Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Bursa - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    blue_dolunay büyük harfle,tamamı renkli ve yazı karakteri büyük harflerle yazma.
    MotoRsiklet değil,motosiklet.
    Forumda yazışma yaparken düzgün Türkçe kullanmaya özen gösterelim.Yazışmalarımızda kullandığımız yazı karakterlerinin boyut ve rengine de dikkat edelim.Bu konu hakkında fazlasıyla açıklama forum kurallarımızda zaten mevcuttur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    docHONDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800, Sym joymax 250i
    slm larrrr bende bursadan celil...

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı skycaptain adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya mevzu üzerine ne kadar çok polemik yarattınız ya.Ben arkadaşa tavsiyede bulundum sadece doğru yönlendirme yapmak adına ve bu işte biraz tecrübe sahibi olduktan sonra. Ayrıca hiçbiriniz konuyu da anlamamışsınız. Bir sıkıntınız mı var hemen savunma durumuna geçiyorsunuz. İki tekere benim kadar saygı duyan başka motorcu da yoktur ayrıca daha önce ne yazdığımı da iyice okuyun lütfen. Ben mobilet kötü de demiyorum. patriot sen de polemiğe takılma bari. Ayrıca önce tecrübe sahibi insanlara saygı lütfen. Ha ben tavsiyede bulunurum seçim senin arkadaşım.
    Burada kimsenin anlama güçlüğü yok emin olabilirsin...Benim asıl anlatmak istediğim yol ve hava şartları uygun olduktan sora honda cbr125r'nin 140km gibi bir sürate ulaştığı.Ayrıca forumda suspect nickli arkadasımızın 155km/h ulaştığını öğrendim...Sadete gelelim bu da yeni başlayan birine fazlasıyla yeteceğinden şüphen olmasın...Hiç bir motoru kimse kötülemiyor burada..125cc yetmemesi demek en az 10000km yapmak gerekir.Bu km'yi yaptıktan sora da yetmemesi gibi bir durum söz konusu olamaz kesinlikle yeter, lakin insanoğlu herzaman daha fazlasını ister...cbr125r belki de yeni başlayan biri için bile seri bir motosiklet olabilir.Ama kontrolü kilosu itibarı ile kolaydır.

Kimsenin burada bir sıkıntısı olamaz sebebi ise insanları yanlış yönlendirme yapmamaktır.Burası yardımlaşma adına kurulmuş bir forumdur.İsteyen yardım eder isteyen köstek olur.Belki de söylenilen sözlerle etki yaratır negatif veya pozitif.Bilemem.Eğer sorunsuz şekilde motosiklet camiasına giriş yapılmak isteniyorsa.Çin mallarında uzak durulmak isteniyorsa ayrıca..yamaha ybr-honda cbr125r ayrıca bir de cbf150 var ama sorunlu olup olmadığını görmek için biraz daha beklemek lazım...Bu motorlar başlangıç için ideal motorlardır.Ayrıca scooter demişsiniz farklı tarzlar bunlar karşılaştırma yapmak için.Bir kere otomatik şanzıman ile manuel şanzımanı karşılaştırmışsınız...
    AKIN FİDAN

skycaptain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki an400 burgman
    aynı şeyleri söylüyoruz zaten de sen savunma refleksine niye giriyorsun kardeş herkes sahibi olduğu şeyi över bu polemiği zaten fazla uzatmayalım ayrıca forumların ne işe yaradığını da iyi bilirim ultraukala kardeş

kontgerilla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dominar400ug
    selam bursa... biraz sakin lütfen..

Düşünsenize : Bir motorunuz olsa ve motor hacmi ayarlanabilir olsa İlk aldığınız zaman 125 cc ye ararlasanız sonra geliştikçe 50 - 100 cc arttırarak büyütseniz :=)

Önemli olan "seçtiğiniz motosikleti" keyifli ve güvenli bir şekilde sürmektir.

Hepinize güvenli sürüşler

Saygılarımla

Volkan

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    arkadaşlar bir hatam olduysa kusura bakmayın benim anlatmak istedigim motosiklet kullanıcı dendigi zaman ayrım yapılmaması herkezin kendi zevkine gore bir motosikleti secer bizim yani 2 teker severlerin 50 cc'de olsa 1000 cc'de olsa surucusune saygı duymak gerekiyor tekradan özurlerimi kabul edin
    motosikleti olmayan arkadasları enkısa zamanda motosiklet sahibi olurlar
    saygılarımla
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

Motosikleti
    ZS 200 GS
    slmm arkadaşlar
    ben aranıza yeni katılıyorum ve bundan sonra daha sıok görüşeceğimizi düşünüyorum...motoruma gelince henüz yok son 2 hafta düşünme aşamasındayım gerçi kararımı verdimde bakalım kısmet ayın 22'sinde zealsun gs200 alıyorum arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan varmı bana biraz bigi verirseniz sevinirim... İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
    öle heryere imza atılmaz :P

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı handsome2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slmm arkadaşlar
    ben aranıza yeni katılıyorum ve bundan sonra daha sıok görüşeceğimizi düşünüyorum...motoruma gelince henüz yok son 2 hafta düşünme aşamasındayım gerçi kararımı verdimde bakalım kısmet ayın 22'sinde zealsun gs200 alıyorum arkadaşlar bu motor hakkında bilgisi olan varmı bana biraz bigi verirseniz sevinirim... İLGİLENEN ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
    hoşgeldin..msn adresim var.Oradan ekle beni o motor hakkında çok daha fazla bilgisi olan bir arkadas ile haberleştireyim seni..Kendisi bu arada bursa zealsun yetkili satıcısı...Tekyıldız Motor...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    ZS 200 GS
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin..msn adresim var.Oradan ekle beni o motor hakkında çok daha fazla bilgisi olan bir arkadas ile haberleştireyim seni..Kendisi bu arada bursa zealsun yetkili satıcısı...Tekyıldız Motor...
    kardeş ben anlaştım buradan plaza motor ile ama tekyıldız ile beraber çalışıyolar zaten...önemli olan motoru satıcısından değilde kullanıcısından dinlemek zealsun hakkında senin fikirlerin ne ondan bahset iyi seçimmi yoksa hemen değiştirecem gerçi çok araştırdım iyi diyolar ama sende fikrini söle bakalım...msn'yede ekledim sağ olasın...
    öle heryere imza atılmaz :P

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı handsome2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş ben anlaştım buradan plaza motor ile ama tekyıldız ile beraber çalışıyolar zaten...önemli olan motoru satıcısından değilde kullanıcısından dinlemek zealsun hakkında senin fikirlerin ne ondan bahset iyi seçimmi yoksa hemen değiştirecem gerçi çok araştırdım iyi diyolar ama sende fikrini söle bakalım...msn'yede ekledim sağ olasın...
    o motoru kullandı aynı zamanda Ben o motoru altında görmedim biz tanıştığımız sırada satmıştı.. Şahsi fikrimi sorarsan eğer peşin paraya alıyorsan..Çin motorlarına bulaşma o paraya ikinci el ybr125-cbf150-cbr125r en mantıklısı derim.Bizzat kendim 3ünden birini alacağım.Çok ilginç sorunlar çıkartıyor çinli makinalar.Ama sen beğendiysen mesele yok.Ama motora göz kulak olmayı kesinlikle bırakma.DEvamlı kontrol et ettir...
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    yok
    Selamlar Gemlik'ten Haldun,
    aranızda bulunmaktan şeref duyarım.
    filler yaşlanıpta ölecekleri zaman, tek başına ıssız bir yere giderlermiş...

ben şimdi oradayım, bekliyorum...

rafethasal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Regal Raptor 250 + HT-125

Setbaşı hk...

Arkadaşlar sizinle başımdan geçen bişeyi paylaşayım.
    Bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.

Setbaşındaki motorlu polis arkadaş trafik sıkışıkken bana seslendi, kask sis barda takılıydı, normalde kafama takarım ama hava felaket sıcaktı ve 200 metre sonra park edecektim. Neyse seslendi memur arkadaş bana ve dediki kafana tak onu. Bu sırada trafik akmaya başladı. Gitmeye niyetlendim. Durdurdu tekrar, bekliyorum tak öyle git dedi.
    Tabi karizma reset.
    Güneş gözlüklerini çıkarttım. arkadan kaskı aldım. O biçim jöleli kafaya kaskı taktım. Bu arada heres bana bakıyor, benim renk yavaş yavaş kırmızıya dönüyor tabi. Utandım doğal olarak. :D

Demekki neymiş... Kasksız motora binmek karizmayı daha fena çizmekmiş.
    Öğrendik allaha şükür. Paylaşayım dedim.

Haaa... bide o memuru tanıyanınız varsa. Selamlarımı iletin, yaptığı beni çok derinden etkiledi. Ceza yazsa bu kadar etkili olmazdı. Allah var yani.
    [B]" Burn The Rubber, Not The Soul... "[/B] :cat:

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Takın arkadaslar lütfen kasklarınızı...Karizma falan düşünmeyin lütfen çünkü kaza anında kafanız asfaltta patlayınca hiç karizmatik durmuyor...Lütfen daha fazla ölümlü kaza haberi okumak istemiyorum...
    AKIN FİDAN

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    selam arkadaşlar abiler nasılsınız iisiniz inşallah uzun süredir aranızda değildim valla iş güç falan derkene fırsat bulamıyorum....

bu arada baba oluyorum hemde erkek babası onada motor sürmek için en üst seviye eğitimi vericem oda babası gibi motorcu olacak .....inşallah

çok yeni gelen arkadaş var beni tanımazlar ama bizde bu sitenin eskilerindeniz
    hepinize saygılar sevgiler hoş geldiniz daima hepimiz kalıcı oluruz inşallah...

İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Alıntı rafethasal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar sizinle başımdan geçen bişeyi paylaşayım.
    Bu arada yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum.

Setbaşındaki motorlu polis arkadaş trafik sıkışıkken bana seslendi, kask sis barda takılıydı, normalde kafama takarım ama hava felaket sıcaktı ve 200 metre sonra park edecektim. Neyse seslendi memur arkadaş bana ve dediki kafana tak onu. Bu sırada trafik akmaya başladı. Gitmeye niyetlendim. Durdurdu tekrar, bekliyorum tak öyle git dedi.
    Tabi karizma reset.
    Güneş gözlüklerini çıkarttım. arkadan kaskı aldım. O biçim jöleli kafaya kaskı taktım. Bu arada heres bana bakıyor, benim renk yavaş yavaş kırmızıya dönüyor tabi. Utandım doğal olarak. :D
    Demekki neymiş... Kasksız motora binmek karizmayı daha fena çizmekmiş.
    Öğrendik allaha şükür. Paylaşayım dedim.
    Haaa... bide o memuru tanıyanınız varsa. Selamlarımı iletin, yaptığı beni çok derinden etkiledi. Ceza yazsa bu kadar etkili olmazdı. Allah var yani.

Allah çizdirmesin.Ben ve arkadaşlarım 20 sene önce kask vs korumalar satılmazken getirtebilmek için dört dönüyorduk,şimdi çerez parasına kask satılıyor ama alsada takan yok.

Alıntı V&B adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam arkadaşlar abiler nasılsınız iisiniz inşallah uzun süredir aranızda değildim valla iş güç falan derkene fırsat bulamıyorum....
    bu arada baba oluyorum hemde erkek babası onada motor sürmek için en üst seviye eğitimi vericem oda babası gibi motorcu olacak .....inşallah
    Anlat anlat heyecanlı oluyor,kayboldun hayırdır.

Arkadaşlar bu başlığı bu saatte 3. sayfada buldum yakıştıramadım.
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Orhan abim ve diğer büyüklerim gittiğinden beri buranın tadı tuzu yok...cem avukatım,mangal abi,volkan abi,kontgerilla hiç birisi uğramyorlar artıkın...
    AKIN FİDAN

ozkansava - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    JONWAY 150 T-2 YY Furnace
    Alıntı V&B adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Volkan'cığım hayırlısı olsun diyelim hadi bakalım bekliyoruz mutlu haberleri.
    Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr

blue_dolunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bursa - Muğla - Çanakkale / Biga / Karabiga
    Motosikleti
    Suzuki VS 800 İntruder ve Yakında Yamaha R1 & R6
    slm millet aramıza yeni katılan arkadaşlara hos geldiniz diyorum eskileride buraya davet edyorum ne olursa olsun bursamızda cok motosikletci arkadasımız var biliyoruz herkezi sitemize davet ediyorum tabiki daha iyi surus keyfi icin kendinnize iyi bakın gorusuruz
    Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
    Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)

Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....

V&B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYUSONG GV 650 dermişim :)
    valla ORHAN abim kusura bakma inşallah buralara sık sık uğrucam merak etmeyin UKALA kardeşim sende merak etme...ÖZHANIM eyvallah kardeşim bende sabırsızlıkla bekiyorum valla biricik oğlumu .....

yeni katılan arkadaşlar aramıza hoş geldiniz .......

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)

Bu Konudaki Etiketler