Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Bi tane MCT 250 aldım.Bu aralar gezmek istiyorum ama tek motorlada cidden zevki olmuyor eğer katılmak isterseniz irtibata geçin lütfen i.olcar@hotmail.com
Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Bi tane MCT 250 aldım.Bu aralar gezmek istiyorum ama tek motorlada cidden zevki olmuyor eğer katılmak isterseniz irtibata geçin lütfen i.olcar@hotmail.com
İ.OLCAR..........................
merhaba arkadaşlar
ben de yeni üyelerdenim
7.7.7 de ehliyet sınavına girdim, kısmetse ehliyetimi aldıktan sonra bir tane MCT 250 alacağım
fakat mont, kask vs için ciddi bir bütçe ayırmak gerekecek
bu konuda bir konu açtım, yardımcı olursanız sevinirim
http://www.motosiklet.net/forum/alma...tml#post731836
poseidon23 kısmetse motorumu aldıktan sonra takılırız kardeş kardeş
MD den takip edin arkadaşlar, Gezi yaptık pazar günü...çokta güzel oldu...
[B]" Burn The Rubber, Not The Soul... "[/B] :cat:
Eskilerdne abilerimiz benim ne kadar çok sabırsızlıkla motoruma kavuşmak istediğimi biliriler...Geçtiğimiz cuma günü itibarı ile yeni motoruma kavuştum...Honda cbr125r mavi renkte bursa'da toplamda 2tane var...Başka yok.Benim kaskım nolan oradan tanıyabilirsiniz...Diğerininki lazer ismi okan...
AKIN FİDAN
AKIN FİDAN
İstanbuldan geldim zaten 3cbr arkadaslarım eşlik ettiler istanbuldakiler çınarcık termal falan gezidk.Bursa'ya geldik uludağ-mudanya-gemlik yaptık benim ev de Gürsu'da işte baya km oldu ilk günden...Aldığım ilk 30saatte uyku dahil içinde 390km yol yapmışım
yoldayız'dakiler hafta içi toplantı yapıyorlar mı
AKIN FİDAN
Allah tabanını düz bastırsın. Senin adına çok sevindim.
Güle güle kullan kardeşim...:D
Hep sırıt gezerken ....
Sevgi Selam...
Rafet HAŞAL
[B]" Burn The Rubber, Not The Soul... "[/B] :cat:
hocam farların halogen mi yoksa sinyal ampulu gibi mi
Bugün sağanak yağmur altında 40-50km yol yaptım Gürsu-heykel-Gürsu istikametinde çok zevkliydi ama ıslanmadık hiç bir yerim kalmadı...Sadece t-shirt'um kuruydu monttan dolayı.Derhal yağmurluk almam lazım:D
AKIN FİDAN
halojen h4 e benziyor sanırım, ileri dogru sivri, tup seklinde olanlardan, yuvarlak degil.
35w arıyorum no name almayacam philips istiyorum özellikle
bursada nerden alınır ön far ampul?
acaba santral garajın ordan istanbul yoluna sapınca eski oto tamircileri japoncular egzosçular filan var orda bulnurmu??
saybisindennoktakom'da yakışıklı bir araba buldum, bugün ilk feribotla Bursa'ya geliyorum kısmetse.
1,5 porsiyon iskender yemeyi de ihmal etmeyeceğim inşallah
FÜREEEEKKK!!! sen napıyon bugün?
pardooon... sen çalışıyodun di mi? taam o zaman. başka zaman ısmarlarım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım yeni ehliyet aldım ve honda cbr var gezilere her zaman hazırım
abi çok gerideyiz ya en son mesaj 10 gün önce yazılmış ne oluyor...
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)