Özlemiştim böyle güzel sohbetli toplantı ve etkinlikleri.
Katılan arkadaşların hepsine çok teşekkür ederim.
Gezi yapacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:33 ----------
Hayırlısı olsun. İnşallah bir sonraki toplantıya katılabilirsiniz.
Bildiğim kadarı ile bu hafta sonu gezi planı yok.
Ancak önümüzdeki hafta sonu çok çok güzel bir rota bizleri bekliyor olacak.
Başınızı dik tutmak, okumak için eğmenize bağlıdır...
yahu yeter artık gezi olsun özledim valla.
'' Yeni motorum cross ve egzost acikta oldugundan benim baska sansim yok, mecburen yaptiracagim.
Nacizane bir sorum daha olacak. Elcik koruma aldim ancak elcigin kenarini actigimda gidonun ici belli bir yerinden itibaren dolu gorunuyor. Bu elcik korumayi takma sansim var mi sizce? ''
DjTim Kardeşim....
Daha bu sabah taktırdım, çok da güzel oldu... Gidonun saplarının içinde demir var, düştüğü zaman yamulmaması için, kaynakla tutturulmuş, kendim matkapla delmeye kalktım ancak sertleştiği için delemedim. Küçük sanayi 9. blok da Çiçekçioğlu Torna var. Orada Gökhan adlı genç bir arkadaşımıza taktırdım uygun fiyata, işçiliği de gayet güzel...istersen yardımcı olurum...
Merhaba DjTim Kardeşim... Öncelikle özür dilerim, biraz teknoloji özürlüyüm, foto koyamıyorum ama istersen Teferrüç'ün oraya gel canlı canlı gör...
Evet; gidonu çıkarmadan deldi, yoksa iş çok karışırdı.... Senin şu yan bagajı da ben merak etmeye başladım, hele bir bitsin bakalım... Dağa kampa giderken epey işe yarar...
Eski motorumda kullandigim kumas yan cantalarim mevcut, onlara gore yaptiracagim.
Yaptirdiktan sonra resimlerini mutlaka eklerim.
Bugun Gemlik Narli Gemlik Kursunlu Guzelyali turu yaptim, sirt cantasini arka kisma koyunca motora binmek ve motordan inmek zulum oldu, zaten motor yuksek bir de canta ile iyice sempanzeye dondum
Güzel gezmişsin... Benim motorda top case takılı, çıkarmıştım ama yeniden taktım...
Dun bende Bursa ya geldim motorla, acayip bunaltici bir hava vardi inazuma sık sık fan acmaz ama Bursa terletti bizi
SADAĞ KANYON GEZİSİ
24/05/2014 Pazar saat 10:00 da carrefour yanı eker parkta toplanıp son kontrollerden sonra yola çıkıyoruz. Tahmini rota totalde 120 km civarı olacak. Yolun 500 - 700 mt lik kısmı stablize yol geri kalanı asfalt olup her cc den katılımcıların kolaylıkla ARTÇILI OLARAKTA gelebileceği bir düzergahtır.
Katılımcılar da aranmakta olan zorunlu koşullar, koruyucu ekipmanların olması, evrak eksiği olmaması, yakıtının yeterli olması ve motosikletinin bakımlı olmasıdır. Yemek molası kanyonda verilecek olup sucuk ekmek yapılacaktır. Katılımcılar yiyecek ve içeceği malzemelerini kendileri getirecektir. Pişirme ekipmanlarını grubumuz temin edecektir.
Hava tahminleri o gün için bol güneşli bir tahmin oluşturmakta. Kanyonda yürüyüş uzun yapılacağı için kaya ve ıslak zemine uygun ayakkabı seçiminizi iyi yapmanızı ve bol içecek almanızı tavsiye ederiz. Fotoğraf makinanızı asla ama asla yanınıza almayı unutmayın. İYİ EĞLENCELER
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
Büyük ihtimalle bende katılırım bu geziye.
1-COŞKUN ( KAPTAN )
2-OSMAN + 1
3-BEKO
4-MEMDUH
5-İSMAİL + 1
6-GİRİTLİ HALİL
7-SEZAİ ( EFSANE MOTORCU )
8-AYNUR
9-EKREM YAVUZ
10-EMRE ÖZMEN
11-MTCKORAL ( MEHMETCAN )
12-SİNAN YAHŞİ
13-
14-
yazın hocam beni de.
1-COŞKUN ( KAPTAN )
2-OSMAN + 1
3-BEKO
4-MEMDUH
5-İSMAİL + 1
6-GİRİTLİ HALİL
8-AYNUR
9-EKREM YAVUZ
10-EMRE ÖZMEN
12-SİNAN YAHŞİ
13-TAHİR HASAN
14-
1-COŞKUN ( KAPTAN )
2-OSMAN + 1
3-BEKO
4-MEMDUH
5-İSMAİL + 1
6-GİRİTLİ HALİL
8-AYNUR
9-EKREM YAVUZ
10-EMRE ÖZMEN
12-SİNAN YAHŞİ
13-TAHİR HASAN
14-MÜMİN ABLAY
15-
Yiyecek, içecek yol üstüne mi temin edilecek yoksa gelirken herşeyi alayım mı?
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)