de mevcut benimle gittiğiniz zaman motorun neyi var neyi yok herşeyi açık ve net şekilde öğrenirsiniz scooter ve diğer modeller fark etmez her türlü yardımcı olmaya elimden geldiğince yardımcı olurum.ben akrabam dükkan açmadan önce 2.800 lük güzel bi kazık yedim.allah kimseye yedirtmesin. yanlış anlaşılmasın motorlardan hiç bir karım yok sadece motorcu motorcuya yardım felsefesi
538 208 39 04 ceycey_06_@hotmail.com
0538 208 39 04 A (rh)+
İyileşince geçiiyooorrr
Sitede ÇOOOK yeniyim Henüz çözemedim buranın dilini
Öğrenirim yakında
HaYaLLeR GeRÇeKLeŞTiRMeK iÇiNDiR:wiinkk:
Yolların FaTiHi olmak iSTiYoRuM ben deeee :wiinkk:
Amaaa önce "YaKıŞaCaK bi MoToR" lazım :bounce:
Sitede ÇOOOK yeniyim Henüz çözemedim buranın dilini
Öğrenirim yakında[/QUOTE]
Burası cok eglencelı ve bılgı alabılecegın bı sıte ha bu arada aramısa hoşgeldın
slm kader, hoş geldin. bende yeniyim sitede ama sıcak bir ortam. hoş geldin...
yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz iyi ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle.
0538 208 39 04 A (rh)+
bende merak ettim bak 600f i umarım aşağıdaki ilan değildir.
http://www.sahibinden.com/26_400_km_...XQQdisplayitem
0538 208 39 04 A (rh)+
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)