Herkese selam tekrar..
Gezmekten fırsat bulamıyoruz bakınmaya (şenlikler vs..) Görüşmek ümidiyle...
Herkese selam tekrar..
Gezmekten fırsat bulamıyoruz bakınmaya (şenlikler vs..) Görüşmek ümidiyle...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
slm. arkadaşlar şimdiye kadar kask kullanmıyordum ama artık kullanmaya karar verdim Bursa'da kask ve motorsiklet kıyafeti alabileceğim bol çeşitli tavsiye edebileceğiniz uygun bir yer varmı.tşk.ederim.
slm. arkadaşlar Bursa'da motorsiklet kask ve kıyafetleri satan yer tavsiye edermisiniz.tşk.
benimle irtibata geçebilirsin...Her model marka kaskı temin ederiz.msn adresim yazılı istersen benimle irtibata geç.İstersen fomaradaki yeşilırmak dersanesinin arka sokağında TEKYILDIZMOTOR var arkadasım...Oraya git yeni modeller geldi süper şeyler var..agv-nolan-lazer-cox-airoh hazırda olanlar bildiğim kadarıyla başka istediğin bir model olursa da anında getirtir.Çok süper agv kasklar var.Ben nolan almasaydım hiç düşünmeden alırdım...
AKIN FİDAN
selam arkadaşlar uzun bir aradan sonra yeniden burdayım.malum iş güç anca vakit oluyo.bugün direksiyon sınavına girdim ve ehliyeti almaya hak kazandım.herşey eksiksiz olacak bakalım.Sanırım motorumuda satıp cc yükselteceğim.artık baya oldu ya.değiştirelim keratayı.aklınızda bulunsun şöle temiz mondial 150 zc isteyen olursa benle irtibata geçsin.zaten yakında ilanıda koyacam ama pek fırsatım olmuyo bu aralar.İki hafta önce yeni kask aldım.çeneden açmalı mat siyah marushin marka ve gayetde memnunum.isteyen arkadaşlara adres verebilirim.yanlız bişey soracağım.ben bu kaskı neyle temızleyecegım?hadi vizörünü anladıkda bu gövde kısmı nasıl temizlenecek bir bilgisi olan varmı?leke bırakmadan çizmeden neyle silebilir yada temizleyebilirim.görüşmek üzere arkadaşlar.kendinize iy bakın
16 BYB 49
İi de yazılı sınavda 3ayrı puan alınıyor...motor-trafik-sağlık????Nasıl oluyor??Tek puan alınıyor...
AKIN FİDAN
Organizasyon isteyenler benimle irtibata geçsinler...Pazar günü yaza merhaba demek isteyenler.Bursa'da yeni motorcu arkadaslarla tanışmak isteyenler benimle irtibata geçsinler.Gerçekten aktif bir grubumuz var bursa'da sizleri de aramızda görmek isteriz.Orhan abim bi ara seni de görmek isteriz aramızda.Senin gs500'de artık yaza hazırdır hem...Salı akşamları 20den sora Kültürpark içi Vitamin'deyiz arkadaslar bekleriz hepinizi....Bu pazar yaz sezonu açılış gezimiz var.İsteyenler katılabilirler...
AKIN FİDAN
Akıncığım bu aralar işlerim yoğun,pazar günü İstanbula gidiyorum fuar çalışmalarım var,http://www.konfeksiyonmakinelerifuari.com/ 29-30 u gibi döneceğim.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
İnşallah biraderim görüşelim,hasret giderelim.
Selamlar sağlıcakla kalın.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bursa / Hürriyet
Marka Mondial
Model 150 ZAT
Tipi Maxi Scooter
Motor Hacmi 150cc
Renk Siyah
KM 9000
Yıl 2006
fiyatı : 2100
mt üyelerine küçük bir pazarlık payı vardır
çok sevdiğim motorumu artık bana cc olarak küçük geldiği için
üzülerek de olsa satmak istiyorum.
çok temiz ve özenli kullanılmıştır..
sınıfında yani çin malı tüm maxiscooterlar içinde en kaliteli ve dayanıklı olanıdır, uzun zamanlarda uzun yollarda onunla birlikte olmak isteyeceksiniz...
düşmüşlüğü kazası belası yoktur, bir iki ufak çizikde garaja sokarken olmustur...
boyutunun aksine cok kıvrak ve seri makinedir
max hızı 100-110 km/s dir km de 90ykr yakıyor
kappa 35litre topcase fiyata dahildir...
topcase istenmezse fiyattan düşülür..
2008 mart ayına kadar garanti kapsamındadır...
sym gts - aprilla atlantik 250 yamaha xmax 250 gibi
250 cc maxiscooterlarla takas olabilir.
Hadi hayırlısı Allah gönlünüze göre versin..
Selamlar tüm herkese...
sonunda aldım burgman 400 cc
ve çok temiz bir motor
allah herkese nasip etsin...
Hayırlı olsun havalar gibi ortam da ısınmaya başladı...
hayırlı olsun burgmanın kardeş.bu arada bende satılıga cıkartıyorum mondıal 150 zc'mi hafta sonunda.bir otomobil almak zorundayımda maalesef.motorun yerini asla tutmucak ama zorunluluk ne yapalım
16 BYB 49
eyvallah saolun
toplanmıyormusunuz arkadaşlar.
ben yeniyim
eyer öyle birsey varsa banada haber verin (en azından hafta sonları)
msn ersel_demirhan@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)