Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

YBR tarzı motorlarada baktım. Güzel aletler ama benim bir Scooter hevesim var öncelikle. Mutlaka bir Scooter olacak Daha sonra büyük, gerçek bir motosiklet düşünüyorum tabi. Hatta Honda' nın güzel modelleri var.

Bu arada Mondial'ı onaylayan olmadı galiba ?
    Because The Knowledge Is Everything..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Scooter istiyorsan activa ya da beat al o zaman.Ya da iki zamanlı bws falan...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    suzuki burgman AN 650cc ABS (2006)
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter istiyorsan activa ya da beat al o zaman.Ya da iki zamanlı bws falan...
    bence piaggio X8 200cc alabilirsin 4000-4500 ytl civarı 2004 model bulursun ararsan.
    birde ne kadar parayı gözden çıkardığın önemli tabi?

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı burgman_brs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence piaggio X8 200cc alabilirsin 4000-4500 ytl civarı 2004 model bulursun ararsan.
    birde ne kadar parayı gözden çıkardığın önemli tabi?
    mondiallere falan bakınca bütçenin biraz az olduğunu göz önünde bulundurarak söledim

Arkadaslar Salı günleri Kültürpark Vitamin Cafede Saat20den sora toplanıyoruz.Kendi arkadas grubum olaraktan...Sizleri de aramızda görmek yeni dostlar ve arkadaslar edinmek isterim...Her salı oradayız.Bekliyorum...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    2006 sinski

merhaba

herkese slm bende bursadan nazif 125 cc motorumla aranızdayım pazar günleri görüsüp gezmek isteyen olursa msn nzf1985@hotmail.com gsm 5357225272 kazasız belasız günler diliyorum herkese
    yoksulluk korkusuyla ömrü servet pesinde harcayanda gördüm fakirligin özünü çevirdim yüzümü

arklar satılık honda cbr 600 var eses_karatay@hotmail.com ulaşuın bana yeni motor aldım cbr 1000 lik

Motosikleti
    Honda cbr 1000 rr

slm

Alıntı cgl125 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bursalılar hepinize selam bursa gemlik tenim ben inşallah tanışırız
    selam cgl125 bizden başka kimse yok galiba millet kaçmış galiba

ben yeni katıldım ve bursalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum..

selam millet gerçi kimse kalmamış galiba ama olsun ben yine yazayım
    ben aranıza yeni katıldım sizlerle tanışmak isterim...hoşçakalın...

Motosikleti
    Kanuni Ronny
    Arkadaslar acele olarak vitesli bir motorsiklet tavsiyenizi bekliyorum Bursa liyim Bursa Besyoldan Alacagim ama marka konusunda kararsizim unutmadan butce 1600filan

Motosikleti
    BMW R 60
    merhaba arkadaslar.ben çanakkaleden ozan.bmw r 60 kullanıcısıyım.sizlerle tanışıp aktiviteler düzenleyelim derim.komşu iller olarak yazın şu son günlerinde arada biryerlerde görüşüp hepberaber mangal yapalım.il gruplarından çanakkale ye bakarsanız orada yaptığımız gezileri görebilirsiniz.kendinize iyi bakın.bol güneşli günler sizin olsun.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Ben hala daha buradayım...Her salı akşamı Kültürpark Vitamin Cafe akşam saat 20:00'den itibaren Bursa'Lı arkadaslar olarak toplanmaktayız...İftar vesilesiyle rotarlı gelenlerimiz olabilir...Hepinizi bekliyorum.Yeni arkadaslar yeni dostlar kazanmak ümidiyle...

Alıntı Shranpoul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam cgl125 bizden başka kimse yok galiba millet kaçmış galiba

ben yeni katıldım ve bursalı arkadaşlarla tanışmak istiyorum..

selam millet gerçi kimse kalmamış galiba ama olsun ben yine yazayım
    ben aranıza yeni katıldım sizlerle tanışmak isterim...hoşçakalın...
    Umarım bu akşam aramıza katılırsın sizinle tanışabiliriz...özel mesaj da attım sizlere....

Alıntı STİGMATA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar.ben çanakkaleden ozan.bmw r 60 kullanıcısıyım.sizlerle tanışıp aktiviteler düzenleyelim derim.komşu iller olarak yazın şu son günlerinde arada biryerlerde görüşüp hepberaber mangal yapalım.il gruplarından çanakkale ye bakarsanız orada yaptığımız gezileri görebilirsiniz.kendinize iyi bakın.bol güneşli günler sizin olsun.

Valla keşke MT Bursa buluşmasında sizler de aramızda olsaydınız...Çok güzel bir gün geçirdik...Eskişehir-Bandırma-Yalova ve İstanbul'dan arkadaslarımızı misafir ettik İskender yedik, Uludağın puslu havasını tadamadık tam yarım kaldı
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    BMW R 60
    bu arada bende bursalı sayılırım az da olsa.7 yılım geçti bursa da.iyi bilirim ,iyi bilmekle de kalmam severim bursa yı.az hatırası yok bende.o yüzden derim ki gelin misafirimiz olun çanakkale de.

a.banus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf150
    bu arada bende bursalı sayılırım az da olsa.7 yılım geçti bursa da.iyi bilirim ,iyi bilmekle de kalmam severim bursa yı.az hatırası yok bende.o yüzden derim ki gelin misafirimiz olun çanakkale de.
    bende derimki gelen birkaç arkadaş olursa havalar iyi olursa birde ramazan biterse neden olmasın

tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Alıntı a.banus adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bende derimki gelen birkaç arkadaş olursa havalar iyi olursa birde ramazan biterse neden olmasın
    Olur oda olur ben mayıs ayında çan'a gittim geldim çok güzel zevkli bi yol çanakkale yolu.......Kısmet olursa yapalım bişiler........
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

Motosikleti
    BMW R 60
    çan güzeldir.ben bayramiç teyim.burada ida dagı eteklerinde bizim ayazma dediğimiz bir piknik alanımız var.cennetten bir parça denilebilir.il gruplarından çanakkale ye gelip sayfa 18 i açarsanız ayazmayı görebilirisniz arkadaslar.ben de yakın bir tarifta motosikletimle bursa ya gelmeyi planlıyorum.umarım tanışır görüşürüz.ama organizasyon sağlam olmadan aktiviteler bek güzel olmuyor

Motosikleti
    honda cbf150
    bu yaz ağustos başı çanakkale deydim lapseki çan çardak oradanda gökçeada ya geçtik çanakkale benim en sevdiğim yerlerden birisidir

Motosikleti
    BMW R 60
    zaten buraları sevilmeyecek yerler değil.tarih ve doğal güzellik hepsi var.bir gün kararlaştıralım.ya siz gelin.yada biz.ben buradan sebahattinabi dediğimiz oturan boğamız ile bursa ya gelicem motosikletlerimiz ile.ama sizlerin vaktiniz var ise organizasyonu yapalım.biz sizi gezdiririz.a.banus dostum sende sevdiğin bir yeri tekrar görmüş olursun

Motosikleti
    honda cbf150
    zaten buraları sevilmeyecek yerler değil.tarih ve doğal güzellik hepsi var.bir gün kararlaştıralım.ya siz gelin.yada biz.ben buradan sebahattinabi dediğimiz oturan boğamız ile bursa ya gelicem motosikletlerimiz ile.ama sizlerin vaktiniz var ise organizasyonu yapalım.biz sizi gezdiririz.a.banus dostum sende sevdiğin bir yeri tekrar görmüş olursun
    benden her ikiside olumlu bana uyar

Motosikleti
    Kanuni Ronny
    Evet Arkadaslar bende 125cc motorumu aldik kismetse bayrama kadar Ruhsat plaka islerini halledeyim Toplanti Etkinlik Pikniklerde BURSA ve Yakin Cevrelerde Aranizdayim ilk bulusma Piknikte gorusmek dileklerimle
    Not:Vitesli konusunda acemiyim bu nedenle Sehirici (Heykel vb) gitmek benim icin tam bi iskence olur zaten bazen nasptımı bilmiyor motoru 1.vitesteyken yavaslatayim diyorum tak motor stop ediyor
    Neyi Beğenip Seçersen Seç,Aklın Hep Seçemedigin de Kalır :-(.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Arkadaslar salı akşamları her salı olduğuu gibi Kültürpark Vitamin Cafe'de akşam saat 20'den itibaren toparlanmaya başlıyoruz...Oturduğumuz yer sabit.Sol köşe taraftayız bahçede...Olmadı bi yarım saat geç gelin.Kaskların bol olduğu kısma doğru gidip a_banus ve tbk_1980 umarım ikinizi de aramızda görebilirim bu salı günü...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    honda cbf150
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar salı akşamları her salı olduğuu gibi Kültürpark Vitamin Cafe'de akşam saat 20'den itibaren toparlanmaya başlıyoruz...Oturduğumuz yer sabit.Sol köşe taraftayız bahçede...Olmadı bi yarım saat geç gelin.Kaskların bol olduğu kısma doğru gidip a_banus ve tbk_1980 umarım ikinizi de aramızda görebilirim bu salı günü...
    inşaallah bu salı gelmeye çalışıcam

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler