Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Bursa - MT]

REKLAM ALANI
    exlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 ESD
    Alıntı semih1963 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyi günler. Bursa da Bell marka kask satan biryer biliyomusunuz?
    Bu eski halin arasında moto güven var orası Bell satıyor bende oradan almıştım. Ankara yolundan kent meydanı istikametine giderken davutdede istasyonunu geçiyorsun ilerde lastikçi var goodyear bayisi onun yanında ki aradan girdinmi 50 mt sonra sağda karşısı park zaten direk görürsün.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBF 150 - CBR 125 - YZF R25
    Alıntı exlem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu eski halin arasında moto güven var orası Bell satıyor bende oradan almıştım. Ankara yolundan kent meydanı istikametine giderken davutdede istasyonunu geçiyorsun ilerde lastikçi var goodyear bayisi onun yanında ki aradan girdinmi 50 mt sonra sağda karşısı park zaten direk görürsün.
    Teşekkürler memnunmusunuz kasktan

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Hayırlı akşamlar nasipse 4 mayısta aranıza katıla bileceğim askerlik bitti bitiyor

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    canınız sosis çekerse FSM bulvarında New flavor hot dog'a beklerim mt ye cazip indirimlerle
    berkut denedi beğendi referansımız sağlam tontonumuzdan

exlem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 ESD
    Alıntı semih1963 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşekkürler memnunmusunuz kasktan
    Ben memnunum ama şöyle söyleyeyim daha önce hiç başka kask kullanmadım o yüzden ne iyisinin ne de kötüsünün tadını biliyorum

search16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GTS Evo 250 - Hero Hunk 150
    ===KAPIDAĞ YARIMADASI MANGALLI GEZİYE DAVETLİSİNİZ===

Muhteşem doğası ve bölgenin eşsiz koylarıyla ünlü kapıdağ yarımadasının güzelliklerini gezmeye, görmeye bekliyoruz. Sağ tarafı deniz sol tarafı orman olan, harika virajları ve samimi halkı ile dolu minik köylerin olduğu bir rota hazırladım. Geçtiğimiz dönemde keşif amaçlı yaptığım gezide çok keyif almıştık ve aynı rotayı mt ailesinin dahada kalabalık olduğu şu dönemde görmesi, aynı keyfi yaşaması için tekrardan düzenliyoruz.

Gezi tarihi: 01/05/2016
    Saat: 09:30
    Toplanma bölgeleri: 1.Merinos üst kapı girişi, 2. İzmir yolu köfteci yusuf 3. İzmir yolu mintex ( 09:30 1. toplanma bölgesi hareket saatidir )
    Dönüş saati (ortalama): 18:00

Toplam rota uzunluğu: 310 km
    Yol durumu : %90 asfalt %10 stablize toprak ve bozuk zemin. Ballıkaya ve Turanköy arası toprak zemin olup yol yüksek cc ve racing motsikletleri zorlayabilir.Stablize yol uzunluğu totalde 8-12 km civarı.
    Hava durumu: Yağış yok, rüzgar max saatte 14 km civarlarında
    Max hız ve cc katılım durumu: 100km max hız durumu. 8 - 12 km lik bozuk alanda motorunun hakimiyetini sağlayabilecek her tarz motosiklet katılımcı olabilir.

Son toplanma bölgesi olan mintex ten start aldıktan sonra ilk mola ve yakıt dolumu yapacağımız yer olan bandırma erdek yol ayrımı olan opet e kadar mola verilmeyecektir. Yakıt dolumu ve kısa ihtiyaç molası ardından tatlısu köyünde çay molası verilecektir. Mola ardından yola devam ediyoruz, bir sonraki istikamet turan köy. Tatlı su ile turan köy arasında harika bir manzara eşliğinde yemek molamızı vereceğiz. Bu alanda herkez kendi getirdiği sucuk ekmeklerini yada köftesini pişirecek. ( Mangal kömür ve şiş benden )Çabuk pişecek malzemelerin getirilmesi rica olunur. Sırada turanköy de yemek sonrası çay molası. Yaklaşık mesafe 12 km. Çay molası ardından erdek merkeze geçiyoruz. Burada 30-40 dk lık serbest zaman verip dönüş rotasına geçiyoruz. Önceki gezilerdede yaptığımız gibi ara zamanlarda güvenli limitlerde gazlama serbest bırakılacaktır. Gölyazı son mola yerimiz. Dileyen Gölyazı' da çay molasına katılabilir dileyen Bursa' ya dönüşe devam edebilir.

Keyifli ve güvenli bir gezi olması dileklerimle.

Kaptan COŞKUN TERKİN.
    Apices bunu beğendi.
    Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı Alper Karademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    canınız sosis çekerse FSM bulvarında New flavor hot dog'a beklerim mt ye cazip indirimlerle
    berkut denedi beğendi referansımız sağlam tontonumuzdan
    Oooo tonton ha , lastiğini pıçaklıcam senin .
    kotucocuk13 bunu beğendi.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Muhteşem doğası ve bölgenin eşsiz koylarıyla ünlü kapıdağ yarımadasının güzelliklerini gezmeye, görmeye bekliyoruz. Sağ tarafı deniz sol tarafı orman olan, harika virajları ve samimi halkı ile dolu minik köylerin olduğu bir rota hazırladım. Geçtiğimiz dönemde keşif amaçlı yaptığım gezide çok keyif almıştık ve aynı rotayı mt ailesinin dahada kalabalık olduğu şu dönemde görmesi, aynı keyfi yaşaması için tekrardan düzenliyoruz.

Toplanma bölgeleri: 1.Merinos üst kapı girişi, 2. İzmir yolu köfteci yusuf 3. İzmir yolu mintex ( 09:30 1. toplanma bölgesi hareket saatidir )

Yol durumu : %90 asfalt %10 stablize toprak ve bozuk zemin. Ballıkaya ve Turanköy arası toprak zemin olup yol yüksek cc ve racing motsikletleri zorlayabilir.Stablize yol uzunluğu totalde 8-12 km civarı.
    Max hız ve cc katılım durumu: 100km max hız durumu. 8 - 12 km lik bozuk alanda motorunun hakimiyetini sağlayabilecek her tarz motosiklet katılımcı olabilir.

Son toplanma bölgesi olan mintex ten start aldıktan sonra ilk mola ve yakıt dolumu yapacağımız yer olan bandırma erdek yol ayrımı olan opet e kadar mola verilmeyecektir. Yakıt dolumu ve kısa ihtiyaç molası ardından tatlısu köyünde çay molası verilecektir. Mola ardından yola devam ediyoruz, bir sonraki istikamet turan köy. Tatlı su ile turan köy arasında harika bir manzara eşliğinde yemek molamızı vereceğiz. Bu alanda herkez kendi getirdiği sucuk ekmeklerini yada köftesini pişirecek. ( Mangal kömür ve şiş benden )Çabuk pişecek malzemelerin getirilmesi rica olunur. Sırada turanköy de yemek sonrası çay molası. Yaklaşık mesafe 12 km. Çay molası ardından erdek merkeze geçiyoruz. Burada 30-40 dk lık serbest zaman verip dönüş rotasına geçiyoruz. Önceki gezilerdede yaptığımız gibi ara zamanlarda güvenli limitlerde gazlama serbest bırakılacaktır. Gölyazı son mola yerimiz. Dileyen Gölyazı' da çay molasına katılabilir dileyen Bursa' ya dönüşe devam edebilir.

Kaptan COŞKUN TERKİN.
    Günlerin daha kısa olduğu zamanda bu geziyi yapmıştık. Kesinlikle kaçırmayın derim.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

dovahhkin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 250 ABS
    merhabalar bursa mt ailesi xmax250 mi satıp KTM duke 200 abs aldım

HAKANNICA bunu beğendi.

Apices - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf 250/Tvs Apache
    Alıntı Alper Karademir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar bursa mt ailesi xmax250 mi satıp KTM duke 200 abs aldım

http://i.hizliresim.com/Pkmkp8.jpg
    Hayırlı olsun, güzel motor.
    Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Bu akşam saat 19.00 da Bir Grup Motorcu Arkadaş Mudanya Mütareke Binasının Orada Cofe shott ta Arkadaşımız Pınar'ın yeni motosikleti cbr sini kutlıycaz,Mudanya deniz havası almak ve tanışmak isteyenleri bekleriz. ..

Alıntı search16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Kaptan COŞKUN TERKİN.
    Search ozelden numarami atiyorum. Benide whatsapp grubuna eklersen cok sevinirim. Simdiden eyvallah

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------

Merhaba. Adım Hasan. Insallah bu yaz ilk motorumu alacağım. Pulsar 150 ns düşünüyorum. Motoru almadan tüm ekipmanları almayı düşünüyorum. 20 yaşındayım. Universite öğrencisiyim. Ankarada psikoloji okuyorum. Benide gruba alırsınız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Mustafakemalpaşa/Suuçtu Şelalesine yaptığımız geziden fotoğraflar. Çok güzel bir piknik alanı herkese tavsiye ederim.

Ben ve uçsuz bucaksız dağlar...

Piknik alanına iki motosiklet ile geldik. Mondial Loyal yani sağdaki kırmızı benim, beyaz olan Mondial Super Boy arkadaşım Harun'un motosikleti.

Arkadaşım Harun.

search16 ve HAKANNICA bunu beğendiler.

n_tuncak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 1000 Multistrada
    Gelen Gelmeyen Tüm Dostlara Tşkkürler-Mütarke-Yıldız Tepe-F.S.M.Bulvar Gazlamalı Muhabbtin dibine vurmalı Harika Bir Geceydi...Yeni Cbr ın hayırlı olsun Pınar kazasız belasız inş...

HAKANNICA bunu beğendi.

Motosikleti
    ===OLAY BUDUR===

18 motosiklet 23 katılımcı ile harika bir geziyi daha sonlandırdık. Kaçıranlar katılamayanlar üzülmesin, BOLU ABANT gezisine bekleriz. Biz susalım fotolar konuşsun buda bizden KAPAK olsun.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:09 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:15 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

furkanuc, HAKANNICA ve Apices bunu beğendiler.

Cok guzel az kaldi bursa
    Benelli tnt25 aldim gibi

Motosikleti

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:34 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:16 ----------

Ballıpınar köyü çay molası

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

Doğanın güzelliğine bakarmısınız..

tlgknbs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 Naked
    Merhaba arkadaşlar,
    Pazar günü yaptığımız Bursa-Erdek sucuklu mangallı doğa gezimizden kesitlerle gezinin tamamının videosunu ekte paylaşıyorum.

Not:Video sesi gürültü sebebiyle müzik ile değiştirilmiştir. HD İzlemenizi tavsiye ederim
    search16, HAKANNICA ve Apices bunu beğendiler.
    İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR

Motosikleti
    Alıntı tlgknbs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Pazar günü yaptığımız Bursa-Erdek sucuklu mangallı doğa gezimizden kesitlerle gezinin tamamının videosunu ekte paylaşıyorum.

Not:Video sesi gürültü sebebiyle müzik ile değiştirilmiştir. HD İzlemenizi tavsiye ederimhttps://www.youtube.com/watch?v=FMcFF93uMOc
    Tolga süpersin. Ben çok keyif aldım bu geziden. Yeni arkadaşlar yeni rotalar ile çok keyifli bir yaz geçireceğiz
    tlgknbs ve HAKANNICA bunu beğendiler.

Felis Leo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HHH
    Merhaba arkadaşlar, resimdeki maxem 45 lt çantayı elinde daha küçük çanta olan bir arkadaşla değiştirebilirim, benim cup motora büyük geldi, daha önce inazuma motoruma takmıştım bana göre ona bile büyük geliyordu.
    5057702039 tel.
    HAKANNICA bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler