kesin cezasını;
https://www.facebook.com/dogprof/videos/10154778504789697/
kesin cezasını;
https://www.facebook.com/dogprof/videos/10154778504789697/
Herkese selamlar. 1 ay önce ilk motorumu almış oldum hem gezilere katılmak için hem de sorunlarıma yardım arıcağım için foruma katıldım. Motorum ybr 125 15.000 km de ikinci el aldım. İlk sorunumu bugün fark ettim. Orta sehpa üzerindeyken ön tekerlek boştayken elimle çevirdim ve belli aralıklarla balatanın diski tutması gibi bir ses duydum sürtünüyordu sanırım bunu başka türlü nasıl anlayabilir veya çözümü ne olabilir şimdiden teşekkürler..
Arkadaşlar motorumun sigortası birikti bir yıl cezalı yaptıramadım. Binmediğim için unuttum gitti asya swift var 2013 model. Maddi durumu olmayıp ihtiyacı olan bir arkadaş bulup masrafları karşılatıp motoru uzerine yapmak istiyorum. 0538 485 52 54 bu numaradan bana ulaşabilirsiniz.
Merhaba
Ben de Honda CBF 150 ile Bursa'dan aranıza katılmış oldum.Whats app grubuna dahil olmak istiyorum. "search16 " ya mesaj attım ama karşılık gelmedi. Kısmet olursa etkinliklere katılmak istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------
Roseluslie rdvn16 size hayırlı olsun.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Teşekkürler Fatih ve apices
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Bir türlü özel mesaj atamadım numaram 0536 978 99 23 gruba alır mısınız
Yeni yılınız kutlu olsun tekeriniz düz bassın kazasız belasız
0552 206 58 27 whatsapp grubuna talibim
Hocam ben de whatsapp grubuna katılmak isterim fakat mobilden özel mesaj atamadım bana mesaj atarsanız numaramı verebilirim.
bende whatsapp gurubuna katılmak isterim asosyallikten ölecem etkinlik olursa katılmak isterim bursa nilüfer 05343710472
arkadaşlar merhaba, dün tekyıldız motosikletten mt revenge bir kask aldım. beden olmadığı için içime sinmeyen bi renk almak zorunda kaldım. eve geldikten sonra pişman oldum. bu kaskı geri götürsem iade etme şansım varmı? bugün pazar olduğu için götüremiyorum, mecbur yarına kaldı. eğer iade edemezsem bi hak iddia etme hakkım varmı? bilgilendirirseniz sevinirim.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)