Harika bir gezi olmuş harika bir gezi raporo olmuş ellerinize tekerlerinize sağlık abi su altı çekimlerinide bekleriz kazasız belasız sürüşler inşallah.
Harika bir gezi olmuş harika bir gezi raporo olmuş ellerinize tekerlerinize sağlık abi su altı çekimlerinide bekleriz kazasız belasız sürüşler inşallah.
merhaba, 1 ağustos'ta Bursa çıkışlı Ayvalık, orada da 3 veya 4 gece kaldıktan sonra 5 ağustos cuma günü İzmir'e geçmeyi düşünüyorum. Planımı çadırkamp olarak yaptım şimdilik. İzmir'e gidince de hostel'de kalacağım. Gelmek isteyen olur mu?
Yamaha mt sahipleri bursada oturanlar facebook sayfasinda mt bursa ya bekleriz kapali gurup
Selamlar
Açıkcası mt125 düşünüyordum ilk olarak fakat kuzenim de motorseverdir. Triumph speed triple 1050 R diye şekil bi motoru var. Mt ler ufak sana dedi eski bi 250 cc motor bul bu yaz ve kışı onla geçir km yap öğren az iri olsun motor dedi. Ordan yola çıkarak gt 250 naked tercih ettim. Yarın (perşembe) almaya gidicem aksilik olmaz ise. Sınavıda geçtim hafta sonu kursda da çok iyi motor vardı baktım da kawasaki er6 n diye geçiyormuş . Fişek gibiydi alet yeniydi bide. Umarım tekerm düz basar hız sevmem , ergen gibi sağ-sol şerit değiştren biri değilim arabada da bakalım motor bize neler gösterecek.
Ehliyeti alıp az tecrübelenip eylül-ekim gibi gezilere katılıp hem bu güzel keyifli insanlarla tanışırım hem kendimi geliştiririm hemde çok bilgi tavsiye öğrenirim diye düşünüyorum.
öncelikle ehliyetin hayırlı olsun. niyetine girmişsin hyosung gt250 naked'ın ama ben senin yerine olsam ktm duke 200 alır bakardım keyfime. ktm gerçi parçaları pahalı olan bir motor fakat bana iki motoru sunsalar ben yine de ktm'i tercih ederdim. daha önce kullandım çok keyif aldım. tavsiye ederim. fakat, bursa'da servis biraz sıkıntılı onu da belirteyim. gerçi sadece bu yazı geçireceksen çok sıkıntı çekeceğini de sanmıyorum.
Duke 125 e bindim sadece oturdum diyeyim beğenmedim konforsuz geldi ve öne kaydım fazlasıyla birde çok ufakmış hacmen ktm 125-200 ondan 2-4 bin fazla vermeye değmez deyip bir yandanda bu hamleyi yaptık hayırlısı bakalım. İstediğim kadar geliştirebilirsem kendimi seneye kawasaki vulcan s kısmetse.
Merhaba arkadaşlar,
2015 Absli xmaximi satmak durumundayım.
Grup içerisinde düşünen olursa irtibat kurabilir.
Malum site ilan no: 323203660
Teşekkür ediyorum,
Amacım Bursa'dan bir arkadaşımıza yar olmasıdır.
herkese merhaba.11 sene önce topiğe ilk yorum yazanlardan biriyim. çok uzun süredir foruma dahil olamadığım için eski userdan (soparcan) giriş yapamadım. Adım Kemal Mudanyadayım. Ard arda arkadaşlarımı kazalarda kaybetmemden etkilenerek motosiklet kullanmaya 6 yıldır ara vermiştim ama artık tekrar buradayım. Elimden geldiği kadar etkinliklere dahil olmaya çalışacağım. Herkese güvenli ve keyifli sürüşler dilerim
Yarın gezi var mı?
Haftasonları nadiren musait oluyorum. Bu hafta sonu da boşa çıktı. Gezi varsa katılmak isterim. Gezi yoksa tek takilacagim. Rota onerirseniz sevinirim
önümüzdeki hafta için çizdiğimiz güzergah.. geçen hafta armutludaydık bu seferki gezimizde bolca fotoğrafla taçlandıracağız. rüzgarınız bol olsun
Geçen hafta ben de o taraflardaydım haberim olsaydı katılırdım size
Bu geziden haberim oldu ama bu seferde işlerden dolayı ben katılamayacağım, bir dahaki sefere artık..
Gezilerden fotoğraf paylaşımı yaparsanız seviniriz
Senelerdir upload ile fotograf eklensede elden geleni yapicaz artik her hafta bir tarafa yol cikar
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:12 ----------
[/COLOR]Evet hatirladim. Yarin otoparkta konuşuruz ozaman
aramızda yeni motosiklet kullanmaya başlayan arkadaşların olabileceğinden o yolu tercih etmedik. trilye yolunu 20 senedir kullannıyorum.Bizler için zevkli ama yeni arkadaşlar içinde bir o kadar riskli
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)