arkadaşlar temiz cbr 125 arıyorum görenlerin duyanların irtibata geçmesi rica olunur max km 15000
Oyuna 2 kap ile başlarsın. Biri şans dolu, diğeri boş. Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar, boş kabı deneyim ile doldurmaktır.
Bizlerin(Coşkun ve ben) çıkıyor da, sizlerin çıkmıyor.
29 Ekimde kortej yapılacak mı bir bilginiz var mı?
eyv. motoru 250 lik almaya karar verdim bu arada. temiz bir cbr250 arıyorum km aynı 15000 geçmezse iyi olur. bu arada fikrinizi almak istediğim bir konu var. sıfır motor almamı önerirmisiniz. kullanmayı farklı bir 5vites motorda öğrenicem. aldığımda en az 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum. rodaj bakımlar dahil sorunsuz bir şekilde kullanıcam sıfırda olsa 2.elde olsa. sıfır olursa aldığım gün lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum yani tabiri caizse zehir gibi birşey olucak sıfır olursa değerli yorumlarınızı bekliyorum. iyi forumlar
HONDA CBR 250 RR ((2016)) makine budur!
Oyuna 2 kap ile başlarsın. Biri şans dolu, diğeri boş. Amaç; dolu kaptaki şans bitene kadar, boş kabı deneyim ile doldurmaktır.
31/10/2015 cumartesi günü Narlı Armutlu gezisi. Viraj yapmak, güneşli havanın tadını çıkartmak isteyenler son fırsatları kaçırmasın.
Yalova yolu özdilek karşısındaki köfteci yusuf yanında saat 11:00 da toplanıp hareket ediyoruz. İlk mola narlıda. Sonraki rotamız Armutlu istikametine. Armutluda yada o civarda bulduğumuz bir yerde yemek molamızı verdikten sonra duruma göre geri dönüş yada yalova tarafına doğru yön vereceğiz. Tahmini Bursa'ya dönüş saat 17:00 civarı.
Geziye katılımda cc farkı aranmamaktadır. Katılımcıların koruma ekipmanlarının tam olması zorunludur. Yoldaki genel hız limitimiz katlımcıların cc durumuna göre toplanma alanında belirlenecektir.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
arkadaşlar herkeze selamlar,
bu motoru satıyorum sizlerden ilgilenen olursa diye burdada paylaşmak istedim, gv 650 alıcam şubat ayında planlarım bu şekilde malum kışta geliyor, bunu pek kullanamıycam ilerleyen günlerde..
malum site linki
sezonun son gezisi olur heralde.. valla kaçmaz bu gezi
01/11/2015 pazar günü narlı armutlu gezisi.
1. Coskun
2. osman
3. Onurhan
4. Taygun
5. İsmail
6. Halil
7. Tuncay
8. Mehmet
9. sinan
10.onur
11.memduh
12.....
wuuuu ilgi büyük. yokmu arttıran
[QUOTE=search16;3756247]01/11/2015 pazar günü narlı armutlu gezisi.
1. Coskun
2. osman
3. Onurhan
4. Taygun
5. İsmail
6. Halil
7. Tuncay
8. Mehmet
9. sinan
10.onur
11.memduh
12.erkan
13.muhammmed
12 motorlu dostumuzla muhteşem bir hafta sonu geçirdik. Katılanlar neredeyse yine kemik kadro. 210 km lik bir gezimizide kazasız belasız sonlandırdık. Resimler gelecek yakında az kaldı birazdan.
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)