Berkut gel artik ozledik
Berkut motor parasını yiyor hala bitince gelir selim abi
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Arkadaşlar Günaydın... Elimde hiç kullanılmamış sıfır vaziyette Lifan Emisol orijinal lastikler var. İhtiyacı olan bir arkadaş varsa özellikle öğrenci kardeşlerime ücretsiz vereceğim. İlgilenirseniz ÖM atabilirsiniz....
bursa için güzel tur planı varmı ? mesela yalova teşvikiye köyü delmece yaylası inegöl oylat vs
Yenişehir tuzda tavuk
Göbel de kokoreç
Oylat mangal
Karacabey boğazı balık
Kocayayla mangal
Suuçtu, su sıçradı vb birçok şelale
Gölyazı mangal
Uludağ mangal
Bırakfakı ve o tarafta baraj gölü ve alabalık tesisleri
Trilyede balık
Teşvikiyede pide
Tavşanlı erkeç güveci
Orhaneli sadağı kanyonu, aslanlı kaplıcaları ve kuzu çevirme
Daha çok var aklıma gelenler bunlar bunları gezebilirsin
Pazar yalova tarafina gecmeyi dusunuyoruz istersen ozelden numarani yaz
Günaydın arkadaşlar telefon değiştirdim whatsapp kullanamıyorum şuan . bir kaska ihtiyacım var 5-10 günlük kullanmadığınız bir kask var ise talibim yeni işe başladım motorla gidip geliyorum
Arkadaşlar herkese merhaba, ben Gürol
541 24 00 319 telefon numaram. Gemlikte yaşıyorum. Whatsapp grubuna alma imkanınız var mı?
14 MAYIS SAPANCA GEZİSİ
14 mayıs sapancaya gitmeyi düşünüyoruz. katılmak isteyen arkadaşlar post altına kendini ekleyebilir yada buluşma için oluşturduğumuz whatsapp grubu için özelden numarasını verebilirler.
1-kemal
2-serkan
3-mete
4-ozan
5-ilker
6-burak
Selamın aleyküm ismim niyazi yamaha ybr 125 motosikletim var bende aranıza katılmak isterim
Çalışabileceğim boş alan gerekiyor bana, Nilüfer ilçesindeyim. Bildiğiniz bir yer var ise yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.
Aleyküm selam, hoş geldiniz.
Özelden telefon numaranızı atarsanız, whatsapp grubuna ekleyebilirim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------
Nilüferde kapalı pazar alanları var, buralarda çalışabilirsiniz. Örneğin Gazi caddesine yakın, cuma ve çarşamba pazarlarının kurulduğu yer.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhaba arkadaşlar 1 aylık bir motosiklet kullanıcı olarak bende aranıza katıldım.
Honda Cbf150. 27 yaşındayım
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-ilk-sahibinden-432268408/detay/
Motosikletim satılıktır arkadaşlar.
Haftasonu gezi var mı ?
Şu an için bir gezi planı yok. Ramazan ayı içinde genelde pek gezi organizasyonu olmuyor.
17 Haziran Cumartesi günü Bursa Ceketciler Otomotiv Suzuki test sürüş gününden bir kaç derleme video.
2017 V-Strom'u test ettim, her bir kuruşu hak eden motosiklet. Keşke ülkemize daha düşük fiyatlarla giriş yapılsa da alma imkanına sahip olabilsek...
Herkesin bayramı kutlu olsun arkadaşlar, nice sağlıklı ve güzel bayramlara inşallah
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)