Şöle 2006yılında yazılanlara göz gezdirdim de ihtiyar,seflek,mangal,V&B,özkansava,kontgeril la, ve adını hatırlayamadığım abilerim...Arada bi ses verin yahu hiç olmazsa.Bu arada kontgerilla tarık abimi sanırım geçtiğimiz haftalarda Mudanya'ya yoldayızdakiler ile birlikte gördüm.Böle biz de 5motorduk...
AKIN FİDAN
mrb arkadaslar ben nil.ben de bursa'dan...Arkadaslar bu siteye yeni üye oldum.acemiligimin kusuruna bakmayın..Arkadaslar sizden bir konuda yardım rica edicem.Ben SUZUKÎ'nin baskılı tişörtlerinden arıyorum... Bursada nerde bulabilirim acaba? (ACİL) Yardımcı olursanız sevinirim..kac zamandır arıyorum... :( Şimdiden teşekkürler...Cvınızı bekliyorum arkadaslar..
abicim, nil bana bu soruyu msn den sordu da ben de istanbullum bursayı bilmem, Bursa MT ye sor bilirler dedim. mesaj attı, sonra mesajım yok göremiyom diyince ben de bi girdim baktım. var olduğunu gorunce de öyle dedim. aramızda yani, anlamaman normal.
ama kıza geç cevap verdiniz yaw. acelesi varmış zaten.
neyse, hoş geldim, hoş gidiyorum. ne işim var benim bursa da yahu... burası neresi? ana, istanbul sınırları dışına çıkmışım... kendinize iyi bakın...
Arkadaslar sunu acık adres olarak yazarsanız daha bir mutlu olurum.Ben Bursanın o taraflarını pek bilmem.Çünkü ona göre bu sıcaklarda yola düşüp tişört arıcam...:( acıyın bana... şimdiden teşekkürler...
Selam Bursa'dan tüm arkadaşlara.
Ben de siteye yeni üye oldum gerçi epey zamandır forumları okuyup takip ediyorum ama üye olmak bugüne kısmetmiş henüz motosikletim yok ama ehliyet sonra da moto almayı düşünüyorum aslında epey uzun zamandan içimden uhdedir bu olay ama kısmet işte her ne kadar B ehliyetim olsada araba kullanmıyorum gönlüm motordan yanadır.Ben bir de şunu size sorayım ben motor işine chopper ile başlamayı düşünüyorum şu aralar orta halli 250 veya 500 civarı cc lik olan markaları ve de en alınası olan hangisi bi söylerseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler ve de herkese selamlar tekrardan...
Hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar.
Sevgi Selam
Rafet HAŞAL
[B]" Burn The Rubber, Not The Soul... "[/B] :cat:
Yalova motora doydu ben oradaydım.. Peki Bursadan kimse geldimi acaba benden başka??
Selamlar..
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Ben oradaydım...yalovamotofest'e katıldım yane...
AKIN FİDAN
Akın festivale gitmeden Fatih le sana selam söyledim ama tanımazsın nasılsa beni...
bizde ordaydık pazar günü.
ama festivalin artıkları kalmış bize
biz de ordan koptuk çınarcık'a.
armutlu, kapaklı, kumla ve ordan bursa yaptık...
arkadaşlar kalabalık bir şekilde birçok gruptaki arkadaşlarla 17.08.2007 tarihinde saat tam 20:00 da aşıklarda toplanmak için sözleştik. Bursalı motosiklet severlerin bluştuğu bu noktada bütün arkadaşlarımızı görmek isteriz
VARMI GELEN
Herkese kazasız sürüşler..
[COLOR="Red"][B]SOSYETİK ADAMLAR[/B][/COLOR]
[COLOR="DeepSkyBlue"]irtibat msn :greenriders@hotmail.it[/COLOR]
soparcan Ben orada bulunmak isterim...Bu arada aşıklar aşıklar diyor herkes de ben bilmiyorum ya...Şöle bi tarif edersen eğer çok memnun olurum...Cuma günü için çok güzel olur...Ayrıca Bursa'mız motorcuları olarak yaz sezonunu kapama gibi bir etkinlik de yapabiliriz..Tabii ki ilerleyen zamanlarda.Ben orada olacağım bi de şu aşıkları bir bilsem :D
AKIN FİDAN
Bende anlamadım neresidir yaa hazır izinliyim bakarız...
Şu an bu konu içerisinde 52 kullanıcı var. (0 üye ve 52 misafir)