Resim atmayı seviyoruz abi biz. Atayımda şenlensin forum.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
[/COLOR]
viraj almayı bilmeyen gelsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:15 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Olimpostan ayrılmadan hemen önce. Hazırlıklar başladı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
Nasıl bir gezi yapmışız. Ömrümüz boyunca unutamayız....
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:23 ----------
Didim son duraktı...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------
125 cc ile 1850 km 5 gün.
Merhaba , bursa da kamuflaj motosiklet pantolonu (korumalı) bulabileceğim bir yer var mı ?
Merhaba arkadaslar.İstanbulda oturuyorum ancak ailem Bursa'da olduğu için genelde hafta sonları geliyorum.Fırsat olursa sizlerle tanışmak isterim.
Hoş geldiniz.
Gezi haberlerimizi buradan takip edebilirsiniz.Biz de sizle tanışmayı isteriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
Merhaba, bilginiz var mı bilmiyorum ama, motomax yeni yerine taşındı. Eskiden Atatürk stadının hemen üzerindeydi.
Şimdi yeni yeri Çekirge'ye doğru giderken polis karakoluna gelmeden önce sol tarafta(Yıkılan intam binalarına yakın), biraz içeride kalıyor.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Eskişehir deki motomax Bursa ya da şube açmış, çelikpalastan çekirge meydanına giderken solda.
Yarın toplantı olacak mı barış kafede ?
Buradan toplu fuar gezintieri yapardık eski sayfalarda bulabilirsiniz...BoĞazdan Motosikletle geçmenin keyfi müthiş şiddetle tavsiyemdir...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)