Arkadaşlar bu pazar bi etkinliğiniz var mı. Haber verirseniz sevinirim.
Manisa Salihli Motosiklet Festivalinden Kareler...Git Gel 650 km. devirdik ve harikaydı,Bu Yol sayesinde r25 e ısındım çünkü virajları müthişti...Sırada Kütahya kros yarışları var.Umarım Bu sefer vaktim olur ve önceden burayada yazıp sizleride davet edebilirim...
[![image](http://i.hizliresim.com/r9LYpm.jpg)](http://hizliresim.com/r9LYpm)
Bu Arada Bunlarda Hafta ARası Gazlama ve Toplantımızdan Kareler...
Çok Sevinirim. Mesela Manisa olayından haberim olsa idi hafta sonunu boş gecirmezdik. Havalar ısındı artık yol yapma zamanı.
Mustafa abim manisaya biz gitmedik.Daha doğrusu grup gitmedi. Bireysel gidenler yeşillik olsun diye foto paylaşmış. Grupça gittiğimiz gezilerde tek kişinin fotoğrafını koymayız biz. Mesela organize ettiğim gezilerde benim fotom ya bir ya iki karede paylaşılır. Grup ruhunu biz böyle yansıtırız. Hafta sonu hava durumuna göre gezi planı yaparım. Yanlız en son gezimizde olsaydın çok keyif alırdın emin ol. R 25 vardı sanırım en son gezide sende.Şimdi nc 750s mi var. Çok iyi makina. Bizimle fıtı fıtı gezersin artık 750 lik makinayla. Ha birde geçen yıl bize sözün vardı unutmadım, çanakkale şehitlikleri gezdirecektin bize...
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Eski dostlar havaların ısınmasıyla ortaya çıkmaya başladı nihayet.
Nerelerdesin Mustafa kardeşim? Epey bir zaman geçti görüşmeyeli.
İnşallah yakın zamanda görüşmek nasip olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:10 ----------
Helalin var kaptan,olayı çok güzel özetlemişsin.
12 Motor Gittik ,Erkeklerde ki fesatlık ta hiç çekilmiyor daha çok bayanlarda var zannediyordum neyse bırakalım 3 günlük dünya için basit kişilikleri ve olayları Konumuza dönelim Önemli Olan Yol yapmak,etkinliklere dahil olmak ,kimlerin ne kadar aktif olduğu fotolarla zaten sabit, kimseylede çekişme yarışma işi değil bu sadece gönül işi ve motosiklet sevgisi.İsteyen yandaşlarını burda toplayabilir,bizim amacımız bu işi sevenleri bilgilendirmek ve etkinlik zevklerine göre yönlendirmek....
Arkadaşlar 18-Mayıs saat 19.00 Mudanya -Mütareke Binası Önünde Kortejimiz vardır...Ordan da Konser etkinliğie kayılabilir gelenler kendilerini tanıtıp adımı verebilir (Nevin Hoca)...
Merhaba arkadaslar bursa da ikamet eden ev sahibi olan evi teleferik yada uludag civarinda oturan ev sahibi yuksek binasi olan arkadaslar var mi acaba
Hiç şaşırmadım nedense. Bursada hiçbir grubun kabul etmediği ego peşinde koşan insanlarla yolumuzu ayıralı iki yıl oldu. Huzur var. İşimiz gücümüz sevdamız iki teker. İşimize bakalım biz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:06 ----------
Hayrola erdoğan neden neden sordun bunları. Aklıma kötü kötü şeyler geliyor.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Bursada kask ve yazlık ceket alabileceğim çeşidi fazla olan bildiğiniz motosiklet mağazaları var mı?
Haaa çekemeyene anteni takacan yani. Bana ters konumdasın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Çeşidi bol olan neredeyse yok gibi. Kask nispeten bulursun ama mont çeşidi olarak çok yok. Birine sorduğumda mağzada internetten alıyor herkez şimdilerde ondan fazla çeşit getirmiyoruz dedi. Ama nispeten Bursa' da tekyıldız motor var çeşit bakımından en fazla ürün bulunduran. Oradan başla istersen.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------
Pazartesi iş çıkışı manzara keyfi
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:08 ----------
Hafta içide biraz dolanalım dedik millet çalışırken. Gölyazı' da bulduk kendimizi.
Hafta içi bile ful çekiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------
İyileşince bu yolu tekrar gitmeye varmısın osman abi. Yanlız bu defa tamamı dolanılacak yarımadanın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:36 ----------
Yahu şu gezilerinizin fotoğraflarını görünce Hyoyu garajından çıkarıp, Mudanya'yı birbirine katasım geliyor. Her dönüşünde yanlayasım geliyor. İçim kıpır kıpır oluyor
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
kısa süre önce aldığım duke 200 abs yi çok fazla rüzgar aldığından ötürü tarzıma uygun bulmadım uygun bir fiyata satıyorum ilan https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0055546/detay/
Suzuki AN125 47000Km,Sym Gts 250ievo 4000km,CBR 125 6500Km, ,Kawasaki Ninja 250R 14000km
Yamaha Xmax250 ABS 7000km, KTM Duke 200 ABS 3100km Yamaha Xmax250 8000km, Xj6n 18000km Xmax 250 Yollarda..
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)