Merhaba arkadaslar haziran ayı gezi planı varmıdır
Merhaba arkadaslar haziran ayı gezi planı varmıdır
Bursada subap ayarı için sentil çakısı satan yer var mı
ARKADAŞLAR rks titanic 150 motorumu bajaj 150 boxer ile deiştirmek istiyorum sizce artı eksi olarak ne düşünürsünüz..
Kısa süreli boşluktan sonra toplantı ve gezilere kaldığımız yerden devam ediyoruz. Yarın akşam saat 19:00 da carrefour karşısı barış cafede toplanıyoruz. Katılmak isteyen arkadaşları bekliyoruz.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
İyi akşamlar. Bugün FSM lambalarının ilersindeki BP benzinlikte tartışan Asya marka scooter lı abi burda mı acaba ?
Merhaba
11 14 haziran da bir etkinlik vardı, hatta ktm de geliyordu. Fakat neredeydi unuttum.
Teşekkür ederim kaptanım siz ve arkadaslarımızla tanıştığıma çok memnun oldum kazasız güzel gezi ve toplantılarda görüşmek üzere..
4 tekerin 2 sini çöpe yeni attım. Aranıza bende katıldım, organizasyonları takip edip eşlik etmek istiyorum. Saygılarımla.(Bursa / Beşevler' den Halit)
Teşekkür ederim arkadaşlar. En yakın zamandaki buluşmanızda yanınızdayım. Görüşmek dileğiyle herkese esenlikler dilerim.
Abilerim bişey sorucam Küçük Sanayi de motosikletten anlayan bildğiniz usta varmı?
İlk motosikletim olucak ve bi ustaya göstermek istiyorum.
Dün artçımla gidelim denize girelim serinleyelim dedik. EE tabi denizde yüzerken motorumda gözümün önünde olsun istedim. Hal böyle olunca kuma sokmak zorunda kaldım. Neyse girerken iyiydi, yüzdük. Fakat dönüşte hafif yokuş olduğu için kumda vstromla biraz zorlandım
2 video koyacağım, ilkinde başarısızlıkla sonuçlanınca videoyu kesip arkadaş yardımımı koştu 2. videoda başarıya ulaştım
Küçük sanayi 12 blok TIGERACE mustafa usta iyi birisi hertürlü motordan anlar bende oraya gidiyorum race motorumla.
Peki saol bende oraya gösteririm motoru
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)