ya arkadaşlar bu bursalı motorcu arkadaşlar nerde ya kim se yazmıyor burda
ya arkadaşlar bu bursalı motorcu arkadaşlar nerde ya kim se yazmıyor burda
özgür adam:
Beni burda demen,
Burda değilem,
Bir ben vardır burda,
Benden içerü...
Yapalım anasını satayım. Nasılsa gelmiycem.
Ama çok iyi gaz veririm.
Bursa'yı terk ettiler.
Bursa'nın sakinliği ve dinginliği de en az havlusu kadar ünlüdür.
Orhan abi seni napicaz böle biz ya İİ tamam hoş geziyorsun ama TR sınırları içinde motorla gezemiyoruz Bak bi ara Fransaya giderken beni de kaçırsana Ordan çok pis rüşvet var Ben kaskımı hazır ettim Çizmeler de tamamdır
Seninle İstanbulPark etkinliği yaparık olur mu ilkay abim
AKIN FİDAN
arkadaşlar gördüğüme göre pazar günü fuara gidicek arkadaşlarımız var.benide yalovadan alırsanız sevirim
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
bende fuara kesin giderim. Organizasyon durumu olursa ona göre prog. yaparız . Ama tabi malum biz motorsuz motorcuyuz ya araba ya feribot .
Bu arada pazar günü arkadas aradı Mudanya ışıklarda 10-20 tane motor gordum noluyor die dedim bilmiyorum bakarım internete, bursa MT de değil sanırsam kim acep onlar arkadas "çoüu yarıs motoruydu" diyor :D
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Pazar günü Gemlik-Kurşunlu-Mudanya turladık tüm gün ve tüm güzergahta yer gök motordu; Yalova yolu tıklım tıklımdı zaten Gemlik lambaları motordan yıkılıyodu..
Önemli bişi değil yani güneşi gören bastı
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
o goruntuleri gordukce motor damarım tutuyo zaten arkadas foto cekmis 1-2 tane offf... zaten en son 29 ekim bulusmasında işte gorunce o kadar motoru bir arada yine aynı arkadasa dondum dedim seneye bu konvoyda bende olmazsam (motorlu yada en kotu iht. artçı) benmde adım berkay diil dedim
sanki butun memleket motorlandı bi biz kaldık ya...
Kirmasti ahalisi burada mı arkadaşlar...
slm beyler bende buradan (gemlık) mt bursa yı yenı gordum walla 1 aydır gezınıom sıtede heh
ilgili Topici duyurular kısmına açtım.Katılmanızı isterim...
AKIN FİDAN
bütün motorcu arkadaşların sempozyuma katılmalarını bekliyorum
Arkadaşlar hadi hava harika canlanın biraz topik ölmuş mudanya-burgaz kavşaına bakıyorum sabahtan beri o da ölmüş. Oturmayamı geldik hadi :D
haklısın izmit e gittim acil işim vardı kusura bakma yoksa gelirdim akın özür
heykeL Setßaşı CivaRında poLisLerLe Sıkıntınız oLurSa ALLah KoruSun..
ßen Duygu Dürümde çaLışıyorum.
eSki adLiye aRkasında Yani Atatürk heykeLinin aRkasındaki DoLmuş DurakLarının KarŞınında YardımCı oLmaya çaLışırım Çoğu ekmeğimizi Yer (:
Çekinmeden geLin Duygu Dürümden oLduğunuzu SöyLeyin We o Size ehLiyetLi ßirini Getir Dicek ßüyüq ßi ihtimaL Duygu Dürümden ßirini GetiRiceğiniZi SöyLeyin SeLametLe Kısa Zamanda ehLiyetinizi aLın ALLah KoruSun uFak ßi Kaza ßiLe oLsa KarŞı Taraf 8 e 8 SuçLu oLsada 100de 100 ehLiyetSiz suçLu...
PazaR Günü oLan ßütün oRganiZasyonLara aÇığım (:
[B][I][COLOR="DarkRed"]aRamızdaki Tek Fark Şanzuman!. Sen: 6 viteS, 5 iLeri, 1 Geri.
ßen iSe: 5 Vites,5 iLeri.[/COLOR][/I][/B] [COLOR="Black"][B]Saadettin KartoğuLLarı Sado.. O Rh (-)[/B][/COLOR]
Eyvallah kardeş iyi düşünmüşsün ehliyetsiz oralarda gezmekde yürek ister ama yinede ehliyeti olmayan arkadaşlar için iş görür ben haftaya dosyamı alıp ehliyeti alıcam İşallah alıncada kaskın üstüne yapıştırıp bi Bursa turu yapcam çok çektimde ehliyetsizlikten o yüzden
Bursa'dan fuara giden yokmu yaw ???
mt bursada ki arkadaşlar 25/03/2008 iş gezi icabı bursadayım bu vesileyle sizlerlede tanışmak isterim kent meydanı avm de güral porselen mağzasındaki teknik bir sorunla ilgileniyorum akşam saat 19:30 da ordayım
görüşmek üzere ultraukala daha senle drag yapcaz
05465411223 şirket hattım
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
nirengi kusura bakma daha yeni okuyorum...Yarın da bursa'da isen görüşelim...Eğer günü birlik değilse...Drag olayını da zannetmiyorum.Ben motorumu seviyorum onu üzmeye gerek yok
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)