Şifremi hatırladım kaç sene sonra
Merhaba hemşerilerim. Neler yapıoyosunuz sessiz bursa günlerinde
Arkadaşlar bildiğimiz işini layığıyla yapan tamirci ve parçacı esnaflarımızı burda paylaşırsak birbirimize faydalı olabiliriz. ( ben yeni motorcuyum 3.100 km lik bir tecrübem var en azından bana da faydası dokunur )
Arkadaşlar lastik almam gerek hem satış hem montaj yapan yer nereleri var acaba. Bursa merkez olursa iyi olur. Osmangazi yıldırım nilüfer
Cumartesi günü taktırdım lastiklerimi buz motor da teşekkür ederim arkadaşlar. Ayrıca motorumu satıyorum. Satılık bölümünde detaylar mevcut. İlgilenen olursa satılık bölümüne bakabilir
Merhaba arkadaşlar bende yeniyim. Whatsapp Grubunuza Katılabilir miyim ? 0505 048 58 68
Selam arkadaşlar, ben de Whatsapp grubunuza katılmak istiyorum.
0545 774 77 89 - Cihan
Beni de dahil ederseniz sevinirim. 0555 193 05 16
Mrb dostlar aranız da 4 silindir kullanan arkadaşlar var mı ? Varsa davet ediyorum akşamları veya hafta sonları gezi yapıyoruz kendi grubumuzla. İsteyen yazabilir
inegölden selamlar bugunde güzel hava gezesim var motorla ama tek gezmek sıkıyor artık nereyi gezsem diye kara kara düşünüyorum
merhaba 3.5 yıl sonra tekrar motor aldım çalışabileceğim boş bir yer var mıdır motorla rahatça
Cihan merhaba. Ekleyen oldumu WhatsApp grubuna
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:01 ----------
Merhabalar. Gruba ekleyen oldumu sizi. Yoksa ekleyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Boşalan olarak soruyorsanız çevre yolu aytemiz tır otoparkında motorcular çalışıyor genelde
Ce!eeee..........
Şu an bu konu içerisinde 46 kullanıcı var. (0 üye ve 46 misafir)