slm arkadaşlar. epey zaman sonra şöyle bir bakayım dedim ama birkaç sayfa içinde pek tanıdık (yada samimi olduğum) birini göremedim.
eh 2012'den beri girmeyince normal böyle olması. neyse bu mesajı gören tanıdıklar çıkarsa bir dürtsün bari.
selamlar, iyi günler, iyi sürüşler...
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
yardımcı olayım abi
Oğuzcan, şu resim yükleme işi zoruma gitmese, ne resimler paylaşacağım, hiç sorma.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:25 ----------
Motosiklet severlere duyurulur:
03/02/2016 çarşamba günü saat 19.30'da Nilüfer Barış cafede Bursa MT toplantısı yapılacaktır.
Motosikleti olsun ya da olmasın tüm ikiteker sevdalılarını sıcak bir ortamda buluşmaya bekliyoruz.
Not:Barış cafe Nilüfer migros arkasında, Canaydın okuluna çok yakın bir konumdadır.Yeri bulamayan olursa
Özelden mesaj atsın,detaylı tarif ederiz.
Motosiklet severlere duyurulur:
03/02/2016 çarşamba günü saat 19.30'da Nilüfer Barış cafede Bursa MT toplantısı yapılacaktır.
Motosikleti olsun ya da olmasın tüm ikiteker sevdalılarını sıcak bir ortamda buluşmaya bekliyoruz.
Not:Barış cafe Nilüfer migros arkasında, Canaydın okuluna çok yakın bir konumdadır.Yeri bulamayan olursa
Özelden mesaj atsın,detaylı tarif ederiz.
İnsallah güzel bir toplanti olacak. Tam kadro ordayız.
Yetişebilirsem tanışırız inşallah
Keşke gelebilseydin Halil. Sağlık olsun ne diyelim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
İşim dolayısıyla bende biraz geç katılacağım.Geç de olsa gelebilirsiniz,hemen dağılmıyoruz, bekleriz inşallah.
bende gelmeye çalışacağım
Oğuzcan gel gel.
Epeydir görüşemedik, iki sohbetin belini kırarız, yeni rotalar belirleyeceğiz.
Tam senin sevdiğin konular.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:02 ----------
Sizi de bekleriz, bu güne kadar tanışmadık,tanışmış oluruz.
Yapma be Halil. Üzüldüm şimdi. Sağlık olsun. Tolplantıyı karacabeyde itfaiye merkezinde mi yapsak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------
Bekleriz. Buyrun gelin. Saat 22 yi bulur dağılmamız. Muhabbet sağlam olunca zaten zaman nasıl geçiyor anlamıyoruz.
Bundan sonra butun toplantıları itfaiyede yapalım beni cok calıstırıolar
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)