Koray Civan 0 554 767 5115
Selamlar 🖐️
Koray Civan 0 554 767 5115
Selamlar 🖐️
Merhabalar iki sorum olacak arkadaşlar.
1-Gezilere çıkılan aktif gruplar varsa katılmak isterim. Ağırbaşlı tayfalar tercihimdir
2-Japon motorlarından anlayan güvenilir ve kaliteli iş yapan usta ihtiyacım var tavsiyeleriniz olursa memnun olurum.
Teşekkürler.
Ahmet
Honda CBR125 (5500 km)
Yamaha YZF R25 (15000 km)
Olur olur. Whatsapp grubumuz var abi burdan vik vik yazmaya gerek yok
Merhaba ismim haluk. yeni motor sürmeye başladım.
whatsapp grubunuza benide davet edermisiniz ?
Beşyüzotuzüç 48-71-632.
teşekkürler.
Gruba ekleyen arkadaş özelden yazabilir mi acaba, mümkünse beni de eklesin wp grubuna.
İnternetten lastik sıpariş etsek bursada güvenle taktırabileceğimiz yer tavsiye edermisiniz?
kaptan seni cepten arayıp rahatsız etmek istemedim bilgiyi paylaşmak sevaptır.
osman abi sorma yaa uzak kaldım biraz ama bu yaz gezilere katılmayıı düsünüyorum.
Senede bir yada iki defa bakıyorum. Eskisi gibi takip edemez olduk. Mt. Netin yeri ayrı herzaman. Uzun yıllar oldu motorlar geldi geçti. Hatta 3 yıl kadar hiç giremedim tesadüfen bi deftere nik i ve şifreyi yazmışım öylelikle giriş yapabildimsiteye. Sen gelmiyon sanırım bayadır gelince haber et enson kurban bayramı sabahı çay içtik malum
Herkese selam.
Biliyorum whatsapp grubundan devam ediyoruz sayfa baya geriye düşmüş Forumun en aktif MT gruplarından birisiyiz. Sizden bir ricam var arkadaşlar bildiğiniz üzere Motoloji isminde bir Youtube kanalımız var ve sizden destek rica ediyorum. Tek yapmanız gereken abone olmanız
Bu yazıdan önce yayınlanan son video linki aşağıdadır. Kazasız sürüşler
Motoloji Youtube - Motovlog, Kaza Raporu, Motokamp ve İnceleme videoları için ziyaret edebilirsiniz
https://www.youtube.com/c/MotolojiTR
Merhaba Emre ARSLAN whatsapp gurubuna dahil olabilirmiyim ? 507 578 31 39
serdar çelik 539 945 15 00
merhaba.bende gruba katilmak isterim.ismim ozcan 05427809226
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)