o paraya git sağlam bir egsoz yaptır bea yuh yane...
o paraya git sağlam bir egsoz yaptır bea yuh yane...
AKIN FİDAN
ben en iyisi temiz bir ikici el kanuni alayım ama nereden bulabilirim ikinci el motor pazarı diye şirinevler oralarda biyere gittim (tarif üzerine çünkü daha ben Bursa'nın yabancısıyım) bisiklet pazarıymış 3-5 tanede çin malı var okadar internette aradım yine bulamadım özellikle seyhan 150-c arıyorum yardım ederseniz sevinirim
21-nisan-2007 cumartesi günü saat 14:00 sularında Yeni Yalova yolu Real kavşağında bir motor kazası olmuştur konu hakkında bilgisi olan varmı?
Motor siyah renkli suzuki burgman 400,olay yerinde çok sayıda polis ekibi vardı.Bekleşenlere sorduğumda ölüm olmadığı yönünde bilgi alabildim.
Motorun durumu çok kötüydü,motor arabaya sağ arka teker ve kapısından vurmuş arabanın tekeri kopuk,kapı içeri girmiş.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Arkadaşlar; 1 yıldır Honda Beat motorum var ve hiç modifiye yapmadım. millet beni pideci sanıyo valla.. Bursa'da özellikle Nilüfer tarafında bildiğiniz yedek parçacı var mı? yardımcı olursanız sevinirim... Ayrıca bu motora nasıl modifiye yapabilirim, çünkü spor tarzı bi motor deil...
Ayakta tutan bizi aşkındır; TeXaSlılar sana aşıktır!!
BURSASPORlu olmak ayrıcalıktır, ŞAMPİYONLUK bize yakışır!!!
abim kazadan haberimi yok ama ihşallahkotu birşeyleri yoktur
enes arkadaşim motorunu modifiye etmek istiyorsan eger saglam bir motor ustası guzel kalıp doke bilen bir kaportacı ve sana birde cizim ustası lazım biraz kucuk sanayide bak orda saglam ustalar vardır garantii sana simdiden kolay gelsin
aramıza yeni katılan arkadaslara slmlar eskilerede merhabalar
Motosiklet Sürmekle Motorcu Olunmaz ....... ÖNCE SAYGI
Zekeriya 09 BB 192 - 16 JV 250 (0544 909 35 83)
Yollarda VE Gönüllerde Görüşmek Dileğiyle....
Satılık Lazer Vertigo Yaldız Kaplama "M" Kask ---- Bakmak isterseniz : http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=43871
Ayrıca Revit"ti Kırmızı Siyah Korumalı Mont ------ Montun Linkini Bulamadım ama Kaliteli Güzel birşey
2si Son 350 YtL olur 2 Ay once 600 Ytl Ye almıştım. Ankara dışındakilere kargo parası benden Ben Karşılarım
bursa mt napıyorsunuz hiç sesiniz soluğunuz cıkmıyor yahu, yazda geldi aktivite sıfır
evet arkadaşlar yaz geliyor artık aktiviteler başlasın bursa mt uyanın kontgerilla dogru diyor hadi ortamı yaza gore ısıtalım soguk gecmesin bu yaz
slm arkadaşlar ben yeniyim ekleyin beni burdanda konuşalım ilkersertel@hotmail.com
ilker eklisin ben de...Görüşmek üzere..Umarım bizden kopmazsın
anladın sen onu
AKIN FİDAN
akın sizden kopmam kesinlikle sadece daha çok motorcularla konuşmak istiyorum okadar aynı sen gibi masum ve temiz duygularım
Bak vardiyaların uysun bekliyorum toplantılara ona göre...Merak etme o kadar çok motorcu arkadaslar tanışacaksın muhabbet edeceksin ki şaşıracaksın...
AKIN FİDAN
slm millet naber hafta sonuna program yatınızmı veya yapacakmısınız neyse arkadaşlar biraz dikkat tabiki ehliyetsiz olanlar icin bu gunlerde baya bir cevirme olacakmıs haberiniz olsun
evet çeviriyorlar dikkat edin gecen beni de cevirdiler ama havalarını aldılar tabi herşey tamam
artcınız da kask takmalı yoksa ceza hemen geliyor ona göre
Bu akşam cumhuriyet caddesinde 2tane motorlu arkadasımızın aletlerini bağlamışlar...Binmeyin arkadaslar ehliyetsiz şu meretin üstüne...alın ehliyetlerinizi rahat rahat takılın...
AKIN FİDAN
yag arkadaşlar ogle demeyin herkezi ehliyete guvenli suruse teşfik edin ama unutmayın bende bir ehliyetsizim 3 donemdir hala alacam heheheh
BURSA MT UYUMA ARTIK KİMSE TAKILMIYORMU BURAYA YAWWW
Uyumaaaaaa 2 kontööööööör.
İHTİYAR geldiiiiiiiiiiiiiii.
Sene başından beri bir çok arkadaşımızı ya kara toprağa verdik yada sakat kaldı.
Ne olur motor denilen,kendine aşık eden şu aletle ilişkilerimizde korunmaya özen gösterelim.
Bir kaç gündür Bursamızda neredeyse kasklı sürücü dahi göremedim.yapmayın Allah aşkına,üç otuz paraya kask satıyorlar,hiç olmamasından iyidir,alın takın kafanıza.
Kask süs yada şapka değildir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
efet son kaybettiğimiz arkadasımız da kamberhan yane erhan arkadasımız ayrıca kask takmak da yetmiyor kaskın kilidini de takmak lazım boyun kısmındaki...Lütfen biraz daha dikkatli olalım arkadaslar...Temkinli ve ekonomimizin el verdiği şekilde korumalarımızın full olmasına özen gösterelim...
AKIN FİDAN
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)