selamun aleyküm
herkesin ramazanı cuması hayırlı olsun...
Hatırlamayan tanımayan agalar için
3 yıl önce bursa mt ile tanışıp cross almıştım inegölde yaşıyordum...
askerden sonra izmire yerleştim bi selam vermek hatırlanmak istedim...
herşey yolundadır işşallah...
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
Merhabalar uzun zamandır motosikletim olmadığı için mtden de uzak kaldım
Gts 250i evo alarak tekrardan döndüm
Buluşmalarda görüşmek üzere
Merhaba abilerim Bursada veya ilçelerinde güzel egzoz satan bir yer var mı egzoz satan yerden kastım marka olarak değil kendi yapıp da kendini kanıtlamış sağlam yer bu tarz bir yer yani başka şehirlerde vardı abi kendi tasarlıyordu her tür motor içinde ismini unuttum tiger almak istiyorum fakat fiyatı oldukça tuzlu 900 tl kadar o yüzden sormak istedim.
Arkadaş yeter ya. Yakında kendimi de çaldırıcam diye korkuyorum. 8 ay öncesine kadar motorumu çaldırmıştım. Şükür 1 haftaya buldum. Bu gecede gemlikte sahilde gezerken kaskları yürütmüşler. Bursaya kadar artçımla kasksız dönmek zorunda kaldım ve asla kasksız yola çıkmayan birisiyim. Yeter ne çektim bu motor sevdasından..
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
Kaliteli kaskların olduğu mağazaları söyleyebilir misiniz acaba nerelerden bulabilirim? Tek bildiğim yerler motomax ve yalova yolu üzerindeki 1-2 dükkan.
Hoşgeldiniz.
Özellikle ramazandan sonra yapmayı düşündüğümüz gezilere bekleriz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:08 ----------
Çok geçmiş olsun.
Her ne kadar ucuz olsa da kaskların motor üzerinde bırakılmasına karşıyım.
Kötü bir deneyim olmuş sizler için.
Kültürparkın karşısındaki(İzmir yolu üzeri) Yamaha bayisine de bakabilirsiniz.
Herkese merhaba bende 2015 model cbr 250mi sattım.Kısmet olursa R25 veya Xmax250 almayı düşünüyorum.Bakalım iyi mi ettim kötü mü ettim görücem
Herkes patır patır motosiklet satıyor / değiştiriyor
Motorunuz daha çok yeniymiş. Biraz acele etmişsiniz gibi.
Hayırlısı olsun yine de.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------
Bursa'da shark marka satan yer hiç duymadım.
Ben internet üzerinden almıştım. Anes motorda yine indirim vardı, süresi geçmediyse, tavsiye ederim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:16 ----------
Sıra sana geldi Berkut.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)