özgür selamını aldım ;) fatih kim die düşünüyordum motorculardan:D meğerse meslektaşım imiş :D
özgür selamını aldım ;) fatih kim die düşünüyordum motorculardan:D meğerse meslektaşım imiş :D
AKIN FİDAN
Eywallah baba görüşürüz elbet bir yerde...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
çekirge anatolia otelin ordan dağ yoluna giriyoruz. devam eden yolun sağında kalıyor
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
Arkadaslar MT Bursa gezisi buyrun buraya göz atın...Güzel bir hafta sonu olacak.Katılımınızı bekliyorum...
AKIN FİDAN
Bursa'lı arkadaslarım çok suskunsunuz...Bursa'ya MT'li arkadaslarımız geliyor kimse ses etmemiş...
AKIN FİDAN
bende bursalı bir arkdaşınız olarak aranıza yakında motorumla katılcam ama gerçekten diğer mt çiler buluşmalar düzenlerken sanki bursa biraz pasif kalıyor gibi geldi bana ...
Bu kaLp TEK baŞInada AtaBİLİr DEstEK ÜNİte GErekMEz...
arkadaşlar bende sizlerle tanışmak isterim şimdiden herkese merhaba
ayrıca rhaurk a katılıyorum
O zaman buyrun gösterin kendinizi
http://www.motosiklet.net/forum/duyu...sa-gezisi.html
Önümüzdeki hafta pazar gününe görüşmek üzere...Bursa toplanma yerini Aynı gezi başlğına yazarım oradan takip edin...
AKIN FİDAN
hadi akın sana güveniyoruz
bursa gezi konusunda bayağı bir durgun
Valla benim için farketmez...Yarın akçam mny nickli bir arkadastı sanırım nicki aklımdan uçtu onunla bi buluşmamız olabilir.Ayrıntılarını yazarım buraya isteyen gelir...
AKIN FİDAN
selamlar yenişehir myo,,,2 na kayıt yaptıracam elinizde yenişehirle ilgili foto. varmı ?
[COLOR="Red"]BEKLE[/COLOR]SENİ ALICAM[COLOR="Yellow"]HORNET[/COLOR]:queen:
Arkadaslar 2eylül Pazar saat 11:30'da İstanbul Yolu Özdilek'te toplanma yerimiz İstanbul ve yalova'dan gelen arkadaslarımızı karşılayacağız...Herkesi bekliyoruz...Yarın sabahgörüşmek üzere...
AKIN FİDAN
fotoğraflar konulmadımı arkadaşlar
Gezi başlığında fotoğraflar yer alıyor...Aynı konu üstünden fotoğraflar yayınlanmaya devat etti ilyas abi...orayı kontrol et...
AKIN FİDAN
Selam Arkadaslar.ben Türkiye genelinde Motorsiklet bayeligi dagitiyorum.ilgi duyan varsa?www.c-express-dienstleistung.de
ziyaret ede bilirsiniz.
Saygilar
merhaba arkadaslar uzun zamandır mt deyim ama üye degildim bugun üye oldum herkese kazasız sürüsler diliyorum bu arada bende bursadayım görusmek uzere
yoksulluk korkusuyla ömrü servet pesinde harcayanda gördüm fakirligin özünü çevirdim yüzümü
slm arkadaşlar. bursalılar topicini gördüm daldım hemen. motor dünyasına yeni girdim. daha doğrusu giriyorum.
bi scooter alıcam. biraz araştırma yaptım mondial hs150 - zc150' ler iyi gibi geldi ama kesin bir karar alamadım. sizce hangi marka scooter almalıyım. mondial olursa model hangisi olmalı.
bu arada mondial hs 150' nin tipine bayıldım.
herkese şimdiden teşekkürler..
(forumu gezecek fazla zamanım olamadı! umarım alakasız bir topice yazmadım )
bende sana küçük bir tavsiye 0 çin malı motor alıcağına ikinci el çin haricinde bir motor al.daha az başın ağırır.yeni başlıyorum diyerek scooterla da başlama.ybr tarzı bir motorla başla scooter motorun bisikletten bir farkı yok.
bende arn125 var keeway fakat hiçte söylenildiği başım ağrımadı. sadece geçen gün arka lastiğini değiştirdim keyfi olarak. aylardır kullanıyorum hiç sorun çıkartıp yolda bırakmadı. tamamen bakımlarına bağlı
ama scooter mı yoksa ybr gibi bir makinaylamı başlarsın o kendi seçimin.
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)