şu koskoca Bursa'da adam akıllı bi yamaha servisi yokmu motoru taaa İneğöle götürdüm gerçi fazlada aramadım çünkü İnegöldeki servis arkadaşımın tanıdığı çıkınca oraya götürdüm Bursa'da varmı bileniniz
şu koskoca Bursa'da adam akıllı bi yamaha servisi yokmu motoru taaa İneğöle götürdüm gerçi fazlada aramadım çünkü İnegöldeki servis arkadaşımın tanıdığı çıkınca oraya götürdüm Bursa'da varmı bileniniz
start serkan'ı bilmiiyor musun yoksa bir sorun mu var?
AKIN FİDAN
start moto.sıcaksu kavşağı.
Selamlar,
Akıncım seminerden erken kaçmışsınız. Çıkışta bir baktım arkama kimseler yok. Herkes arazi olmuş. Güvenli sürüş hızlı gençleri sıkıyor galiba...
Bu arada Regal Raptor cu Bursalı arkadaşlara duyurayım.
http://www.raptorriders.net/
Sitemize bekleriz.
Sevgi Selam...
Rafet HAŞAL
[B]" Burn The Rubber, Not The Soul... "[/B] :cat:
Bursaa
Burası Reklam kokuyor
ukala ve İHTİYAR hocama saygılar...
Selamlar... Bursa'dan 16 yıllık Ömer. Mustafakemlpaşa
bu ne ya bursa da kimse yok mu bu ne sezsizlik nerde bu millet
Birileri uzaklardan yazmış topice İlkay abim nasıl acaba?Sanırım bu yaz birlikte olmamız şansa kalmıştı..Sizin stunt grubu gelecekti eğer Sofuoğlu İstanbulpark'a gelirse...Yanlış mı hatırlıyorum?Umarım hem Sofuoğlunu İstanbulPark'ta izleme şansına sahip olacağız.Hem de sizinle birlikte az da olsa vakit geçirebileceğiz....
AKIN FİDAN
Akın gelmiyormusun buralara?
O kadar rüşvet verdik.
İstanbulpark'daki organizasyon için henüz bir ilerleme yok.
Bizim çocuklar da para pazarlığındalar. Bakalım ne olacak?
Organizasyonun içeriği hakkında bir bilgim yok.
Yani Kenan gelecek mi, ne yapılacak hiç bir şey bilmiyorum.
Bana iletilen şey, bir manifestasyon için gösteri gurubu arandığı.
Konuyla ilgili olarak da bizimle kontak kuruldu.
Henüz erken bakalım önümüzdeki günler ne gösterecek..
İlkay abi o rüşveti sakla yahu...ÖSS var önümüzde TR sınırları içinden çıkmam mümkün olmayacak.Üni işini garantileyeyim zor ama Sanırım bir dahaki ilk bahara mümkün olabilir davetin hala daha geçerli olursa
AKIN FİDAN
sa millet bursadan çok kişi yok sanırım yada kış uykusundayız heralde beyler bişiler yapalım patladım kışın
saatte 300 km hızla gidiyorum Azrail hala peşimde..:queen::queen: (ç)alıntıdır...
Vaaaay Kirmastı ahalisi burada demek.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
walla şimdi geldim akşama dogru sogudu biraz ama yinede bursa için güzel bir gündü kimseler yok mu yahu sahiden??
Herkes kendi çapında eğleniyo Mt Bursa sakinliğin adresi
Selamlar herkese.......
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Hmmm demek öle Arkadaslar biraz daha sabredin o zaman.Toplu şekilde fuar organizasyonu yapalım...Kimler tamam der?Kimler hangi gün gitmeyi uygun görür...Konuşalım o zaman.Çanakkale'de var ama benim o iş yattı.Masraf yapmamam lazım fuara kadar...
AKIN FİDAN
Yarın İsveç e gidiyorum,10 mart dönüyorum 14-30 mart arası Özbekistandayım...
Gönlüm fuar fuar fuar diyor......
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)