Tamam bana pm'den ulaşabilirsin.Ayrıca msn adresini verirsen daha yakın iletişime geçebiliriz...zeytinlerini hallediver sen yağmur hırpalamadan
Tamam bana pm'den ulaşabilirsin.Ayrıca msn adresini verirsen daha yakın iletişime geçebiliriz...zeytinlerini hallediver sen yağmur hırpalamadan
AKIN FİDAN
by__clasik@hotmail.com adresim bu her zaman beklerim
selamlar Bursa MT.Nasılsınız ,neler yapıyosunuz merak ettim.Şöyle bi mrb. deyip bakınayım bakalım ddim.265 motosiklet bir arada hiç görmemiştim bir gün inşaallah aranızda vakit geçirmek isterim.Esenlikle kalın,Farınız ve yolunuz daima açık olsun
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
tşk ler headhunter seninde farin açik olsun
ultra isim ney senin ya kardesim nasil hitap edeceğiz bilemedim
headhunter bi yanlişlik olmuş evet sanirim ole olacaktı
ultraukala@hotmail.com mail adresim aynı zamanda msn adresim...İsmim Akın.19yaşındayım öğrenciyim...vs. vs. vs. Kalan bilgileri karşı karşıya oturduğumuz bir gün de uzun uzadıya konuşuruz...
AKIN FİDAN
Bursa Mt Eskişehir'den ben de selamlar yolluyorum hepinize. Aman kışa giriyoruz artık dikkatli sürüşler
slm arkadaşlar satılık joyride 200 su soğutmalı 2005 model saks mavi 16000 km de çok temiz ilk el almak isteyenlerin mesaj larını beklerim motor mudanyada garajda 4500ytl
slm millet bende bursa gemlikten mz 251 etz var bendede 265 motor baya imiş
bilsedim bende gelip 266 yapardım
arkadaşlar selam adana mt den ahmet şuan bursadayım takıldığınız toplandığınız bir bir yer varmı görüşelim tanışalım cuma akşam dönüyorum çekirgede dilmen oteldeyim özelden veya msn den bilgi verirseniz memnun olurum iyi akşamlar kazasız bol motorlu günler dilerim
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
selam arkadaşlar bursa da yeni bi fazer var bende fazerime kavuştum 1 aylık morsuzdum iyi oldu motor bir tutku bırakılmıyo herkeze iyi gunler
Organizasyon Rotamız......:Gölyazı ( Ağlayan Çınar )
Organizasyon Tarihimiz.........: 23.12.2007 / Pazar
Organizasyon Saatimiz..........: Saat : 11:30
Hareket Saatimiz..................: Saat : 12:00
Grup Sürüş Hızımız...............: 90 km / h
Gezi Toplam Km ..................: ( Şehir merkezinden yaklaşık 50 km ; Gidiş geliş toplam 100 km )
Buluşma Noktası...................: Eski Santral Garaj Meydanı Garanti Bankası önünde![/size]
Bayramın son gününde hem bir bayramlaşma hemde tatilimizin son gününde şöyle gidelim Göl Kenarında MANGALIMIZI yakalım diyorum hani :crz:
Arkadaşlar Gölyazı Köyü Ulubat gölü ortasında karaya en yakın olan adacıktır..Ada ile baglantısı tek bir köprü ile saglanmaktadır.
Köy son derece tarihi bir yerdir..Evlerin hemen hemen hepsi tarihidir..Köy etrafı boyunca sahil yolu şeklindedir ve gezerek köyün etrafında tam tur atarak sahilden dolaşabiliyorsunuz..Türkiye'nin ilk matbaasının kuruldugu yer ve Osmanlı Devleti'nin bir zamanlar Parasını saklamak için ve depolamak için kullandıgı bir yer! Birde cok meşhur olan bir Çınar ağacı mevcut "Ağlayan Çınar" olarak biliniyor..
Ben arkadaşlara mahcup olmamak en azından gittiğimizde yabancı bakmamak için birkaç fikir alış veriişinde bulundum ve bilmeyen arkadaşlarım için bir kac fotoğraf cektim..Gercekten cook güzel..
Dünyada en güzel güneş batımının olduğu yerlerden biri olarak söyleniyor gidince görücez
Ve gölden köyün diger bir kısmını cook güzel yakalmışım kartpostallık yani ;)
Katılacak arkadaşlar gelmeden önce bir kac ricam var!
* Lütfen benzin depolarınızda Menzilimiz kadar benzininiz bulunsun yol üzerinde Gidiş ve Dönüş olmak üzere 1 kere mola verilecektir..
* Lütfen yola cıkmadan önce periyodik sizleri yolda bırakmayacak olan motosiklet bakımını yapınız.
* Kasksız gelen arkadaşlarımız gezi sürüşümüze katılamayacaktır..
Gezimizde grub sürüşü uygulanacaktır ve lütfen bir kere gezi sürüş kurallarını okumanızı tavsiye ediyorum..
http://www.motordelisi.com/ftopict-39737.html
Not : Gezimiz yağmur yağması durumunda iptal olacaktır..Bilgilerinize!
Ulaşmak isteyen olursa ( iptal olma durumu olursa lütfen öncesinde ulaşınız! )
Bursa MD Sercat 46 0545 781 30 40
Bursa MD ultraukala 0555 718 64 36[/quote]
her salı olduğu gibi bu salı da Kültürpak içi Vitamin Cafe'de akşam 19 itibarı ile motorcu arkadaslar ile birlikte toplanıyoruz.Sizleri de tanımak isteriz.Bekliyoruz...
AKIN FİDAN
selam arkadaşlar akın arkadaşımada teşşekkurler inşallah bi işim olmazsa geleceğim geziye . bütün motorcu arkadaşların kurban bayramını kutlarım hayırlı bayramlar dilerim herkesin
texas16nb Bekliyoruz o zaman pazar günü... Akın Fidan 05557186436 telefon numaram...Pazar günü sabahtan bir ararsın son durum ile ilgili...Bu arada sizle birlikte şimdiden geleceği kesinleşenler 7kişiye ulaştı...2-fazer-1-600f-1jınlun-1cbr125r-bi de istanbuldan bir arkadasımız gelir cagiva raptor 650 ile..Bi kaç arkadasımız daha var.Güzel bir gün olacak.SEzonun en durgun zamanlarından birinde...Soğua karşı önleminizi alınız
AKIN FİDAN
slm bursa mt ben eskişehir mt den mterayes26 allah nasip kısmet ederse hava da yagıslı olmasa bayramın3. günü bursa - inegöl-mudanya-gemlik yapacağız inşallah gezen arkadaşlarla karsılasırız 3-4 motor gelecez inş hepinizle tanısmak umıdıyle
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
slm bursa,, eray buraya yazdığını haber verdiii ,gelecek ler arasında bende varımm bursa mtden bize katılmak isteyen olur mu acaba ,, olursa buradan haberleşelim yada msn den haberleşirizz,, mudanya gemlik kumla gibi gezmeyi düşünüyoruz ,, tabi hava yağışlı olursa gezi iptal edilecektirr, esk den saat 10 da çıkış yapılacaktır.
herkese ii gecelerr görüşmek dileğiyle
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
valla 4.günü bir gezimiz var lakin 3.günü boş olur muyum bilemem.Yinne buradan devam ederiz...Söz vermiim...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)