tahmini ben iki moto tbk1980 gelirse 3 akın ile toplam 4 motor
tahmini ben iki moto tbk1980 gelirse 3 akın ile toplam 4 motor
bizde şimdilik burdan 3 motorsiklet..etti 7 motorsiklet
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Ben de 3motor 5-6kişi katılacağım sanırım ama benim iş biraz akksilik oldu ne yazık ki...Kuzenimin evlilik töreni var...Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu...
AKIN FİDAN
ARKADASLAR BENDE BURSALIYIM SİZE Bİ SORUM OLACAK BEN FORUM AÇAMIYORUM BANA YARDIM EDECEK OLAN VARMI FORUM ACMAK ISTIYORUM...
arkadaşlar bu akşam bir eğlenceye davetli olduğumu sölemiştim.buyüzden en fazla 1 saat daha net başındayım.belki yazdıklarını okuyamam.birkaç sayfa önce cebim yazıyor.tele gerek duymayanlar dediğim gibi migrosun önünde bekliyor olacağım sizi.en geç 10,45 gibi yalvoadan hareket ederiz oda en kötü ihtimal.herkes en geç 10,30 gibi migrosun önünde olsun..hadi arkadaşlar kazasız belasız sürüşler hepinizi.yarın görüşmek ümidi ile.tekeriniz düz bassın
güzergah bellimi
karşıya geçmeye gerek yok dimi çünkü yalova izmit yolu çok güzel bol virajlı geçen sene gitmiştim öyle hatırlıyorum
Uyandı mı Bursa?? Geziye hazır mıyız??
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
slm arkadaşlar, ben bursa muradiyeden. geçen sene içime akan zehre daha fazla karşı koyamadım. geçen sene a2 aldım. bu sene başı kıyafetlerimi aldım
kısmet oldu motorumuda bu sene aldım. 1500 km dir yollardayım
ultraukala seni sanırım daha önce lemanın önünde görmüştüm. Bir Hyosung gv 250 sahibiyim. şimdilik benden bu kadar. rutin olarak görüştüğünüz bir gününüz var mı? katılmak ve sizler ile tanışmak isterim. sevgiler...
Selam Bursa
Arkadaşlar bir sorum olacak!
Nasipse ; Salı günü oradayım. Gelmişken Buji almayı düşünüyorum.
NGK satan tanıdığınız veya tarif edebileceğiniz bir yer var mı?
Effet görmüşsündür ismim Akın Leman'ın müdavimlerindenim MAvi CBR125R var oradan tanıman kolay olur...Görüşmek isterim ben de...
Volkan şimdiden hayırlı yolculuklar...Çok ters bir güne geliyorsun ya.Görüşmek isterdim...Buji yok mu eskişehir de
özgür Kusura bakmayın ya sizi biraz ektim ama gece biraz fazla kaçırmışım da...Sabah daha doğrusu öğlen hatta akşama doğru 16'da kalktım
AKIN FİDAN
slm Akın, bende Ayhan. Bursa ufak şehir mutlaka karşılaşırız bir yerlerde.
geziyi sağ salim tamamladık resimleri buraya mı atalım yoksa yuvacık gezi resimleri olan topice mi atalım
hepinizin sağ-salim evlerinize ulaşmasına sevindim.kendinize çok iyi bakın.görüşmek ümidiyle beni unutmayın anacığımmmm
Volkan bi hal çaresine bakarız yaf....Kaçarım dersaneden en kötü ihtimal...Eskişehirden arkadasımız geliyor yane...
AKIN FİDAN
Arkadaşlar ben de Bursa ihsaniyeden im, aranıza yeni katılıyorum ve yeni motor arıyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
http://www.motosiklet.net/forum/alma...ml#post1095085
hemşolar selam....
ehliyetişmi bu ay sonunda alıcam allah kısmet ederse...
aldığım gibi bursaya getiriyorum zat'ımı...
geziler falan düzenliyomusunuz?
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)