agalar kandiliniz mubarek olsun allaha emanet olun...
agalar kandiliniz mubarek olsun allaha emanet olun...
MÜBAREK KADİR GECESİNDE HAYIRLI TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH.
Selam Arkadaşlar Bende inegölden Aranıza Kaltıldım
Slm güzel şehrinin güzel insanları bende bursa dan özkan aranıza yeni katıldım saygılar
Ramazan bayramımız mübarek olsun.. Allah bu mübarek günü hakkıyla yâd etmeyi cümlemize nasip eylesin..
Amin. Tüm arkadaşların Ramazan bayramını kutlarım.
Herkesin Ramazan bayramını kutlarım, kazasız belasız sürüşler
Arkadaşlar Elimde 110-90-16 iç dış lastik var. Üretim tarihi eski ama dişleri yenmemiş, yani sağlam lastik. İhtiyacı olana elden bedelsiz verebilirim.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Arkadaşlar iyi aksamlar.
Bursa terminalden zübeyde hanım meslek lisesine nasıl gidebiliriz toplu taşıma ile?
Osmangazi'de imiş bu lise.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Mekan,hava, semaverde çay on numaraydı. Bir de bunlara güzel sohbet muhabbet eklenince keyfimize diyecek yoktu.
Tüm katılan dostlara teşekkürler. Semaverde şahane çay için ayrıca Coşkun kaptana çok çok teşekkürler.
Bir sonraki buluşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:29 ----------
Çok enteresan doğrusu.
Kış günü soğuk havalarda, baharda yağmurlu havalarda, ramazanda oruç oruç herkes 'Gezen yok mu? gezi yok mu gibi bir sürü soru soruyordu. Yaz geldi kimselerden ses, seda yok.
Ya kimse gezmiyor, ya da gezenler saklı geziyor
Ne zaman oldu bu gezi hiç yazılmamış buraya bursanın bir whatsapp grubu vsmi var ordanmı haberleşiyorsunuz :(
Şu an bu konu içerisinde 35 kullanıcı var. (0 üye ve 35 misafir)