Gezilerinize katılmak istiyorum arkadaşlar fakat şehir içinde pek kendime güvenmediğim için katılamıyorum.Bursa ve civar ilçeleri olarak bir gezi yaparsanız eğer katılmak isterim. Erdek ve köylerine bir gezi düzenlense fena olmaz aslında.
öncelikle herkese selam ben iznik de oturuyorum 2 ay önce cbr250r aldım forumdan toplantı ve aktiviteleri takip edip katılmak istiyorum umarım tanışırız.
Çok mantıklı bir seçim yapmışsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:12 ----------
Hoş geldiniz.
Ramazan sonrası geziler başlayacak. Hatta Erdek taraflarında kamplı gezi bile yapılacak.
Buradan takip etmeye devam edebilirsiniz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
Siz de hoş geldiniz.
Yakın zamanda gezi ve toplantılarımıza da bekleriz.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Yarın gezi yapsak nasıl olur Bursa mt ?
Teşekkürler Osman hocam. Pazar günü 800 km yol yapmışım. Öğlen saat 13 te evden çıktım. Sahurda gece 02.45 te geri döndüm. İlk 550 km 110 130 aralığı tek kişi çift kişi karışık 4 litre ortalama harcadım. Dönüşte 250 km motoru limitlerinde kullandim. Ortalama 5.39 litre cikti. 160 190 bandında bir hiz ile seyrettim. Sanırım artık motor değiştirmem. İlerde belki Z800. Bazen 180 km hız yetmiyor ama 180 ile giderken motorun sadece 6 litre bandında yakıt harcaması gerçekten insani mutlu ediyor. 800 km yolu yaklaşık yarim günde tamamlamış olmama rağmen motordan kaynaklı bir yorgunluk yoktu uzerimde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
Ayrica bu pazar yine günübirlik izmir yada pamukkale düşünüyorum. Gelebilecek arkadaşlar ile grup sürüsü de yapabiliriz.
Yakıt hakikaten iyiymiş R25ten az yakıyor demek alet :D Yalnız Z800 çıplak olduğu için o hızlarda epey yormaz mı? Tur camı takılsa görüntüyü bozar ki zaten ne kadar büyük olabilir ki? NC Bu yakıt ortalaması ile bu hızları verebiliyorsa hakikaten ömürlük bi motor olabilir
Aynen Ahmet im. 5000 km geçtikten sonra yakıtın daha da alt seviyelere düşeceğini umuyorum. Yzf r25 te 3000 bittikten sonra yaklasik yarim litre kadar ortalama yakıt düşmüştü.
Maşallahınız var Mustafa hocam.
Bir gün içerisinde o kadar km yol yapmak herkesin harcı değil(Bende dahil ).
Uzun yol dediğinizde boşuna dememişsiniz.
Bizler günübirlik o kadar uzun yola gidemiyoruz maalesef. Gitsek bile en az bir gece konaklamamız gerekiyor ki, ancak dinlenip kendimize gelebilelim.
Ramazan bittikten sonra inşallah gezilerde görüşürüz.
Motor dedikleri kadar varmış o zaman. Gerek yakıt olsun, gerekse rahatlık bakımından olsun son derece güzel veriler elde etmişsiniz. Virajlarının da çok iyi olduğunu duymuştum.
Senetle scooter almak isteyen 3abim var. Çalıştığım yerde yaşları 35 ile 45 arası değişen 3abi motosiklete başlayacak benim yardımlarım ile. Sizden ricam bana Senetle veya elden taksitli bursada motosiklet alabileceğimiz bir yer tavsiye edebilirmisiniz?
Malesef abi yamaha,honda,suziki satan biryer varmı
Ben Duran kardesler hondadan motosikletimi Bu til aldim kredi kartina pesin fiyatina taksit yapiyorlar AMA senetle satmiyorlar. Senet zaten sikintili bir is bir Adli personel olarak hic bulasmamalarini oneririm.
Kocfinans zaten herkeze kredi veriyor. Koşulları günümüz şartları için uygun.
Osman hocam motorsikletin ağırlık merkezi gerçekten yerli yerinde. Bu sebeple viraj kabiliyeti çok guzel. Ben ilk 100 km virajlarda zorlandım sonrasinda motor ile bütünleşmeye başlayınca zaten kontrolu refleksler ele aliyor. Motora kontra verip gazı açınca çok tatlı bir viraj dönüşü var. Ayrica bozcaada odunluk iskelesi yolunda er6 ve kn650 denk geldi. Ben iki kişi olmama rağmen tozumu goremediler desem yeri var.
Bu arada bu pazar sarımsaklı yada pamukkale düşünüyorum demistim. Katılmak isteyen var ise beraber gidelim. Yolculuk hızı 110 130 bandında olur muhtemelen.
Şelale yolunda R25 ile iki kişi virajlara nasıl girdiğinizi gördükten sonra o motorlara toz attırdığınıza hiç şüphem olmaz Mustafa hocam.
Maşallahınız var bu konuda, nazar değmesin, Allah kaza bela vermesin inşallah.
Nasipse ağustosun ikinci haftası grubun gençleri olarak Ege, duruma göre de Akdeniz turu yapmayı düşünüyoruz.
Bu geziye yoğunlaştığımız için şimdilik, özellikle de ramazanda pek şehir dışı gezilere katılabileceğimi kendi adıma pek düşünmüyorum. Sonrası için Allah kerim, duruma göre değerlendirmeler yapacağız.
Ayrıca bizim motorlar ile ortalama 90-110 bandında ancak seyir yapabiliriz diye düşünüyorum.
Size şimdiden hayırlı yolculuklar ve iyi eğlenceler dilerim.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Öncelikle çok teşekkürler hocam. Sizlerde gelmeyi düşünürseniz ben 80 100 bandına da raziyim. Ağustosun 8 inde kuşadası, 15 inde de afyon planım var.
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)