Merhaba Ahmet UZUN, bende Whatsapp grubuna dahil olabilir miyim? 0545 615 1343
Uzun süre ardından merhabalar .
Motosiklet olayına ara vermiştim bir süre, şimdi kuba black cat ile tekrar başladım. Malum cross motosiklet kendisi fakat tek başına dağa taşa gitmek riskli bir sakatlık durumu için.
Bana eşlik edecek varmı ? Her türlü rotaya uyarım henüz acemi bir croscuyum bana uyum sağlayacak cross arkadaşı arıyorum
Dağa taşa çıkıp keyif alalım diyorum , şehir trafiğinden ve risklerinden uzak.
Hoşbulduk abi 05365278225
45 yaşından sonra motor zehri beni de yakaladı. İnşallah kazasız belasız kullanmak nasip olur. İlk motorumu pazartesi alıyorum. Nmax 155 2018 model, 9 bin km.
Finans Uzmanı olarak çalışıyorum. Amatör balıkçıyım. Doğayı, çadır tatilini, trekking yapmayı ailecek severiz. Deniz bot ve motorları konusunda danışılabilecek düzeyde iyiyim.
Motor konusunda bir aydır tüm forum ve videoları seyretmiş olmaktan başka tecrübem yok. Daha önce mobilet tarzı motorları genç yaşta çok kullandım. Bşr defa da vitesli motor ile işten eve gelmiştim. İyi bir bisiklet sürücüsüyüm. Kasımda A2 ehliyet alıyorum kısmetse. Ehliyet alana kadar iyi havalarda evimin çok yakınında boş asfalt mekanlarda tecrübe kazanmaya çalışacağım. Balık forumlarda tüm acemilere yardım eden ben, burada sizlerin yardımlarına ihtiyacım olacak.
Herkese saygı ve sevgilerimle
05064616727 Halil Barış
Way Bursa yine aktif
Arkadaşlar herkese selamlar
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Aleykümselam.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Herkese merhaba motosikleti sattığım için 1.5 sene önce ayrılmıştım. MT-25 ile tekrardan döndüm. Whatsapp grubuna yeniden alabilirseniz sevinirim.
Tarık-27-Orhangazi
0546 611 22 26
Merhaba Tarık.
Gruba ekledim.
Merhaba ismim Yasin whatsapp gurubuna dahil olabilir miyim ? 538 688 9366
Merhaba. Şimdi ekledim.
merhabalar ben yazmıştım fakat gözden kaçtı heralde 0539 945 15 00 benide alırmıısınz gruba
Merhabalar. İsim nedir hocam, kusura bakma gözden kaçırmışız.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Selamlar uzun aradan sonra bende dönüş yaptım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)